Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (96)
1BeğenmedimŞikayet
efsaneben ()ALLAH razı olsun hocam çok sağolun. panikleyip satacaktım bugün size sorayım dedim.
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ozaman natürel odaklan bu onun haberini fiyalamiş şimdi baktim bitaz. Natürel gaz halka arz olmadan 2 veya 3 gün önce fiyatlar birmiktar daha yukarı gidebilir natürel gaz halka arz olduktan 2 veya 3 gün sonraki durumuna bakılarak satılabilir çünkü naturel gaz etkisi ile buda yukselir ; )) ytd naturel fırsat verirse alınır ytd
efsaneben için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Yukarda yanlış yazmışım şimdi farkettim özür
Atlasta ta zıplama onay geldiğinde ve sermaye artırımını nerede kullanacağı haberi gelince diye başlayacaktı cümle @gokhangg01
ertan16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
efsaneben ()antalya limanı satışı vardı o oldu 7.38 gördü . natural gazın %95 i globalin halka arzı bekleniyor . naten esenboğa gibi olur diye bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Takip etmiyorum yaa ondandır bilgi için saol :))) hikayesi ne ?
0BeğenmedimŞikayet
ertan16 ()Üstad Uşak almıştım şimdi de atlas aldım. Nasip bakalım bekleyelim. Bereketli olsun herkese..
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Halamın kocası oralı bende camardiliyim
gokhangg01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
efsaneben ()var hocam.4.72 den . bu naturel gaz işi var onu bekliyorum . dun 7.38 gördü satmadık.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Elli krstan buraya gelennyerli yatırımcının etkisiyle global menkul degerlerin etkisiyle yükseldigini düşünüyorum millet bunu alacağına sanki onu almış yanlışlık la heralde :))
Senin sorduğun kegit ise glyho önceki bilançoları iyi idi onu fiyatladi şimdiki bilançolar beğenmiyorum . Duzeltirmi bu bilançoda zannetmiyorum . Elinde varmı almak için mi soruyorsun ?
0BeğenmedimŞikayet
gokhangg01 ()Bilirim abi ara sıra pikniğe giderim adres yolla abi Ali göde den acılı şalgam yollım sana :)
0BeğenmedimŞikayet
efsaneben ()pardon hocam . global yatırım holding
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()İki tane global var hangisi
0BeğenmedimŞikayet
efsaneben ()merhaba hocam. global hakkında yorum alabilirmiyim. şimdiden teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Özlemiştik gönder gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Özlemiştik karaisalıyı bilirmisin ?
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Gitsin tabiki daha yolu var
0BeğenmedimŞikayet
gokhangg01 ()Çukurova merkez abi salğam yollayayım abime Kebab gelmez kargoyla :)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Adana nersindendi unuttum kusura bakma
0BeğenmedimŞikayet
gokhangg01 ()Hedef girişim abi
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Aynen Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
gokhangg01 ()Eyvallah abi sağolasın bilgiler için. Bilginin zekatını vermek bu oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Egsermi diyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Hangisiydii
0BeğenmedimŞikayet
gokhangg01 ()Hedefsız olur mu abi :) 3 lerden vardı 6.20 sattık 5.90 aldım dursun bakayım nereye kadar gidecek :)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Atlas onay geldiği uşak ta zıplama sermaye artırımı mı nerede kullanacağı haberi gelince zıplama yapacaktır ona göre bakarız bölünmeye katilım bilancoya bağlı olacağından bu kancoyuda gibi gorelim bilanço kar yazarsa bölünmeye katilım olabilir buda hisseyi diri tutar ona göre bakarız bölünme öncesi satıp bölünme sonrası uygun destek ve fiyattan tekrar alınır bilanço iyi gelirse ytd diğerlerine dokunma bile
0BeğenmedimŞikayet
Güneşin_ ()Cemaş mi 1.91 den alınır dusermi oraya ben yakalamıyorum takviye yapcam ama @Alton
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bende onh diyorum sabır konusunda idolum sensin :)) keşke bende de olsa
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Birde hedef at kenara kardan gelenlerle lazım olur ilerde :)) bir dost tavsiyesi
0BeğenmedimŞikayet
gokhangg01 ()Ali Abi İnan çok bilgim yok senın gibi güzel insaları takip edıyorum o kadar bide sabırlıyım abi :)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Sen işini bilirsin gökhan ım seni tebrik ediyorum idolum sensin :))