Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0472 07:34:29
EUR 36.1885 07:34:29
USD 34.5321 07:34:29
ALTIN ONS $2684.9300 07:34:29

Konu: Cemas 2.76 ve 3.50 var düzeltmeler aldatamsin

1.91 den alım yapilabilir saatlik destek noktası da orası

Yorumlar (96)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Dogan_Kartal ()

Tşk bu bilançoda umut var mı? Bir işler dönüyor kokusu çıkar teknik olarak sıkışma var sanırım

Alton için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Mepet zamanında 13 leri görmüştür 2002 ler felan ucuz kegit bilançolar kar yasarsa duzelir yabancılar topluyordu endeks dalmadan önce bu bilnacidan umudum var bilnacosu kar yazarsa yukarı atar yoksa zor ytd

Dogan_Kartal için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dogan_Kartal ()

Teşekkürler kusura bakmayın yük olduk mepet elimizde kaldı valla iyiden iyiye yıprattı yumurtlar mi yakında acaba

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

@Dogan_Kartal sayende hepsine göz gezdirdim yukarda cemaş hedef var daha eskisi de var ama bu yeterli ytd

0BeğenmedimŞikayet

erlin55 ()

Evet ya hayat korkunc sekteye ugradi. Ama tekfen e ayrica cok bozuluyorum

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Endekse birileri tekme attı:(( su akar yolunu bulur temel hocanın 99 depremiyle ilgili pir paylaşımı vardı. Paylaştım baktınmı bilmiyorum bu crn 19 dünya çapında bir deprem etkisi yarattı ve yaratmayada devam ediyor bu suni deprem bakalım ne zaman son bulacak. ? Bu son bulduğu anda borsalar beklentiyi satın alacak ve coşacak düşüncesindeyim. Sabır ilaç gibidir saygılar ytd

erlin55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erlin55 ()

Tekfen mahvetti. Cemas ta karlar eridi

0BeğenmedimŞikayet

fırsatçı34 ()

ben bakınıyorum güzel hisse olursa yaz bana senin hdfgs aldım sürekli eksideyiz :ddd sorun değil beklemeye devam iyleşecek da

0BeğenmedimŞikayet

Ascos ()

Hocam gsdho 2.35 durum nedir sizce

0BeğenmedimŞikayet

Paradigma2499 ()

Nasipten öte yol yok dediğiniz gibi. teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

ezmagg ()

teşekkürler :)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Dediğim gibi oldumu olmadı oldu işte nasip artık

Paradigma2499 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Paradigma2499 ()

Hocam onu 27 eylülde almıştım. Sizi 3 haftadır takip ediyorum. Aldığım zaman fena durmuyordu. Sabredeyim dedim bügün dediniz haberler geldi o yuzden baya terste kaldım.

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Er ne diye ozaman ihave aldın ki ozaman

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Hiç birini satmam ben olsam şu aşamada hepside destekte suan genel olarak dgklb bolunme nedeniyle bu tür hareketler normal atlas ta bölünme olmuş tekrar bakınca gördüm ama güzel kegit bilancolari gelince değerlendirilmeli zaten ucuz kegitm. Burada sadece cusan biraz pahalı diğerlerine göre onu destek krilirsa gönder gitsin bence ytd

ezmagg için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Paradigma2499 ()

Cok teşekkurler hocam sağolasın

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Hocam hdfgs ucuz fk sı bedeva neredeyse ytd 2.75 destek noktası

0BeğenmedimŞikayet

ezmagg ()

@Alton merhaba, elimde 1,60 cemaş, 2,24 usak, 5,77 cusan var düşme ihtimallerine karşın satılma lı. çok azar da hdfgs, dgklb ve atlas ekledim
rica etsem fikrini alabilir miyim şimdiden teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

2.75 dgklb destek noktasıdır

0BeğenmedimŞikayet

Paradigma2499 ()

Sizi takip ediyorum zaten hep hdfgs dusunuyordum. dgklb ye daha cok mu guveniyorsunuz. hdfsnın fk pd/dd fd/fvaok cok begendim.

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Nasip hocam fazla bekleme yapma sakalı keski kolundan Olmayasın sakal yerine gelir dgklb al bence yerine satarsan

0BeğenmedimŞikayet

Paradigma2499 ()

Malesef 2.31

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Patron 24 milyon lot satacağını açıklamış 2.03 altı stop olunabilir maliyetin kaç

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

İnşallah benimde tarzım değil

gokhangg01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Bende Inna bakiyordum

kayserilibiri için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Paradigma2499 ()

Merhaba Alton kardeş rica etsem müsaitsen iheva hakkında bisey söyleyebilir misin? cok zarardayım zararkes dusunuyorum ama size de danısayım dedim.

0BeğenmedimŞikayet

kayserilibiri ()

Usta dkglb alinirmi rica etsem bakarmisiniz 2.90 civar

0BeğenmedimŞikayet

gokhangg01 ()

İnsallah alım yapanlar kazanır benım tarzım degıl.

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Beyaz in bilancolari iyi gelmişti fiyat olarak pahalı fk olarak da ben almam alana birşey diyemem plap daha kötü

gokhangg01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

gokhangg01 ()

Ali abi bir muhabbettir dönüyor flap ve beyaz bunların temeli nasıl sence.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum