Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (210)
1BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Teşekkür ederim, iyi geceler.
gökyüzümavisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()Aleyküm selam. Katates hocanın selamını okumakta sizin aylar sonra giriş yapmanızda çok güzel. Hoş geldiniz.
johnny_bravo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Malatyalı44_ ()Aylık grafikte macd sat sinyali verdi bu ay itibariyle haftalık aşağı doğru gidecek yeri var gibi
johnny_bravo_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Katates' ten selamlar herkese
'Başlıyoruz o zaman'
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()Biz kaynağı aynı yerden mi bakıyoz 1850-1830 gelebilir demiştim 1886 geçemezse :))
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Efendim fiziki başka ne alabilirim?
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()sagolun size de :)
Ysn32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ysn32 ()Sizdende Allah razı olsun zarar kes yapmayın 3 ay bekleyin kar yazın inşallah alım yaparsanız burayi kapatin ekrana bile bakmayin 15 gün sonr açın bu yazımın altına yorum yapabilirsiniz hayırlı geceleriniz olsun
ZGK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()tamam allah razı olsun
çoğunluk tl. deyim
0BeğenmedimŞikayet
Ysn32 ()Tl niz varsa parçalı alın en dibi 5.22 ben goreceğini hic sanmam 5.50 5.58 den döner yon yukarıya buradan kilit isim dolar 7.80 7.85 i görsün düzeltme yapacaklar ozaman sira gümüşte dolar 7.80 ne kadar hızlı görürse okadar isimize gelir
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()burdan ful girsem ordan çıksam zararım çıkar ama yarı bile giremiyorum korkuyorum
allah razı olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ysn32 ()Nereden aldınız hic bilmiyorum ama size 3 ay süre veriyorum 3 ay icinde gümüş 7.05 i coktan geçmiş olacak yani zarar adına hic bir sey kalmayacak paniğe gerek yok 5.50 ye kadar düşer en kötü senaryo 5.22 den dönecek çıkışı muhteşem olacak doları takip edin 7.80 olduğunda duzeltme yasayacak düzeltmede sira gümüş ve altın a gelir çıkış hizli bir hayli hizli olacak
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()uzun hikaye
kisaca dolar ilk kez 3.90 olduğunda ful girdim sonra aylarca düştü düşünce ful çıktım yükselecek diye ful girdim derken en son 3.40. ta pes ettim çıktım ve bir daha girmedim ne kadar süre sonra hatırlamıyorum 7. x oldu
şanssız doğdum şanssız gidecem yani
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetbayramhisar ()Eh işte küçük bi maaşla calisiyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Ysn32 ()Geçmişte nasil neden zarar ettiniz ki sizden de Allah razi olsun
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()allah razı olsun kardeşim
benim geçmişten zarar büyük
artık yarı girmeye bile korkuyorum
azıcık aldım
çıksa faydası yok ama öyle 1 düştü ki yine çok zarar oldu
allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Ysn32 ()Erimez abla ekim kasım aralık bu aylarda afaki yükselecek zaten dolar 7.80 olsun düzeltmeye gittiği anda gümüş yükselecek hiç paniğe gerek yok yukselmezse beni bul iciniz rahat olsun kimseye söylemem bunu normalde üzüldüm gerçekten hiç canınızı sıkmayın bu emtia ekim kasim aralıkta size kar yazacak
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()sen ne iş yapıyorsun kardeş
Ahmetbayramhisar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()sağlık olursa ia amin sağlık gitmesin de
cümlemize ia
1BeğenmedimŞikayet
Ahmetbayramhisar ()Apla Allah yardım etsin inşallah emwklide olursun Allah yedirmek nasip etsin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetbayramhisar ()Bekle kardeş tabiki niye zarara satasinki
Usamr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Usamr ()Zararına hiç satmadım dostum ben 45 bin zarar gördüm bekledim karla sattım acelem yok :)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()ia ben de 7200 prim günü doldurdum yıllarca çalıştım çok iktisatlı yaşadım 2 kuruş para var burda eritiyorum
eyt. yim daha 7 yıl var yaştan o da ölmez yaşarsak bir terslik çıkmazsa
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetbayramhisar ()Maşallah de kaç yıldır çalışıyorum Allah hepimize versin sizinde çok olsun inşallah apla zarar çoğalacak gibi ne diyim
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()senin para benden çok ama daha az almışsın ben de henüz az aldım ama 1 lira düşünce 1 sürü zarar oldu yine
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetbayramhisar ()Bilmiyorum ki valla alsam 6.15 e düşüyor ortalama m %90 tl var
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()nasıl etcez parayı bitiriyoruz
1BeğenmedimŞikayet
Ahmetbayramhisar ()2.40 a giderse bak ozaman kar ederiz
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()15 20 p düşerek gidiyor yuh
yine 2.4x olmazsa ingiliz olayım:P
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetbayramhisar ()Yok benide dahil et bende sıkıntı bende bekliyim bakalım almadım başka