Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
1BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Çok yanlış hamle yapmışsın
MZÖ412 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MZÖ412 ()sizce bu durumda alım noktası ne olmalı fenerde? tekrar bir kaç gün tavan yapar mı?
makinaus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MZÖ412 ()Hocam bu fenerle kapanmamış bir hesabım var zararımı kapatmak istiyorum sizce nerden girilebilir. Geçen hafta hep taban yapmıştı sabır edeyim dedim ama sermayemin %60 ını bırakıp çıktım mecburiyetten.
ahmett0707 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MZÖ412 ()Merhabalar hocam, fenerden çarşamba günü büyük bir zararla çıktım şansıma cuma tavan kapattı. Sizce burdan dönüp yukarı mı gider yoksa pazartesi kar satışı yiyip düşer mi?
0BeğenmedimŞikayet
Taha44 ()Sagolasın vallahi cok yordu
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()Ry lar çok can yaktı k. y nin ins kurtarılsın zararını bol kazançlar rysas pozitif ayristi devam ederse rygyo yu yukarı çeker ama tahtacisi acımasız tekrar geçmiş olsun...
Taha44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taha44 ()2 gündür izliyorum spor hisselerini brüt var diye alım yapamadım elimde yüklü rygyo var 7 aydır mahvetti bugün gecebilseydim cok iyi olacaktı
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()Kesinlikle katılıyorum ek olarak geçen pazartesi günü spor hisselerinin hepsinde ciddi alım vardı ama hisseleri caktilar diğer günler ... Pazartesi alış hacim mumlarina bak bu bile bir işaret bana göre ytd brüt takasta bu kadar hacim olması ... Düşecek cakilacak hissede bunlar olmaz bence ytd
Taha44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taha44 ()Mac sonuclarının etkiside olur artık olumlu veya olumsuz
1BeğenmedimŞikayet
makinaus ()Ahmet 28-29 önemli yerlerdi ki döndü TS içinde 4.49 önemliydi döndü pazartesi yeşilli gider ise ve anlık yerlerini korurlarsa brüt takas var çok farklı kanallar açarlar ortalama seviyeler fener 40 lar TS 6.4 civarina çıkar ve üst kanala geçerse oyyy ki ne oyyy 10 ekimden sonrasını merakla beklerim:) ytd
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()30 dan fener alıp zarardayin diyen pazartesi satsın sarkması oldu sanırım ama şimdi gördüm tavan kapatmış
2BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Dert o degıl barı atılan grafıgı goren kac kişi var maksat o
@keten_prenses sagol hocam defans onemlı yoksa rakıp kalemıze gelırken bagırırız: Allahını seven defansa gelsın dıye :D
olwayslose için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()saatlikte hdefine gelmiş görünüyor 3.95 üzerine yerleşmesi şu an için zor ama tabiki imkansız değil 3.80 desteğini kaybetmedikçe istediği kadar oyalanabilir, 3.57 defansının en sağlam noktası, ancak yavaştan kısada ısınmaya başlamış 3.95 üzerine yerleşip yerleşemeyeceği ile bu seviyeye gelirse düzeltme yapmaya ihtiyaç duyabilir...
Dogan_Kartal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dogan_Kartal ()Hocam hdfgs şuan gorunen kisada hedef nedir
keten_prenses için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()bence defansı çok sağlam tutmuşsun hata payı bırakmamışsın kendine bence çok isabetli bir tarz beğendim... :))
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()pek takip edemiyorum, yoksa like vermek istediklerimin ilklerindesiniz @ahmett0707 ustad, like derdinizin olmadığını ve de bilgilenmemizi önemnsediğinizin de farkındayim, eksik olmayın, sağolun... sizin icin bugünde like hkmi kullandim şimdi... :)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Grafıktekı 35.9 gecılmelı unutmayın kazancınız daım olsun ben sadece tahmınde bulndum
yolcu0654 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yolcu0654 ()fener grafiğinizi biz beğendik ve bugün aldık. Grafikler için teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
mrtymn ()Anladım usta. Borsada olmaları iyi aslında kazandırıyorlar hatta ben eminim ki kulüpler kendi bünyesinde kendi hisselerini alıyor. Bence olmasın gereken tamamen ayrışmaları. Xspor diye bişey olmayacak yani herkes kendi bacağından asılacak:) eyw usta teşekkür ederim bu arada. Kafada bir şeyler oluşuyor yavaş yavaş çok sağol
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()yorumumda var 14 60 16 60 olarak bakın demıstım
sonra guncelledık 16 55 ın altı ustu dıye
ÖNDER80 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()xspor endeksıne bakacaksın
ben temel analızı pek anlamam oyle olsa spor kuluplerı borsadan cıkmalı o bılancolarla zaten :)
Grafık al der alırsın sat der satarsın :)
mrtymn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÖNDER80 ()Hocam sasa hakkinda ne dusunuyosunuz bi yorumunuzu alabilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()@keten_prenses ne dıyorsun hocam fıbo ve bulutun uyumu ıle bır basarı mı yoksa salladık tuttumu :)
0BeğenmedimŞikayet
mrtymn ()Bak bu çok iyi bir bilgi oldu yüzde 50 fibo 0.5 i önemsicem. Anladım yani bunun bir tepki yükselişi olabilir. Peki usta şimdi ben gs alıp satıyorum. İşim aslında fenerle değil. Ama fenerin taban bozması yani en azından düşüşünün yeri önemliydi çünkü çok etkiliyorlar birbirlerini. Tamamen ayrıştıkları durumları nasıl düşünmem lazım temele mi yoksa tekniğe mi bakmak daha mantıklı
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Trendın basladıgı yerle alakalı yanı dogru rakamı bulmak
Ayrıca bu demek degılkı fenerde dusus bıttı burada bı tepkı yukselısı de olabılır kuvvet bulamazsa daha asagıda yonelır bunu 2 kısı bılır tahtanın sahıbı ve spegı
Gerısı sadece tahmındır yoksa matrıks ıle o kadar emırı gorenler var dıbını tepesını kım net bulabılmıs buldum dıyen yalan atar
2BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Ozellıkle 2 fıbo duzeltmesı attım bırı 34 bırı 30 da fıbo 0.5 ı gosterıyordu
Pıyasa GENELDE cıkısın ya da dususun yuzde 50 sını gerı alır/verır
0BeğenmedimŞikayet
mrtymn ()Mesela ben 34 de duracağını çizmiştim. Nerde yanlış yapıyorum onu çözmeye çalışıyorum
0BeğenmedimŞikayet
mrtymn ()Usta eline sağlık dün incelemiştim . Çok iyi grafik bilgim yok. Yalnız sana sormak istediğim bir şey var. bu grafikten sonra yönünü neye göre belirlememiz gerekiyor. Neye bakmam lazım
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()ben 30 altını kolluyorum hocam yarın büyük ihtimal alım yaparım inş :)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()ve ne yazıktırkı ılgılenenı varmı dıye attıgım grafıkte ne begenı ne yorum oldu demekkı herkes bılıyor buda benı cok sevındırıyorrr