Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (200)
0BeğenmedimŞikayet
UsLaNMaZ__ ()Bunu çizerkem programa aşıyı buldum mu dedin kardesim :)
Korkutma bizi :)
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Bn değilim arada oluyor böyle gümüş çıksada güzel 1 çizgi çekte gümüş çıksın halil abi
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Geçmiş olsun. Bu aralar herkes sinirli :)
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Zaten yoktum bnde yeni mahpustan çıktım dün
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ya kusura bakma. Mesajlara zor dönüyorum :)Bundan sonra söz ilk selam benden :)
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Halil abi selamın aleykum biz aramasak sormasak aracın yok
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()neden veresin ki? olmayacak şeyler degil ki? daha önce de defalarca olmuştur.
hakankaradeniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ne olup ne biter ben bilemem ki? Eger böyle bir hareket olacaksa dedigin gibi bazı haberler piayasalara düşebilir.
Babayigit42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sibelgunn ()Teşekkürler kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Gercekten Öyle Haklısın ondan dedim
0BeğenmedimŞikayet
Nascar ()12 dolar olduğunda 4 dolar olacak diyenler vardı aynı adamlar 50 olacak diyor 22 ne ki bir sabah bakmışsın 20 dolar oluvermiş. Gümüşü tanımamışsınız...
1BeğenmedimŞikayet
Keten_prens ()sanada kardeşim...
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkürler abim güzel anlatmışsın hayırlı cumalar.
Keten_prens için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Keten_prens ()hocam flatın 2 side yukarı doğru 2 aşağı 1 olmak üzere 3 dalgadan ibaret olması gerekir bu duruma göre bizim şu anda 3. dalgada olmamız gerekir ve bu dalga kısa kalmazsa 27,49 ile 27,90 arasına gitmesi gerekirki 3. dalgaya yani asıl sert düşüş dalgasına geçebilsin.. benim beklentim bu yönde tabikide yanılabilirim. aslada ytd.. olamaz... zaten 27,05 in üzerinde kalabilirse bu söylemeye çalıştığımı yapacaktır diye beklerim... hayırlı cumalar
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Ozaman nasibini küstürme
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Anlıyorum sen yine karlarını yazma ugursuzluk olur :=) Allah daha cok versin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
leventlerruse ()Gümüş onsun daha fazla aşağı yönlü gideceğini düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Olsa satacagım aza kanaat edecegim :=)
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Ben bekleyecegim biraz daha bende 6,50 ortalama ile bekliyorum bende tl var ama almam bekliyorum yeter
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()İyi bakalım inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Banane canım :=) ben sadece sordum istersen sat istersen satma
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Hee ozaman haklısın bende yeni aldın sandım sende 7 leri bizim gibi bekleyenlerdensin belli
Mehmetaltas1976 için cevaplandı (yorumu göster)