Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0416 14:54:51
EUR 36.0313 14:54:51
USD 34.5691 14:54:51
ALTIN ONS $2700.6350 14:54:51

Grafiği gönderen: super_conqueror

Gumuş oNS

Yorumlar (200)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Dolarcı_1 ()

Ayne katılıyorum yorumunuz icin teşekkür ederim kardeşim

Yakut_ku için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yakut_ku ()

Neden cevap verme geregi duyuyorsunuz. Belli ki sizi anlamayacak. Bu siteyi uzun süredir takip ediyorum cok degerli insanlar istifa ettiler. Şimdi siz de sinirlerinizi gereksiz yere yıpratmayan. Bilen bilir. Bunlar zarar edince saldıracak birilerini ararlar. Keske suçlu aramak yerine bu siteyi ziyaret eden herkes paylaşılan grafiklerden yapılan yorumlardan faydalansa da kendi aklıyla yatırım yapsa. Burda birkaç kişi var takip ettigim ve bu siteye çok yararlı olduklarını düşündügüm. Siz de onlardan birisiniz. Normalde yorum yapmam sessizce takip ederim ve bir şeyler öğrenmeye çalışırım ama şimdi yazmışken teşekkür de etmek istiyorum verdiginiz bilgiler ve emekler için
@tarbaz5101 @Aytaç_fb41 @srgl @Kaptan_Bey @Dolarcı_1
ve emek veren herkese...

super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Serkan__bjk ()

Hocam kendi adima soyleyeyum faydali buluyorum sizi. Güzellikle takip ediyoruz moral bozmayın

0BeğenmedimŞikayet

BİLENDER ()

Blendere dönüştüm:))

juli_isbackintown için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lâ_Edrii ()

Yaptığınız eylemlerin sorumluluğunu neden başkalarına yüklemeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. @super_conqueror un yazdıklarını bi kenara bırakın, sadece grafiklerine baksanız her olasılığı dile getirdiğini anlarsınız. Bence haksızlık yapıyorsunuz kendisine.

hakankaradeniz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bağlayıcı ()

Usta dolarda düşüş beklentinzi nereye kadar.

0BeğenmedimŞikayet

Polat58 ()

Nere gidiyon halil abi boşver sen şunu

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Sizin için girdim buraya şu an. 3 senedir takipteyim , o kadar çiziyorsunuz kaç bin kişi faydanızı görmüştür. Ben dahil. 3 ay önce girafiğinize göre dolar alıp bırakmıştım şu an kaç. Geçen grafiğinizle ons topladım. Şu an kaç ?

Bilen bili sizi. Hiç bakmayın öyle sine.
Huzurlu bir hafta sonunuz olsun..

0BeğenmedimŞikayet

juli_isbackintown ()

yok artık sen ne ara değiştin :)

BİLENDER için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BİLENDER ()

Keisnlikle tartırşmaya girmeyin sitenin kaliteli analizlere ihtiyacı var. Altyapısız desteksiz olmadıktan sonra her türlü analiz bu site için değerlidir. Yatırım her zaman iki yönlüdür. Burda birçok kaliteli arkadaş ya ayrıldı ya da sessiz kalmayı tercih ediyor. Sizin analizlerinizde kaliteli

0BeğenmedimŞikayet

Nazende00 ()

Keşke satmış olsaydik be keske suan canim yanmazdı @super_conqueror hocamiz %10 düşüş olmadan önce uyardi ve düştü zaten sadece onun dışında iftara atmayin

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Hocam takma kafana sen ihtimallerden bahsediyorsun ve bu iş böyledir zaten bas engeli onlar karıştırdı sanırım kimin zarar ettirdiklerini

0BeğenmedimŞikayet

AmedLy ()

Site artık senindir yazmışsınız

Hocam saçma sapan bişey yapıpta istifa falan edeyim demeyin sakın

0BeğenmedimŞikayet

Devilboy ()

Hocam günaydın yön halen yukarımı

11BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Ben Kimse ye sattırmadım. iftira atıyorsun. Hatta ben full altında oldugumu söyledim. Yükseliş olacagını ama sonra düşüş olacagını söyledim. Sen inde papatyadan bir farkın yok. Belki de O sensin.
Utanmıyorsan San a söyleyecek lafım yok. Sen çunku arsızsın. Çunku sen'in gibi insanlarla aynı ulke de yaşadaıgıma utanıyorum. Site artık Senin dir.

-1BeğenmedimŞikayet

hakankaradeniz ()

Ayrıca ben bu sayfada çıkacağını insanlara zarar etmeyin birazcık sabredin diye yazan sayılı kişilerdenim.

0BeğenmedimŞikayet

hakankaradeniz ()

Yoo utanmıyorum insanlara ordan döner çıkar demek yerine hep düşeceğini söyleyip sattırdınız

1BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Sen ne yüzsüz bi adamsın. Hala bana yazmaya utanmıyormusun?

0BeğenmedimŞikayet

Reyyan1453_ ()

Hayırlı sabahlar hocam iddaalı davranışlarda bulunanlar hep yanilanlar oluyor malesefki sabah sabah çok güldüm. Ne iban ne elden verecek hal kalmadı ki fatiha okumakla meşgulüz. Gumus için kimi rakip edelim tesekler

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Piyasanın_acemisi ()

5. dalganın 2. nolu düzeltme seviyesi olan 21.39 lardan döner diye düşünüyorum. Böyle mi olur acaba çelik hocam?

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Kardeşim biliyorum da söylemiyorum sanmayın. Şu an belli değil. Biraz önümüzü görürsek yazarım.

sezginakis1980 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

sezginakis1980 ()

Tepki yükselisi kac kurus olur hocam bi cevap lutfen tsk

0BeğenmedimŞikayet

Volkanata ()

200 ma desteginde dirensek olur mu celik bey. o da mi olmaz

0BeğenmedimŞikayet

1zor ()

Anladım Hocam çok tşk ederim...

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Arada tepki yükselişleri olacaktır. Dip seviyeyi şimdiden bilmek zor.

1zor için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

1zor ()

Yani piyasalarda bi ikinci çöküş bekliyorsunuz uzun süreli olarak .. birde Hocam grafiğinizde en dip 15-16 dolarlar geçiyor acaba bu fikriniz değişti mi daha aşağılar olma ihtimali var mı yt olmadan rica etsem fikrinizi öğrenmek isterim

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Mart ayındaki düşüş kısa süreliydi. Bu biraz daha uzun sürecek.

1zor için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tokeerr ()

Hocam hala bı dönüş teyit edemedik mi düşüş devam ediyor mu

0BeğenmedimŞikayet

1zor ()

HocM bide arkadaşlar bana kızabilirler ama yine de sizin fikrinizi almak istiyorum acaba mart ayındaki gibi ikinci çöküş gelir mi devamında buna dair çok sinyal var gibi ytd

0BeğenmedimŞikayet

sezginakis1980 ()

Celik hocam keske 6 da zarar kes yapsaydım mbk belirlicek dediniz dolar 8.15 dediniz 6.20 6.40 olabilir dediniz dolarla carpınca teoriniz doğru ama gümüşün onsunu carparken niye 24 25 dusunduk onu anlamadım yarısını zarar kes yaptım 20 bin zarar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum