Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (193)
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Naptınız @Pınarrr86 hanım
Pınarrr86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Teşekkür ederim değerli dostum. Evet o hayali de yapmış olsaydım efso hareket olacaktı.
lemonagacı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lemonagacı ()@Onursallls hocamın bi takıntısı yok aslında takıntı bende sayfada hesabını paylaşmıştı altılı rakamlara gelmesi için yanlış hatırlamıyorsam 27 gram daha alması gerekiyordu bende dile getirdim kırmadı beni ve aldı. Bütün takıntı bundan ibaret.
Ama asıl takıntılı olduğum noktada kurala uymadı aslında 6.66 rakamı gelince satmalıydı :)
Durum bundan ibarettitir hakimim ekleyeceğim başka da bir husus yoktur :)
Karaca_karaca için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah hedeflerin olur.
Sssbahtsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sssbahtsiz ()@onursalla hocam 2 kilo düşme ihtimaline karşı çıktım düşerse 6.40 6.50 seviyelerine yerine koyarım yukarı çıkarsa da elimde ki parçayı satarım
0BeğenmedimŞikayet
0305_altıncı ()işte bu anlaşılır oldu.
ATİ05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Benim şu gram miktarını @Karaca_karaca arkadaşa sen izah et bakem şimdi. Merak etmiş amacını:)
lemonagacı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lemonagacı ()Birde telif hakkı isterlerse hiç şaşma :)
Onursallls için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ByBandi ()Ozaman söylediklerimi geri alıyorum senaryo bemcede çok mantıklı %90 çalışır bu senaryo.
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
spin ()senaryonuz mantıklı. tutmayada bilir ama ben şansımı denicem. 5,5 k bozdum full tl deyim siperde bekliyorum düşmesini
0BeğenmedimŞikayet
ShnYlmz ()Keten abiye uydun almadın sen değil mi hala yaktı milleti yau
0BeğenmedimŞikayet
Karaca_karaca ()Sizin bu altılı rakamları görünce şaştım Bi önemi varmı sizin için. Ben rakam konusunda takıntılıyım çoğu zaman küsürler yüzünden alıp satamam bazen kızıyorum kendime bir kuruş yüzünden aylarca beklediğim oluyo:)
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Ne aldı ki halen aynı rakamlar cinden beri
Viran63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Yok biliyorum cin aldı gece diyorum onlar sayesinde ayakta diyorum Avrupa almadı daha pek oyüzden dedim
ShnYlmz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Viran63 ()Emin misiniz Avrupa alım yapmıyor mu
0BeğenmedimŞikayet
ShnYlmz ()Çin kapadı Pınarcım :)
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()Durum tehlikeli gibi duruyor
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Yo hiç üzülmedim. Fazlada gözüm yok. Allah'a şükür 2017de yatırdığım 186gr altını 2020 Ağustos ayında 66666 Gr gümüşle son verdim.
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Dedim ya zor geliyorsa hiç cevap yazmayın. Belki gercekten anlayamıyor belki ona da zor geliyor 2 yorum aşağısına bakmak. Bazi hocalar gibisiniz hani okulda ogrenci anlamadığı bir konuyu sorar hocasi da kitaptan yer söyler oku anla gör bak diye azarlar ayni onun gibisiniz ama burası egitimhane degil
1BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Avrupa almadı aslında farkındamısın cin ile gidiyor halen durum
STEVEN_SEAGAL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Ne güzel yapmışım, güzel bir kopya çekiş olmuş. Tövbe tövbe bunu da okuduk ya sonunda. Kaç yıldır o kişiden kopya çekiyormuşum acaba. Çektiğim filmler sinemateke sığmıyor. Uyanık olmak lazım.
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()Hayırlısı olsun düşmez inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Bende öyle :) amerikayıda bekleyecegim neolucak bakalım
STEVEN_SEAGAL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Haklısınız aslında hocam büyük düşüşlerde üzülmediniz mi
0BeğenmedimŞikayet
Musti55 ()Buraya girip yorumları okumaya bile bazen zaman bulamıyoruz. Adam emek verip bilgi paylaşmış, bide kalkıp onlarca kişiye cevap verip açıklama yapmasını bekliyosanız asıl saygısızlık budur. Böyle davranmaya devam ederseniz kimse bilgi paylaşmaya cesaret etmez, kimse kimseylede uğraşmaz.
Reiz06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Bu kez alacagım gercekten göz karartmak lazım
Son08 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Yok abi @Onursallls 2-3 haftadır paylaşıyor o senaryoyu
Hakkını yememek lazım
ByBandi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()Bende bozmadım bekliyorum ama eldeki kardan olurmuyuz diye korkmaya başladım.
0BeğenmedimŞikayet
Son08 ()Gecen haftaki firsatlar kacti
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Parçalılarım duruyor bozmadım alım içinde bekliyorum ama
Son08 için cevaplandı (yorumu göster)