Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
0BeğenmedimŞikayet
Tsunmys ()Hocam faizleri negatife çekiyorlar. Oradan döner.
0BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Eğer bir dönüş yaşanırsa 7.70 cıvarından yaşanacak eğer dönüş olmaz ise gidebileceği yerleri dile getirmek bile istemiyorum.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet sattım kardeşim.
Net_23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Net_23 ()Hocam dolarları sattınız mı
1BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Sizin yorumlarınızı her daim dikkate alırım üstadım. Dolara girmeye niyetim yok zaten kendimce gümüş ve platin yatırımındayım. Ama 7.60 üzerini yakın vadede göreceğimizi düşünüyorum.
Mennan_usta için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hocam 7.70'e bu sene izin vermek isteyeceklerini sanmıyorum.
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Bir gerimiz daha var kardeşim
7.4440 görmeden
Acele etme der bu kardeşin
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Net_23 ()Hocam dolarlarında mi sattınız
1BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Bol kazançlarınız olsun çelik bey. Ben sizin japon öngörünüze bu şartlar altında katılmıyorum. elimde dolarım olduğu için böyle düşünmüyorum. Çünkü dolarım yok. 2017 koşullarında cidden tutarlı bir tespit olabilirdi. Şimdi ihtimal gibi sanki. Doların 7.60- 7.70 cıvarına usul usul çıkacağını düşünüyorum YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Miyav ()Hocam neden sattiniz
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet bugün sattım.
Dolunay_11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dolunay_11 ()Doları sattınız mı siz?
0BeğenmedimŞikayet
apomek35_5 ()Birakin japon kadinlar gelecek alacak muhabbetini. Yok oyle birsey.
Dolunay_11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dolunay_11 ():)))sizin kadar Zeki olanlar alırlar ancak...