Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0497 21:15:07
EUR 36.3194 21:15:07
USD 34.5772 21:15:07
ALTIN ONS $2623.9250 21:15:07

Konu: BTC Grafik saatlik görünüm

btc 'nin hareket seviyeleri, üst üste 3. hafta için hala 12.000$‘ın Altın da kalması olarak gözüküyor.. Bu seviyenin üzerindeki kazançlari sürdürme olanağı olması gerekiyor ve boğalar bu seviyenin üstesinden gelemezse şayet yeniden aşağı salınıma devam edecek olmasıdır.. Geçtiğimiz haftalar itibariyle BTC seviye olarak en düşük seviyeler 11.130$-11270.91$'a kadar dip seviyelerini yükseltmis olsa da, ancak 12.000$'a yaklaştıran bir toparlanmada gerçekleşmiş olsa da, bu seviyenin üstesinden gelemediği çok açık görülmektedir.. Hafta sonu genellikle 11.650$ civarı ve 11.986$ civarinda gidip gelerek sıradan geçmiş görünüyor.. BTC 11.800$‘lık desteğin kesinlikle güven altına alınması gerekiyor.. Hafta kapanışı bu seviyenin üstünde gerçekleşti fakat altkoinlerin ivmesi BTC'nin dominansini düşürüyor olsa da KRAL yeniden sahneye her an çıkabilir.. Bu desteğin yani 11.800$ üzerindeki konsolidasyon ve güç toplaması, boğaların bu bariyerin üstesinden gelmek için mutlaka 12.000$‘in üstüne ve daha üst seviyelere doğru ivmelenmesi olacaktir.. Grafikte ve saatlik görünümde 100-200 SMA'nin altında riskler BTC'yi 11.500$ seviyesine kadar kısa vade de getirmesi olabilir, FiB seviyeleri takip edilebilir..
Şimdilik bol kazançlar..

Yorumlar (53)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

ömka ()

Merhaba hocam. Hayırlı haftalar . Fet icin yorum yapabilir misiniz?

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Uygundur dostum BTC buralarda tutunsun yeter ki altlarda hareketlilikler devam edecektir.. Altlarin kar marji daha yüksek, BTC harici de diğer altkoinlerden alım tercih edebilirsin..

ali_ylmz06120 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ali_ylmz06120 ()

Hocam merhaba, yeni giren biri olarak btc ve Eth sepeti sizce nasıl

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Önemli değil NEO ADA- ETH bolebilirsiniz parçalı olarak.. Bu piyasa biraz da BTC'ye odaklı kısacası kral BTC ne derse o..

Elifelifgizemli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Elifelifgizemli ()

Ben neo dedim ama hangisi daha kazancliysa ona girmek isterim bilginiz dahilinde hareket etmek istiyorum çok rahatsızlık vermedim inşallah @CoDeX©

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Ben usdt ile alıp satıyorum ufak ufak al sat yapmaya çalışın şimdilik full girmeyin alışmaya çalışın sonrası daha kolay ve rahat olacaktır.. NEO benim portföyümde suanlik yok ama gidişatı gayet iyi 16.75$'in üstünde kalmasi kısacası tutunması durumunda 20.98$'i bekliyorum, birazda piyasayı gözlemlemenizi tavsiye ederim, beni takip edin codex olanı değil bu arada @CoDeX© olacak bunu etiketlerseniz görebilirim bilginiz olsun..

0BeğenmedimŞikayet

Elifelifgizemli ()

Btc yi sürekli takip ediyorum demek istediğim şimdi btc alacağım. be alt lardan neo yu da şimdi almalı mıyım? siz hangisinden aldıniz?

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Usdt bazli veya BTC bazlı her 2'sini de tercih edebilirsiniz asla full alım yapmayın BTC şimdilik 12.000$-12.500$ arasında takılsın altlar kendine gelecektir bir yandan da BTC'yi takip etmeniz gerekir stoploss video sitelerinden öğrenin adım adım uygulayın..

0BeğenmedimŞikayet

Elifelifgizemli ()

Peki teşekkür ederim. suan ki seviye binancede 92.134 alinir. mi? sonradan da neo ya yatırım yapacam yanlış değil değil mi?

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Sepet şeklinde de olur NEO- ADA- TRX usdt.. @codex yazdığınız zaman ben göremiyorum bu arada @CoDeX© yazmanız gerekir ve profilde dün de bazı koinler paylaştım ordan inceleyebilirsiniz stratejinize göre kısa orta uzun degerlendirebilirsiniz..

0BeğenmedimŞikayet

Elifelifgizemli ()

Bu dediklerinizi btc alıp neo mu almak gerekiyor? Böyle mi demek istediginiz. Yazılar biraz karışık birazda yabancıyım. kusura bakmayın lütfen yardımınızı bekliyorum. yada parcali parçalı mi almak güzel olur. neo alıp ada alıp trx.

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

@Elifelifgizemli profil takip ediniz yazdıklarımı lütfen.. Altyoruma bakabilirsiniz..

0BeğenmedimŞikayet

Arsenens ()

Kesinlikle hocam emeği geçen tüm dostlardan Allah razı olsun

1BeğenmedimŞikayet

omer_3838 ()

Üstadım Allah razı olsun. Var ya cennetlik bir insansın. Bütün kalbimle söylüyorum.

1BeğenmedimŞikayet

Arsenens ()

Kesinlikle hepsinden Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Sorma dayı uzuuun bir tatile ve moduna giresim var da, işlerden dolayı fırsat bulamıyorum maalesef, birdaha ki ay biraz daha yoğun olacak sonrası Allah Kerim..

bulent_esen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Sabah ve dünkü yorumlara ve grafiklere bak dostum WAVES hk. da detaylı olmasa da bir nebze yardımcı olacaktır sana..

omer_3838 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

yorgun görünüyorsun:)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Tşk ederim dostum yardımcı olan tüm değerli arkadaşlardan razı olsun onları unutmamak lazım..

Arsenens için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

omer_3838 ()

Eyvallah üstadım inşallah. Bu arada ada yı kenara bırakıp link ve waves e yoğunlaştı. Link zaten bildiğimiz gibi. Ama waves hakkında çok bilgiye sahip değilim. Sen ne düşünürsün acaba

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Önemli değil dostum benim milletim, arkadasim, dostum benim vatanimdakiler kazansın yeter gerisi inan mühim değil sadece biraz sabredelim yeter..

Mehmetdem için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Arsenens ()

Sen gerçekten müthiş bir insansın gerçekten verdiğin emekleri bizede yansıtıyorsun yılardır kaybettim ama seni ne zaman takip etsem kazanıyorum velhasıl link kazandırdı senin sayende teşekkür ederim hocam

1BeğenmedimŞikayet

Mehmetdem ()

Destekler dirençler bi yana mutavazi bir şekilde herkese verilen cevaplar bıkmadan usanmadan ne biliyim yıllardr bu sayfalardayım az gördüm sen gibisini saol dostum

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Dostum yıl. dizla işimiz yok bizim benim yıl. dizim var tşkler.. Sizler kazanın gerisi mühim değil..

0BeğenmedimŞikayet

ÇAYLAKBİTEKOİN ()

Katılıyorum

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Sakinlessin, durgunlassin yola devam Ömer sıkıntı yok.. BTC hızlı çıkması inmesi altları her zaman ezer BTC aksirsa altlar zatürre olur o yüzden altkoin alırken BTC'yi her zaman yakından takip etmemiz gerekir..

omer_3838 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mehmetdem ()

Admin şu adamın yaldızlarını ver

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Adı üstünde kral ve piyasanın %de60'ina hükmediyor son söz her zaman BTC'de biter o ne derse o üstüne laf yok..

AyktHzl için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

omer_3838 ()

Üstadım bu hareket altlara yaramayacak galiba. Ne düşünüyorsunuz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum