Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0468 03:07:20
EUR 36.1796 03:07:20
USD 34.5378 03:07:20
ALTIN ONS $2670.1050 03:07:20

Grafiği gönderen: celik2119

Yükseliş trendi devam ediyor. 1970'in üzerinde yükseliş hızlanır. Destek 1932'de.

Yorumlar (37)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

lifnarak ()

Peki hocam vakıf katılım için ne dersiniz, caiz midir?

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hidooo ()

HOCAM SELAMLAR
30,000tl lik altın almayı düşünüyorum öneriniz nedir düşmesini mi bekliyim yoksa şimdi girilir mi

0BeğenmedimŞikayet

Konyaleee ()

Teşekkürler abi

1BeğenmedimŞikayet

Giulietta ()

6oo baz yani 6 puan altı, $'a bir şey yapamaz dostum. (Enflasyon üstü olması için). Yalnız faiz el altından yükseltilir, (mevduat ) açıklanAMAZ.. Politika faizi saBİT kalır.. $ 8.25 e gider bu defa açıklama yapmak zorunda kalıNIR... YTD...

Konyaleee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

1930 üzerinde kaldıkça yükseliş trendi devam ediyor demektir.

sezginakis1980 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

100 bazın üzerinde olursa doları düşürür. Tam rakam vermek zor.

Konyaleee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ZorBey07 ()

Teşekkür ederim sağolun.

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Evet kardeşim. Bir sorun yok.

ZorBey07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

Çelik hocam gümüş çalışmanız var mı, sayfaya baktım bulamadım

0BeğenmedimŞikayet

bleda_29 ()

Hayirli geceler usta... sizi bayagi zamandir takip etmekteyim... sizin gibi kisilerin sayesinde cogu kisi kazaniyor... tsk ederiz

0BeğenmedimŞikayet

manuş_baba ()

Çelik hocam şuan gümüş destek ve direnç nedir sizin sayenizde çok kazandik şimdiden saolun...

0BeğenmedimŞikayet

Oleander ()

Çelik bey merhaba. Nisan ayından beri elimde 30 k 6,13 den dolar ve aynı miktarda 3,26 dan gram var. Ev almak için bir miktar arttırmak istiyorum. Ne zaman ve ne kadar miktarda ilk çıkışımı yapmalıyım sizce. Yardımcı olursanız çok memnun olurum?

0BeğenmedimŞikayet

CamelSoft1 ()

Hocam altın ons günlük grafikte hamile ayı mum formasyonu mu var yoksa yanlış mı görüyorum?

0BeğenmedimŞikayet

Hizmetkar ()

İchimoku saatlikte hem tek kan sen hemde kijun sen kırılmış son mum bulutun üzerine çıkmak üzere 26 dakika var kapanışa. üstad sen günlük muma göremi pozisyon alıyorsun ichimokuda?

0BeğenmedimŞikayet

ZorBey07 ()

Sayın Çelik hocam siteden sordum ama cevap yazan olmadı. Dinen tfx den gümüş alım satımi caizmidir. bilginiz varmıdır acaba. caiz değil diyenler oldu biraz kafam karıştı.

0BeğenmedimŞikayet

ÖNDER80 ()

@celik2119 hocam rica etsem RTALB in son durumu hakkında bi yorum aalabilirmiyim. Yön ne taraf görünüyor

0BeğenmedimŞikayet

Konyaleee ()

Abi merhaba, haftaya olacak toplantıdan faiz arttırımı kararı gelmesi yüksek görünüyor, o gün paniklememk için, 100 baz 200 baz 300 baz artırımlarda dolarda ne kadar düşüş olur bilgin varsa yazabilirseniz çok iyi olur, teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

karambahtıkaram ()

Sn@celik2119 bey; emeklerinize sağlık, teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum, saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

Fatih12345 ()

Selam aleykum abi 75 gram burdan almak istiyorum bi fikir alabilirimiyim vade sorunu yok yılbaşına kadar yada dolarda alabilirim

0BeğenmedimŞikayet

Kamikazer ()

e ben ne yazdım ki))

BabaBakBankacıOldum için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yedikıta ()

100 kamyon yetermi

SPOT için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zeynep__35 ()

Düşerken aldım malesef ortalamam 6.17 o zaman çıkarken satmayayim biraz takip edeyim en iyisi sagolun

3BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Belirli bir rakam yok. Düşük hacimle de yükselebilir yüksek hacimle de.

SPOT için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hacerenvr16 ()

Mantık odur zaten celik2119 gayet dogru bir cümle kurmuş. Biraz düsünürseniz mantiğıni anlarsıniz.

Kamikazer için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

benim yazdığımın aksi mantıksız zaten.

0BeğenmedimŞikayet

Kamikazer ()

senin yazdıgınin aksini yazdım

0BeğenmedimŞikayet

Kds ()

Ne yazdığını bilmiyo

3BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Yazdığınızı bir daha okuyun.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum