Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
1BeğenmedimŞikayet
Arslan_Bey ()Teşekkürler hocam gözden kaçmış kusura bakmayın
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Hocam oncelikle emeklerinize yureginize saglik pazartesi yada gece acilista düşüş bekliyormusunuz gümüşde yada yola devammi sizce fikrinizi ogrenmek isterim Teşekkürler. Sizede hayirli hafta sonu dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Voles ()sizede iyi hafta sonları diliyorum. saygılar bizden.
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim sn. @zeren, @Voles arkadaşlar, dilerim paylaşımlarımın sizlere faydası olur. Teşekkürler, iyi hafta sonları. saygılar.
zeren için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Voles ()ben teşekkür ederim. :)
1BeğenmedimŞikayet
zeren ()Cevabınız tatminkar oldu.. aklımdaki bazı düşüncelere ışık tuttunuz.. Teşekkürler..
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Geçen hafta gümüşten çıktım, Elimde bulunan altın yatırımı ma takviye altın aldım, bura da pozisyonumu da paylaştım, sn. @Arslan_Bey arkadaşım.
Arslan_Bey için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar sn. @zeren arkadaşım, şu an gümüş için biraz önceki paylaşımım da da belirttiğim gibi üst dirençleri hedeflemiş durum da, sebebi bildiğiniz gibi dünya da ki parasal genişlemeler , faiz indirimleri , karşılıksız para basılması, ABD- ÇİN gerilimi , jeopolitik riskler, salgın vb. devam ediyor olması. şimdilik bunlar ons'ları beslemekte benim görüşüme göre dünya da reel ekonomi henüz toparlanamadı, ancak yapılan para arzları, faiz indirimleri fazlasıyla altın- gümüş- bakır- platin- paladyum- alümi nyum- borsa- tahvil- bono- emtia vb. kanalları beslemeye devam ediyor, devam edecek gibi zaman zaman yatırım araçlarında kırılmalar göre biliyoruz bunu en yakın örneğini mart- nisan ayın da önce petrolde, sonra borsalar da ve devamında da emtialar da yaşadık, benzeri bir durumun tekrar yaşanması halinde (dünya da ki beklenti eylül- ekim ayı olmak üzere Salgın riskinin hız kesmeden artması- Borsaların çökmesi- emtialardan kaçış- büyük jeopolitik riskler- gıda krizi. vb. ) tabi ki derin düşüş ve düzeltme görmemiz olası, mümkün yoksa bunun dışında ben kısa düzeltmeler dışında kendi adıma şimdilik büyük düşüş beklemiyorum. Karar ve takdir sizin. Saygılar.
zeren için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Arslan_Bey ()Sizin pozisyon TL de beklememi? Yoksa başka bir yatırım aracına yoneldiniz mi hocam
2BeğenmedimŞikayet
zeren ()Sayın uzmn Gümüşde derin düşüş olasılığı sizce yüzde kaç olabilir?
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim, sn. @Voles arkadaşım, sadece teknik grafiğe göre olası hareketler ve yön konusunda arkadaşlarımıza katkı sağlamaya çalışıyorum, sadece ben değil bura da bir çok saygıdeğer arkadaşımız da iyi niyetle arkadaşlarımıza katkı sağlamak, zarar etmelerini önlemek ve kazanabilmeleri için çok güzel ve yerin de paylaşımda bulunuyorlar, sizin ve o arkadaşlarımızın da ellerine, emeklerine, yüreklerine sağlık. Teşekkürler.
Voles için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Voles ()teşekkürler uğraş ve zaman ayırıp bu bilgileri paylaşıyorsunuz. emeğinize , yüreğinize sağlık.