Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Bir önceki paylasımimda ki alt yorumu yanlış etiketlemişim, kusura bakmayın. Doğrusunu paylaşıyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Ycl_76 ()Hocam bu gümüş hiçmi alım gırsatı vermıcek 5.37 var yüzde elli tlde kaldık aval aval bakıyoruz:)
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Yarın gün içi bir çalışma yapar paylaşırım. Iyi akşamlar. Bereketli kazançlar.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Estf tamamen kendi azminiz. Allah gönlünüze göre versin
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim saygıdeğer @_ONEOL_ hocam, sizin de katkınız, emeğiniz çok fazla ve çok değerli. Teşekkür ederim. Bereketli kazançlar. Saygılar.
_ONEOL_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Başarılı olursam yatırımımı artıracağım. Bu hepsi sizlerin sayesinde.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()İşte biz 100 tene yazdiğimiza ustalar gelip 2 tane yorum yazarsa bambaşka oluyor. Hep ustaların gelmesini istiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Sizinde gelişiminiz mükemmel ciddi manada kendinize yatırım yapıyorsunuz bu çok belli
1BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Eline diline sağlık işte böyle farklı yorum ve analizler çok önemli bilgi ve tecrübe dolu. Bunlar olaya daha geniş çerçeveden bakmayı sağlar.
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Sevindim hocam. Biz sormasakta bize yol gösterdiğiniz için. Teşekkür ederim. He. Altin ons kaça kadar bekliyorsunuz bu durumda?
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Stop rakamı kişiye göre değişebilir. Karar ve takdir sizin. Sn. arkadaşım. bereketli kazançlar.
43byn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Genel görüş ve düşünce sizinle aynı yönde. Ama yine de temkinli, dikkatli olmakta yarar var. ABD nin tahvili pul yapmasının sebebi basit başta Çin ve diğer ülkelerin elindeki katiriliyonluk tahvilleri değersizlestirip daha az usd ödeyecek, tabi bu durumdan emtialara yatırım yapanlar şimdilik karlı çıktı. Bakalım bu durum daha ne kadar devam edecek. Hayırlısı.
1BeğenmedimŞikayet
43byn ()Hocam bende ilk defa gunus aldim stop nasil koyuluyor tfx te 6 iyimi stop ta
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Teşvik paketleri , 10 yıllık tehvıl lere bakıldığında güçlü satiş gelmeyecek gibi his ettım. O yüzden stop seviyesi koymadan izledım. Her baktiğimda yeni rakam görüyorum. Amma 27,70,28 ler e az kaldı. Tehlike , oradan küçük düzeltme Gelirimi. Sizce.
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Kişiye göre değişir tabi ki de ancak bana göre Evet, :)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Yalniş oldu. Şu an stop kaç olmalı
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()25,25.82 aynı zamanda stop seviyesi oluyor doğrumu hocam.
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Sn. @Aynur1 arkadaşım lütfen hedef bekler iken uygun yere stop koyup bekleyelim. Bereketli kazançlar. :)
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Sn. @Faikakgn arkadasım Şu an için günlük te pivot rakamı 25.82 de olası spek kısmi düzeltme yapmak isterse tabiii. Yoksa devam eder. Bereketli kazançlar.
Faikakgn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faikakgn ()ustam sizi yeni takip etmeye basladım gümüşte olası bir düzeltmede ons nerelere kadar bir cekilme gerçekleştirebilir uygun bi seviyeden tekrar giriş yapmak için
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Sürekli olarak aynı şeyleri tekrarlamayı sevmiyorum, yoksa zaten takip eden arkadaşlarımız biliyor profilde var, nasıl olsa isteyen her kes de rahat bir şekilde paylaşımlarım dan bakabilir, bereketli kazançlar. :)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Hafızam zayıf hocam. Çok çabuk unutuyorum. ; ) hem böyle güzel bilğı tekrar paylaşılırsa görmeyenler görmüş olacaktır. 28.20 hedefle bekliyorum o zaman. Bir daha teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Sn. @Aynur1 arkadaşım, demek hepsi gerçekleşti. :), bir hafta önce gümüş ons 24 ler de iken paylaşmıştım, hatırlamadınız galiba. ? , alt yorumum da ki ilk siyah direnç üzerine attık, ikinci hedef direnç noktasını beklerken de lütfen stoplu, dikkatli ve temkinli bekleyelim. sizin için tekrar paylaşıyorum. :). size ve tüm gümüş dostlarına bereketli kazançlar. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim, arkadaşım. Bereketli kazançlar. Iyi akşamlar.
heros için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
heros ()tsk leer azizim
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar @heros arkadaşım. Alt yorum sizin için. Size ve tüm gümüş dostlarına Bereketli kazançlar, iyi akşamlar. Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Ne güzel anlatmışsınız hocam. Projektör ler her zaman açık kalsın. :). O zaman.
3BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Çok teşekkür ederim. @Aynur1 arkadaşım. Nihayetinde gümüş sitesinde olup, bilgi birikimi ve deneyimi olan, piyasaları iyi analiz edebilen, çok isabetli grafik ve öngörüler de bulunan bir çok saygıdeğer arkadaşımız var, o anlamda şanslıyız. Tüm arkadaşlarımızın paylaşımlarından kendi adıma bende yararlanıyor, bilgi dağarcığımı genişletiyorum. Aslında her bir arkadaşımız kendi başına çevresine çok güzel bir ışık saçıyor, güzel olan o ışıklar bir araya gelince projektör gibi siteyi aydınlatıyor, tabi ki yayılan o güçlü ışıktan siz, ben ve tüm arkadaşlarımız da yararlanıyor diye düşünüyorum. Iyi akşamlar. Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Hocam dün ne kadar uzun bilgiler izahlar yasmişsiniz , bitmeyen sorunlarımızla çok yoruyoruz sizi. Siz önümüzü aydınlatıyorsunuz Keşke elimizden Bir şey kelse bizde size yardem edebilsek. :).
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim. @Arslan_Bey arkadaşım. Size ve tüm arkadaşlarımıza. Iyi pazarlar. Saygılar.
Arslan_Bey için cevaplandı (yorumu göster)