Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Evet yeni Makale hedef haftalıya sonra sı düşüş beklentim sonra aylık agustos ayı için ytd parçalı alım satım candır hedefler tutar mı aynı şekilde erken mi döner sizin sermaye ve risk analizine göre degişkenlik gösterebilir terste dahi kalsan zaman alır zararına mal satılmaz
Kaleli_Turkish_Soldier için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaleli_Turkish_Soldier ()Gördüm o yüzden sordum güncel mi diye dostum emeğine yüreğine sağlık, yazıyı da okudum yeni yazı şimdi eklendi sanırım.
Hedef_12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Hedef leri silmiştim gördünüz mü
Kaleli_Turkish_Soldier için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaleli_Turkish_Soldier ()Profilinizdeki yazı mükemmel emeğinize yüreğinize sağlık...
(En baştaki kısım hedefler bugünün tespiti mi)
0BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()başında beklentinizi yazmışsınız onu gördüm sonraki yazıyı okuyup çıktım diğerlerine bakmadım
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Yenisinide oku bari fırından yeni çıkmış yol haritası vardı gördünmü onu sildim herçi
küçükesnaf67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()profilinizdeki yazı için teşekkür ederim vakti olanın okuyup nasiplenmesini öneririm. siz profilinize dikkat çekince girip okumak istedim:))
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Yeni analiz haftaya görürsem kaçarım
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eymm ()Yok kendim için dedim
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Okumustum abi eline saglik
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Nasil 27 40 ustu diyorum
Eymm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eymm ()27 yani allah söyletti:))
0BeğenmedimŞikayet
Eymm ()Ama arada al sat yapmak güzel olur gram artar bende uzun vadeciyim geçen 37 satıp 17 alsaydım iyi olurdu kısmet
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Sen al sat yapmadan duramazsın bak profil bilgilerim ne diyor sana
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Ben 40 ustu diyorum bi tarafim ocaga kadar tutma tataftari
0BeğenmedimŞikayet
Eymm ()Kaçtan satalım abla hedef
1BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Emeklerinize saglik hocam grafigi kacirmisim yeni gordum teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Eymn iyiyiz bak yine )
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim sn. @Eymm arkadaşım siz ve burada paylaşım yapıp öngörüleri ile bizlere destek olan tüm arkadaşlarımızda iyi ki varlar. Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
cem_A ()Üslubunuz ve isabetli yorumlarınızla dikkatimi cekmişsinizdir her zaman. Yüreğinize birikiminize sağlık. Teşekkürler
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eymm ()Hocam elinize sağlık iyikii varsınız
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Haklısınız Ortam ve arkadaşlarımızın paylaşımları güzel. :) Size ve tüm gümüş dostlarına bereketli kazançlar.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Hocam eliniz sağlık. Ne kadar uzun yazdınız.
Gelcek hafta Amirka senatodan yıne bütçe ayrılıcağı söyleniyor. Öyle olursa satış gelmez ve daha ileri gidecek her halde yazdığınız gibi.
Hocam ortamı görüyormuşsunuz , çok güzel değilimi. Siz ve her kez burada.
Keşke düştüğü zamanlarda böyle olabilsek. :)
İnsanlık işte.
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim sn. arkadaşım bereketli kazançlar.
Krmefe4137 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Krmefe4137 ()Çok teşekkür ederim Yeni bakabildim telefona hayırlı günleriniz olsun
13BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar sn. @Krmefe4137 arkadaşım, yatırımınız küçük diye düşünmeyin, her tutar yatırım değerli ve kıymetlidir. Tabi bildiğiniz gibi Altın tüm dünya da güvenli liman olarak değerlendirilen bir yatırım, tasarruf, takı aracı çoğunluk la dünya da ekonomideki olumsuzluklardan, parasal genişlemelerden, faiz indirimlerinden, jeopolitik risklerden bolca beslenen ve yükselen bir emtia, gümüş ise yukarıda yazdığım etmenlerin yanında altına göre çok daha fazla sanayi de kullanılan bir emtia, şu an için özellikle uzak doğu tarafında sanayinin kademeli olarak açılıyor olması gümüşü biraz daha ön plana çıkarmış durumda, dünya da corona salgını henüz bitmedi, kısa vade de bitecek gibi de durmuyor, artarak devam ediyor, olası aşı bulundu haberi ile altında sert geri çekilme, gümüşte ise altın ile korole kısmi geri çekilme beklerim, sonrasında ise gümüş dünya da sanayinin açılıyor, açılacak olması nedeni ile çok daha fazla atak/Prim yapacaktır diye düşünüyorum. genel de büyük yatırım bankaları ve fonlar hem altına ve hemde gümüşe aynı anda yatırım yapıyorlar. Ülkemiz de gram altın olarak ise durum; bildiğiniz gibi ons altının dünyada ki yükselişinin yanın da içeri de USD/TL nin yükselişinden de besleniyor, aynı durum gram gümüş için de geçerli. Şu an için siz de gram altın var sesli düşünerek makas farkı ile satıp, daha sonra vergi ve makas farkı ödeyerek yükselişten faydalanmak için gümüş almayı düşünüyorsunuz, açıkçası ben bu aşamada yukarı da sıraladığım ve hangi olumlu yada olumsuz gelişmelerin olabileceğini öngöremediğim için size altınınızı satıp gümüşe dönün demem- diyemem. Altın ve gümüş iki farklı emtia bazen aynı gelişmelerden beslenirlerken, bazen de zıt gelişmelerden de ayrışarak beslenebiliyorlar. açıklamalı olsun diye biraz uzun yazmak zorunda kaldığım için arkadaşlarımız kusura bakmasın lütfen. Nihai işlem Karar ve takdiri sizin, bereketli kazançlar.
Krmefe4137 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Bugünde gezmeye çıkıyorum
Belki fazla yazamam yorum
İlk durağımız Forum
Atatürk Köşkünde yorumlarınızı okurum
morakka için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Krmefe4137 ()Hocam ben bu işlerden fazla anlamıyorum 4 ay felan önce 372 den 6,7 Gr altın almıştım bir ara gümüş mü altın mi diye düşündüm altın aldım o sıralar gümüş 3,20 seviyeleri nde geziyordu ortalama 750 Gr gümüş alsaydim 750 lira kazanmış olurdum şimdi mebla küçük diye öyle yaptım altını bozup gümüşe mi dönsem tavsiyen ne olur
0BeğenmedimŞikayet
GümüşTüccarı ()Ahha ben de fanın olayim
@morakka yı da ihmal etmeyim
Manileriniz çok guzel cidden
Alıyor bizi bizden:))
sozlesmeli için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
morakka ()Bil ki bende büyüktür hatirin
Moral veriyor herbir satırın
Eğer düşmez yükselirse bizimki
Bal kaymaga ekmek batırın
Cumleeten hayırlı cumalar dostlar
sozlesmeli için cevaplandı (yorumu göster)