Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()18,22 18,48 18,70 18,80 takibinizde olsun. Benim içinde Boşta kalan Usd için takviye noktalarımdır. ( Ben bi miktar usd ile farklı bir platformdan kısa aralıklar ile alım satım yapıyorum ) O yüzden yazdıgım destek noktaları kısa vadede önemlidir.
Zefiran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zefiran ()Düzeltmeyi hangi seviyeden bekliyordunuz
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Teşekkür ederim hocam
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Seviye söylemek doğru olmaz , ancak hem benim şahsi takibim hem piyasanın ön görüsü Gümüşün yeni bir yükseliş pozisyonunda olduğunu işaret ediyor. Orta ve uzun vade düşünerek ilk yaptığı düzeltmeden Kendi insiyatifiniz doğrultusunda parçalı işlem ile alım yapılabilir. ( YTD diyelim)
Meleda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silveravcısı ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Hocam merhaba sizi takip ediyorum bir kaç gündür ben gümüş almak istiyorum yqrdımcı olurmusunuz ilk defa alıcam hangi seviyeden alabilirim
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Anladım. TFX kullanıyorum o yüzden kuveyt kullanan bir arkadaşımız size yardımcı olacaktır.
Silveravcısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silveravcısı ()Kuveytturk
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Hangi bankayı kullanıyorsunuz
Silveravcısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silveravcısı ()Bankaya Stoploss girmek nasıl oluyor yeniyim yardımcı olur musunuz
5BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Merhaba . Satış emrimi iptal ettim. tedbiren 18,22 desteğine stoploss girdim. Yükselişte bir problem görünmediğinden ve uzun vade düşündüğümden şuan için satmama kararı aldım.
Aysl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aysl ()İyi günler . Satış rakamınızı güncellediniz mı acaba? Kaçtan satış düşünüyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Önemli degil. yüreğinize sağlık
olwayslose için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Gram altın için mi soruyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
DKA_KRMN ()Tl olarak karşılığı nedir beklentinizin peki
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()ellerinize saglik