Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (172)
0BeğenmedimŞikayet
CRADKEDSPY ()hala cvp vermemek ıcın dırenıyorsun . anladıgım ılersı ıcın bır hedef yok bunu anlıyorum kolay gele bız ılerde hedeflerı beklemeye devam ederız sımdıden yayınlarız profılımızde sıkıntı yok.
hunter43 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()O zaman bu yazdığınızı tekrar okuyun, 3,81 de çizdiğim grafiğe tekrar bakın.
İyi günler.
kardes burayı gorduk beklıyorduk zaten burdan sonrasını soruyorum zaten :)) yanı 4.14 gelınce 4.15 mı dıyeceksın :)) ayrıca bunu ayrıca bu sabah cızmıssın 3,81 dekı formasyonun degıl bu. okuma yazmamıs var dedıgım gıbı 4.14 e gelınce 4.15 der gıbı degıl oyle yapmıssın grafıkde sol ustte cızım tarıhın saatın bıle bellı yapmayın boyle :))
https://yorum. altin.in/tum/gram- altin
CRADKEDSPY için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()eyvallah elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
CRADKEDSPY ()kardes ıtham ettıgım felan yok 4,01 grf. baktım o rakam zaten gelmıs tmm sıkıntı yok sımdı asıl ılk sordugum soruya gelıyorum burdan beklentın ne . nıyetım en basında sonrasını ogrenmektı konu dallanıp budaklandı ilkindede yazdım zaten rakamlarımız uyusuyormu dıye sordugumu. syglar @hunter43
2BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Arkadaşlar benim bu formasyonu kaç seviyesinde çizdiğimi biriniz anlatabilir mi, alt yorum yapan arkadaşımıza, ben 2 grafiği alt alta paylaştım hem 3,81 de ilk çizdiğimi, hem de hedef tamam diye ama sanırım arkadaş dikkat etmedi ve bana itham ettiği davranış şekli hiç hoş değil...
Bu formasyon Perşembe paylaşıldı bugün sonuçlandı, yani bugün çizilmedi, grafiklere tekrar bak değerli kardeşim her iki grafik alt alta zaten.
Saygılar.
@CRADKEDSPY
0BeğenmedimŞikayet
CRADKEDSPY ()siz hep yanlıs yapın sıkıntı yok :))) bende verıyım odeselım o zaman :))
olwayslose için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()bu like size hunter43 ustanin sayfasinda iken yanlışlikla verildi, pardon @CRADKEDSPY.
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()@hunter43 kaç günlerdir ev telasesi v. s sayfayi ziyaret edemedim, kesinlikle bakardim sayfaniza ve like verirdim, likepesinde olmadiğıniz malumumuz zaten... Ellerinize sağlık... ömrünüze sağlık, bereket... Sizin bu hususta cok basarili olduginuzu sizi surekli takipvedenler cok iyi biliyor... Tebrik ve takdir ediyor, saygilar sunuyoruz...
1BeğenmedimŞikayet
CRADKEDSPY ()3.91 4.01. bekledım geldı 4.10 4.20 sonrakıler gumus onsdan degıl dolardan gerılerse gerıler destek verırse daha rahay ulasır hedefıne aynısını profılımdede paylastım. bırılerı gıbı gelmıs rakamı beklemıyorum ben . ytd.
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CRADKEDSPY ()cumayı gormedım bılmedıgım ıcın sordum zaten ses yok grafıgıne baktım bu sabah 8.16 da cızılmıs zaten o saatlerde bu rakamlardaydı kardes. yanı ekranda gelmıs gorulmus rakamı grafıge 2 cızgı cızıp atıncamı oluyor bu işler. gelmıs rakamı herkes gorur grafıge dokmenın anlamı sadece ılerı gerı dersın hedef verırsen manası vardır
Tıkandı_baba için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()senin bundan sonraki hedef nedir
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_gemi ()gunaydın hunter abı elıne saglık... ben sızın grafıgı gordum cok guzel calısma.. elınıze saglık..
borsaya kaydık bıraz rasyo da dusmus gumustekı fırsatları kacırdık.. saglık olsun
0BeğenmedimŞikayet
Montajcı ()Golden kros amı gidiyoz
1BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Yanlışın var cuma günü çizdi ben az alım yaptım
1BeğenmedimŞikayet
Bozkurt09 ()Aleyküm selam tesekurler iyi çalışmalar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
CRADKEDSPY ()kardes burayı gorduk beklıyorduk zaten burdan sonrasını soruyorum zaten :)) yanı 4.14 gelınce 4.15 mı dıyeceksın :)) ayrıca bunu ayrıca bu sabah cızmıssın 3,81 dekı formasyonun degıl bu. okuma yazmamıs var dedıgım gıbı 4.14 e gelınce 4.15 der gıbı degıl oyle yapmıssın grafıkde sol ustte cızım tarıhın saatın bıle bellı yapmayın boyle :))
4BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Fikriniz neyse zik- riniz o diyebilirim ancak bu hareketinize, neden eng- elley- eyim ki istediğinizi düşünebilirsiniz, formasyon yakalamışım, hedefi 12'den vurmuşum, hedef gelmiş bu mudur sizin bana davranış şekliniz.
Yeni bir formasyon olmadan ne diyebilirim müne- ccim miyim ben...
Siz istediğiniz için yazayım o zaman Ben demiştim...
Ucu açık ben demiştim ne demek, ben grafikte HEDEF 4,01XX diye 3,81'de belirttim güzel kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Hayırlı kazançlar... Grafikten pek anlamıyorum... Bulut üstünde hareket mi başladı demek istediniz. @hunter43
1BeğenmedimŞikayet
CRADKEDSPY ()@hunter43 bir cvp vermedın yokmu ötesi :)) ben demiştime gelıyor bu grafık bu sekılde ucu acık yorumsuz kalınca hbrın olsun istersende engelle önemlı degıl :))
12BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Gümüş/Ons
İşte yeni ay, işte son durum;
01/06/2020
29/05/2020
0BeğenmedimŞikayet
CRADKEDSPY ()kardes bundan sonrası ne olucak tepe soyleyebılıyormusun rakamlarımız uyusuyormu dıye soruyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Adalet_peşinde ()Mumkunati yok kesin like vermisimdir abi eline emeğine sağlık.