Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0481 10:07:22
EUR 36.2646 10:07:22
USD 34.5774 10:07:22
ALTIN ONS $2665.9250 10:07:22

Grafiği gönderen: Melek34

⭐⭐Melek34 ()
Gümüş
Merhaba arkadaşlar;
Gümüş ons 15.37 üstünden kaldığı sürece sırasıyla;
15.56
15.90
Test etmek isteyebilir
15.37 Altın da ise;
15.12
14.75 tekrar gündemde.

//
Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (92)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_men1 ()

Teşekkürler

daytraderxag için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

daytraderxag ()

bugün sormuştunuz şimdi denemelik 100.000 Jpy aldım 0,066717 den

Gümüş_men1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

daytraderxag ()

Hocam, yanlış anladınız fake olduğunu kastetmedim. Şöyle ki mesela doların geçmiş yıllarda 7. XX rakamlara ulaştığını görmüştük ya en azından kafamda şekillenip sınırları biliyoruz veya ons altın elimizde ons verileri var. Jpy daha tam araştırmadığım için mantığını kavrayamadım yoksa lafım yok hocam estf yanlış anladınız bilgilendirme için çok teşekkür ederim emeğinize sağlık

Heri05 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Heri05 ()

Hocam
Dövizlerin tumu son
3 haftadir yukseliyor
Ve bunun feyk veya fake olmadigini kimse diyemez ama
Ons altinda ayni hocam
Yani hepsi zirvede olabilir ancak
Biz bunu muhakeme yaparak dogruyu bulmamiz lazim
Misal
Xaugbp 1405 denek icin hizlandigi an
Gms 3.62 yi kirar gms ons 16.34 ü kirar
Haydee
Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

MimarK ()

Eyvallah biraz daha bakalım duruma göre hareket ederiz inşallah bugün cuma olmasa sıkıntı yok ama elde emtia döviz olunca pzartesi saat 01:00 olmuyor bir türlü:)

0BeğenmedimŞikayet

daytraderxag ()

hocam hatta sen şuan aldığın fiyata verebiliyorsun gelmiş senin maliyet stres olacaksa sat kafan rahat olsun ytd:)

MimarK için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

daytraderxag ()

Hocam yok öyle @dtmustafa hocamdan hazır balık/löp eti almak, kendimiz de balık tutmayı öğrenmemiz lazım eminim @dtmustafa hocam da bunu ister:)

biz aldığımız zaman hem ons düştü hem dolar düştü o yüzden şimdi dolar destekledi şuan için sıkıntı yok gibi hiç olmadı bu seferlik pazartesiyi bekler diyorum 1708 desteğinin sağlamlığına güvenerek:)

0BeğenmedimŞikayet

MimarK ()

Aynen dolar destekledi şuan için ons biraz kıpırdarsa hafta sonu kafalar rahat olur yoksa bende aybı şekilde 2-3 alımlıl daha kurşun var @dtmustafa hocamı dinlemedik ondan oluyor bunlar:)

0BeğenmedimŞikayet

daytraderxag ()

Hocam bence tepki gelir ama aldığımız fiyattan sonra dolar yükseldiği için şuan yine aldığımız rakamlara yakınız şuan için ben sıkıntı etmiyorum. dediğim gibi 3/7 parça aldım sert düşerse 2 parça daha alıp tepki yükselişinde satarım o yüzden sıkıntı yok riskli olduğunu bilerek aldım:)

0BeğenmedimŞikayet

MimarK ()

Hocam altın kaldı gibi elde şimdilik ons 1707 ye iğne attı bakalım son bi nefes vururmu kapnışa kadar

0BeğenmedimŞikayet

daytraderxag ()

Hocam zahmet oluyor size de sağolun emekleriniz için dediğiniz gibi bu tam kasap köftesi işi oldu ksuura bakmayın

0BeğenmedimŞikayet

Heri05 ()

Bir dk sn @Melek34 hocanin grafigi bulayim

1BeğenmedimŞikayet

Melek34 ()

Doğru hocam

kpln63 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

daytraderxag ()

o yüzden hiç olmazsa 7000- TL Lik alınıp 1 kademe yukarıdan satılabilir mesela gözlemlemek tecrübe etmek için

0BeğenmedimŞikayet

kpln63 ()

Anladım hocam. Takip şart o zaman birebir. 58 59 olmalı direnç. Teşekkürler

Melek34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_men1 ()

Evet dediğiniz gibi yıllık grafiğe bakınca zirvede

0BeğenmedimŞikayet

daytraderxag ()

Hocam yatırım tavsiyesi olmasın ben tamamen tecrübe edinmek için 1 parça alıp unutcam. Sıkıntı şu Jpy durumunu öngörmek mümkün değil çünkü şuan grafiklerde zirve seviyelerde, dolar değil ki geçmişine bakıp hareket edelim. Öyle olunca alım ancak geçen haftaya göre mesela bu hafta düşükse falan alırım o da risk ki @Heri05 hocam söylediğinde çekilme vardı şimdi ne oldu bilmiyorum bakmadım

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_men1 ()

Tamam o zaman alırken etiketlerseniz sevinirim

0BeğenmedimŞikayet

daytraderxag ()

Japonlarla iş yaptığımızdan mıdır nedir bana çok sempatik geliyor ama bir türlü mantığını kafamda oturtamadım:) o yüzden hep erteliyorum yine askıya aldım şimdilik altın aldım 1 tur bakalım, haftasonu detaylıca araştırıp yazıp çizip alcam kısmetse:)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_men1 ()

Aldınız mı japon yeni rakamlar çok karışık bende TL'de kalınca bakınıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Ebush ()

:) kesinlikle

1BeğenmedimŞikayet

Heri05 ()

Tamam dogru 0.667 1 tanesinin satisi

0BeğenmedimŞikayet

Melek34 ()

Est. Fark ettim :)

tanalel için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ecrndgn ()

Hakkıni helal et hocam

0BeğenmedimŞikayet

tanalel ()

Hocam, telefondan yazıyorum, yanlış bir kelime yazmış. Özür dilerim. Silemiyorum da mesajı. Kusuruma bakmayın olur mu

0BeğenmedimŞikayet

Melek34 ()

Bakalım hocam

Ecrndgn için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Melek34 ()

:))) eyvah eyvah o zaman yazık elindeki birikimine

Ebush için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

daytraderxag ()

xaugbp tfx yok sanırım siz kuveytturk mu kullanıyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

daytraderxag ()

Evet hocam taze baharatla hazırlanmış güzel kasap köftesi talep etmek gibi oldu da:) samimiyetinize binaen sordum aslında okuyup araştırıyorum da rakamlar fazlaca basamaklı ya kafam karışıyor özellikle Jpy tfx satış fiyatları 100 Jpy değil de 1 Jpy şeklinde olunca 0.6675353534 gibi bişiler kafamı karıştırıyor:)

0BeğenmedimŞikayet

Rdk32 ()

Teşekkür ederim hocam japon yeni biraz daha mantıklı gibi sizin düşünceniz ne yönde hocam

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum