Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
LokiLoki ()Grafik patladımı zamını varmı kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Çok sevindim. Çok Tesekkür ederim.
Biricik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Tamam hocam çok teşekkür ederim alınca yazarsan çok sevinirim inan senin sayende hem tersten çıktım hemde 5 bin kar oldu yarıdan fazlasını satmadım bekliyor Allah razı olsun inan hep dua ediyorum
Emektar07 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Hayırlı sabahlar Alım yapmadım hâlâ 3.48 kırdı sayılmaz usd kaynaklı yükseliş bende karar veremedim Burası Terste bırakabilir Direnç çünkü. Birazdan grafiğe bakacagım. Birde usd yükselise devam ederse Artık 3.30 3.36 göremeyebiliriz. Her yükseliste destek Rakamı değişiyor.3.50 üstü tutarlı kalırsa alınabilir diyecegim ama ondada ons kaynaklı bir direnç kırması gerekir. Kısacası usdnin düşmesi gerekir düşmezse ons Altlarda zaten yükselis kaçınılmaz olur. Yalnız dolarda 7.40 7.50 ye gidiyormuş havası var. üzgünüm ama çok kararsızım.
Biricik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Hayırlı sabahlar kardeşim ne yaptın aldın mı yorumlarını bekliyoruz takipçilerin olarak
0BeğenmedimŞikayet
Rdk32 ()Emir girişleri
Rdk32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rdk32 ()Hocam gümüş için emir görüşleriniz değiştimi yoksa aynımı
0BeğenmedimŞikayet
Murat0310 ()Full tl deyim ne yapmamı önerirsiniz hocam?
0BeğenmedimŞikayet
LhaNetLy ()Anladım teşekkürler bikaç kez gördük orayı ama orayı görüncede ötesi gelecek gibi hissettim hep ki yanıldım doğal olarak birazda inad ettim radikal kararlar vermek gerekliymiş sanırım eyvallah.
0BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Ben olsam 3.48 i hiç kaçırmazdım nedeni 3.48 2 krş da makas 3.46 3.52 ile arasinda 6 krs var bu 6 kuruşu Allahın izni ile insaAllah hertürlü kurtarırdım. Özellikle ilk gördügünde çıkardım ve beklerdim.
LhaNetLy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Ons Asıl yatay bant direnci olan 15.54 e dokunmadı. Buda beni aceba 3.48 den dönermi durumuna soktu. Eger 3.48 den dönerse o zaman tekrar 3.31 lere gelme ihtimali var dedim. Ama usd geri çekilirse ihtimal Artar. Şuan icin görünen Alt Destek 3.3670
Caravelle için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LhaNetLy ()Hocam ben 3,52 den full girmiştim gümüş e 3,72 den düştügü için ful girmiştim tabi korona yı hesaba katmadım 2,40 lara kadar geriledi şimdi durum ortada yatırım tavsiyeniz olarak değill ama şu an durumum da siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz merak ettim ben ısrarla bekliyorum 3,52 i tabi o zaman kear almadan da çıkarmıyım bilmiyorum ama fikrinizi merak ettim yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.
3BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Herkese Hayırlı geceler Arkadaslar. Gelme ihtimaline karşılık TFX emirlerim ilk alım %7 5K 3.4050
ikinci alım %14 10K 3.3670 . Gece Gelirse diye kenarda dursun ...
Asıl bekledigim yer 3.30 - 3.36 Arası bu sefer orta vade icin bekleyecegim. Usd de geri çekilme olursa şayet beklediğim yerlerin gelme ihtimali güçlenecek.
Keko_04 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keko_04 ()Hocam sen nerden alim yapcaksin
0BeğenmedimŞikayet
pazartesi ()cok iyi anlatmissin olayi, buyuk ders niteliginde.
dtmustafa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Caravelle ()Üstad dolar kuru çıkarken 3.56 yapıyor da düşüşte 3.31 i de yukarı taşır gibi
0BeğenmedimŞikayet
tanalel ()Güzel özet
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_men1 ()Takip ediyoruz efendim 3.35 den aldınız ben üç kuruş için almadım
12BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()amenna kardeşim. ironi yapıyorum. böyle sorulmaması gerektiğini anlaması lazım arkadaşların. destek kırılırsa düşeceğini direnç kırılırsa çıkacağını destekte alıp dirençte satılacağını kırılmanın anlık olarak kararını verilmek için aşırı hacimli bir kırılma görmek gerektiğini aksi halde en az 1-4 saat kapanış beklemek gerektiğini parçalı alıp parçalı satılması gerektiğini hiçbirşeyin sürekli düşüp sürekli yükselmeyeceğini ve PARASI YATIRIM PARASI İSE AL- SAT DEĞİL AL- YAT YAPIP HER 100 KURUŞLUK YÜKSELİŞLERDE SATIP 20 30 KURUŞ AŞAĞIDAN ALIP HEM TL HEM GRAM ARTIRMASI GEREKTİĞİNİ ANLAMASI GEREKİYOR ARKADAŞLARIMIZIN
0BeğenmedimŞikayet
Ednan ()Kesin birşey diyemeyiz ama 7.20$ fiyatlama gelmedi daha onslara yarın dolar düşerse bundan en çok etkilenecek olan gramlar olacaktır
0BeğenmedimŞikayet
LokiLoki ()Sırf son grafik için takibe aldım. Bakalım grafik işleyecek mi
0BeğenmedimŞikayet
Emlkçı ()Aynen haklısın emeğine sağlık basarilar
1BeğenmedimŞikayet
İnsan_kaynakları ()Teşekkürler, özgürce düşünce ve beklentilerinizi dile getirin lütfen.. saygılar,
0BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Kesin Yarın Diyemem Yarın Sabahı ve öğleni görmemiz gerek gidişat ne yöne olacak Birde Grafik çizer bakarız
6ndeks34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gevcelli ()Onlar hep var. Kimse fikrini belirtemeyecekse bu forum niye var.
3BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Aynen Ama Gaybı Allah c. c Bilir. Sende Biliyorsun ki Sadece Tahminde Bulunabiliyoruz :- )) Bazen planda olmayan şeyler çıkıyor karşımıza işleri altüst ediyor dolar gibi
0BeğenmedimŞikayet
6ndeks34 ()Yarın mi o 3.36 ihtimali hocam.. geriler mi o kadar
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()keşke biri kesin olacak şeyi söylesede pozisyon açsak de mi :)
6BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()13 saat önce kırmızı mumlar yoktu Yine Aşağı kırılma ihtimali olacağını belirtmiştim. Tekrar 3,36 gelme ihtimali var ama bu sitede birşey yazmaya korkar oldum en ufak birşeyde saldıracak tipler var :- ))
Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()mümkünmü :- )) Şimdi şöyle birey var usdnin ani ciddi yükselişi planları karıştırdı. piskolojik 3,48 Rakamı ve Onsla gelen 3,48 Rakamı var. Ağır basan Tekrar bir dalga daha yapması yada bikaç dalga sonrası daralan üçgen formasyonundan dolayı yukarı patlaması. Ayrıca YTD yazmayı sevmem