Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
Kagü ()Boşta beklemektense gümüşten yararlanrz azda olsa kazanç kazançtr
MAVİ_AŞK_TUTKU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dilek34 ()@Melek34 melek hanım bu rakamların görülmesine usd yükselişi müsade eder mi ki? Tl de beklemedeyiz vermedi bir alım fırsatı gümüş tl:(
Melek34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kagü ()Ha haa oda güzelmiş
0BeğenmedimŞikayet
Kagü ()Telaşlı diyilim ker çepte güzel 10k var bende satışı için uygun yerde şutlarım ytd
0BeğenmedimŞikayet
Keko_04 ()3 35 e geldiğinde emir vermiştim gerçekleş miş 3 parca oldu ortama 3 33 oldu ustam 3 40 gelirse iki parca çıkarım bir parca kalsın dimi senin tavsiye nedir
2BeğenmedimŞikayet
BALTACI51 ()Yalnız ben yeni üye ama çok eski bir takipçisiyim bu gümüşsün beğeni ve yorum hakkım kısıtlı
1BeğenmedimŞikayet
Ugur2133 ()Bir yere kıracak hayırlısı olsun
1BeğenmedimŞikayet
tekdüze ()El- cevap: Ya risk al, ya bekle gör politikası :)
0BeğenmedimŞikayet
Kagü ()Birdaha deniycek 3.38 kusur geçemezse salarmi bana biraz salar gibi geliyr
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Teşekkür ederim.
BALTACI51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Benim kırmızı çizgi olarak belirttiğim nokta 3.22
Bu noktadan sonra 3.07 noktasını test edip etmeyeceğini görmek gerekir.
3.22 altındaki seviyelerden pozisyon almadan önce günlük kapanış görülmeli bence.
//
Yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
BALTACI51 ()Güzel yorumla ma güzel grafik takibe aldım sizi
2BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Son 1-2 mum güzel başlangıç yaptı.
Devamı gelebilir. Ancak riskli bölgede olduğumuzu da unutmayalım.
İnsan_kaynakları için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()O rakamı direk yazmak istemedim çünkü aşağı kırılımda döneceği nokta 3.13 olmaz diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Şu anda 14.75 in tam üstünde :) riskli bölge.
15.00 üstünde biraz tutunsa yönünü hemen bulacak.
tekdüze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tekdüze ()Tam da ben bunu yazmak uzereydim acaba hangisi ağır basıyor @Melek34
1BeğenmedimŞikayet
EFSANEM ()Gidemiyor maalesef yukarı
1BeğenmedimŞikayet
buhek ()elinize sağlık tşkler hocam
1BeğenmedimŞikayet
İnsan_kaynakları ()Teşekkürler elinize sağlık.. Bi 3.40 uzeri yapsaydı diye bekliyorum..
1BeğenmedimŞikayet
tanalel ()Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için Sayın @Melek34