Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (144)
0BeğenmedimŞikayet
Vix_Endeksi ()Abi uykudadır. Abinin arkadaşı 1451 lere ulaşacak diyor.
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Abi simdi degdi 1677.3850 1676.5050
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ederim. Amin cümlemizden Allah razı olsun. Kısada bir tepki gelebilir yukarı. Fakat devaminda düşüş olabilir.
LEYSA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LEYSA ()Çok tesekkür ederim. Sizin sayenizde bir kısmı nakit olarak ayırdım sanırım düşüş biraz daha var bekliyorum. Allah sizden razı olsun hayırlı sahurlar
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Teşekur ederim . O sizin güzelliğiniz. Sağolun sizede iyi sahurlar. Saygılar
Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bir_zamanlar__çukurova_ ()Inşallah ^_^
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()Nasılsın güzel insan. ? Hayırlı sahurlar olsun. Allaha emanet ol. Sevgiyle
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()@Gram34 alt yorumdan bahsediyorum. Fiyat 1677.80 e degdikten sonra gecerli.
0BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()Elhamdulillah
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Kisada tepki derken ne demek istedin abi 1700 -1709 anlamında mi?
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Nazar etme nolur? Çalış seninde olur ^_^
Bir_zamanlar__çukurova_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bir_zamanlar__çukurova_ ()Maşallah diyelim , imrendim valla ^_^
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ederim. Sizde öyle. Altın onsta kısada bir tepki gelebilir
MG_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Hepsinden bir parça diyelim ¤_¤ Analizlerle fazla sıkmadan iyi vakit gecirmeye çalışıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
MG_ ()Teşekkür ederim hocam değerlisiniz İyi geceler dilerim
Like like like
0BeğenmedimŞikayet
Bir_zamanlar__çukurova_ ()Ama hocam iyi de laf yapıyorsunuz edebiyata ve felsefeye de yatkınlık var sanırsam ki gıda sektörü nire bu yetenekler nire anlaşıldı siz farklisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. Ecmain. Sagolasın
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin Ecmain. Kalbimizin ekmeğini yiyoruz ^_^ Tesekkur ediyorum
Serv_toprak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bir_zamanlar__çukurova_ ()Iyi sevindim sayin hocam ya, Allah mesut bahtiyar etsin her iki cihanda emekleriniz zayi olmasın
1BeğenmedimŞikayet
Serv_toprak ()Allah gönlünüze göre versin ustam sizin temiz kalbiniz yeter
4BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Yok hocam. Hayatım hobi diyebilirim. Zevk almaya ve arkadaşlarla iyi vskit gecirmeyi seviyorum. İş, ikinci planda her zaman. Rabbime şukürler olsun. Darlık veya aşırı bolluk görmedim . İhtiyaç dahilinde geçiniyorum. Bana yetiyor.
4BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()1710.50 endisem vardı . Aylikta 8 yıllık bir dongünün dönüm noktası nisan ayi kapanışıydı. 1710.50 altında duzeltme beklentim vardı. Rakam icin erken. Haftasonu daha detayli bakacağım. Saygılar
MG_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Sivas zara gardas
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()memleket neresi dostum
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Yanlış anlaşılma olmasın şimdi ne giderdi künefe
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Bn sadece latife ettim bn elk teknisyeniyim künefe imalat fabrikasında tatlı ustaligindanda anlarım gardas
Faruk_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Estağfirullah gardaşım allah işinize bereket versin söylediğin aklımdan bile geçmedi
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Fırıncılar açık yarın bn ondan öyle yazdım bn de kunefeciyim katmer fıstıklı kadayıf vs ne var bnda
Faruk_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bir_zamanlar__çukurova_ ()Hobi de boyleyseniz , gıda sektöründe fırtınalar estiriyorsunuzdur
1BeğenmedimŞikayet
MG_ ()Değerli hocam şöyle Günün anlam ve önemini özetleyecek cümleler topluluğununu en etkili ağızdan duyalım
Nedir hocam durum grafiği inceledim demek istediğinizi anladım Ama sürpriz beklentiniz varmıdır ya da varvasyonlar Güçlü olasılıklar