Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0411 17:56:10
EUR 36.0037 17:56:10
USD 34.5574 17:56:10
ALTIN ONS $2694.0550 17:56:10

Grafiği gönderen: keten_prenses

metin olarak yazdım ama düşmedi belki resim olarak düşer..elinde olan yada takip edenler varsa bugün düşen kap haberleri..

Yorumlar (161)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 5 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Okcubasıı ()

Keten hnm. Uyarı. mesaji düşmüş sana. Gördünmü

keten_prenses için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

füreya_ ()

50 yazmışlar geçen gün bi kap ta
ben de 50 bin zannettim .. bakıyorum öyle bi alış yok
sonra detaylı baktım 50 adet miş alınan :)))
alma, alma yani onu alıp n'apacan koskoca patronsun
alsana milyonluk yaw:)

0BeğenmedimŞikayet

füreya_ ()

ben yardımcı tahtacı olayım mı :)
bist 30 da olalım ama 100 tahtacıları çok acımasız ..

0BeğenmedimŞikayet

Marıbarrıo ()

Peki ablam teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

keten_prenses ()

ya yanlış anlamazsan gerçekten samimi olarak söylüyorum hisse yorumlarını yarına yada hafta sonuna bıraksak mümkün mü ego, kapris yapıyor vs. diye asla gelmesin aklıma bilirsiniz işim olmaz ama bugün hisse yorumlamasak olur mu inan hiç grafik açıpta ne olmuş ne olacakmış diye bakacak durumum yok sayfa açık öyle birşey yapmıyorum... :))

Marıbarrıo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Marıbarrıo ()

Keten abla kront yorumunuz var mı

0BeğenmedimŞikayet

kardan1adam ()

Uzun zamandır sizi ve guding hocamı takip ediyorum. O mevkide değilim ama sizitakdir ediyor ve hayranlıkla izliyorum. Sizlerin sayesinde çöküşte 16 bin içeri girmiştim. Şimdi artıya geçtim. Şu mübarek günlerde çok duamı aldınız. Allah sizlerden razı olsun. Gerçekten sizlere imreniyorum. Teknik analizle ilgili kendimi sizlerin ışığında geliştirmeye çalışıyorum. Guding hocamın ve sizin hakkınız nasıl ödenir bilmem. Allah hayırlı uzun ömür versin size işinizi iki Dünyada da rast getirsin inşallah...

0BeğenmedimŞikayet

keten_prenses ()

bugün olan durum istisna hem aylık hem haftalık kapanışı gerçekleştirdi... niye düştü niye çıktı ona bakmak lazım hangisi gerçek bunun cevabının peşine düşmemiz lazım... ortalık çalkantılı kabul ama bugün ki hareketlerin kimse mantığını açıklayarak beni ikna edemez..

Caney için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Ya peki senin öngörün bugün olan durum pazarteside devam eder mi?

0BeğenmedimŞikayet

Manintears ()

Teşekkürler prenses. Allah gönlünüze göre versin. Yaman hocada da var yanlış hatırlamıyorsam bu kağıt. Bende biraz da onun rahatlığı var :). Tabi aksi bir durum olursa sorumluluk şahsidir.

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Anam sen daha zalim çıktın burda kal olma bişey ocağımıza incir ağacı dikecen...

0BeğenmedimŞikayet

keten_prenses ()

tabiki siz bir daha tekrar tekrar uğraşmayın diye elinizdeki avcunuzda neyiniz varsa alacam; ))

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Olunda bizede torpil geçersiniz arada dimi...

0BeğenmedimŞikayet

keten_prenses ()

yokya estağfurullah hepimiz küçük yatırımcıyız.. :)) büyüyünce bende tahtaya sahip olmak istiyorum:)) çok eğlencelidir muhtemelen

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Gerçekten bu işi ciddiye alıp her türlü araştırma yönüne girmişsin tebrik ediyorum seni inşallah kendi bilginizi bizlede paylaşırsınız arada farklı pencereden bakmak yeni şeyler öğrenmek bizede çok katkısı olacaktır çünkü bizim gibi ky çok ihtiyacı var buna at gözlüklerini biran önce çıkarmamız lazım...

0BeğenmedimŞikayet

Triple42 ()

İki taraflı işlem açıyorum ama bazen inanılmaz yerse yatırıyor en son kredi çekip işleme girdim diğer zararları telafi etmek için 11 Mayıs bilançosu açıklanacak mış bakalım sert düşüş bekliyorum bakalım ne olacak

HK4012 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

keten_prenses ()

o olayı boşuna dallandırıyorlar mesele o değil hintli ortak yaklaşık bir hafta önce 5 milyonun üzerinde satış gerçekleştirdi ihalesi onlara kaldı, buralarda kim ne derse desin birilerinin tavsiyeleriyle almadım ki birilerinin tavsiyeleriyle vazgeçeyim... üstelik o farklı kanallarda bir araya gelip farklı oluşumlarda olanlar sığ hisseler dışındakilere bu hareketleri yaptıramazlar... şu an elimin altında yaklaşık bunların iletişim kanallarından 12'den fazla alanla ileşitim halindeyim kim ne diyor neyi nasıl yapıyorlar diye açık ve net söylüyorum bir iki tanesini istisna tutarım ama buradaki güncel haber akışı ve bilgi paylaşımının yanında hepsi hikaye... adamlar kendi elindeki kağıtlara göre milleti etrafında toplamış kukla gibi oynuyorlar... içlerinde teknik analizin ve temel analizin ön planda olduğu oluşum sayısı çok istisna ben tavsiye etmiyorum kimseye... sen niye oralardasın diyebilirsin elim kulağım onlarda olsun zararı yok:))

0BeğenmedimŞikayet

keten_prenses ()

şimdi daha öncede söyledim bist işlemlerinde geçmişim 3 ay eksiği var fazlası yok dolayısıyla tecrübe eksikliğim çok fazla.. şu zamana kadar teknik analizden yola çıkarak kağıtların peşine takılıyoruz ... şimdi kısmet olurda işin içinden çıkabilirsem pd/dd yani bir hissenin fiyatı piyasa değeri ile örtüşüyor mu piyasa fiyatına ve bilançosuna göre ucuz mu pahalı mı diye sistemsel taramasını çıkartıyorum, yani fiyatı 20 olsun kağıdın ancak piyasa ve defter değerine göre olması gereken fiyatın aslında 5 olması gerekiyorsa bu kağıt ama öyle ama böyle 5 değerine geri gelecektir bundan kaçışı yok, dolayısıyla sabun köpüğü hisselerin peşinden koşmaktan vazgeçecez ama diyorum işin içinden çıkabilirsem ... bunu yapamadıkça günlük, haftalık, aylık yükselişlerinde kopartabildiğin kardır daha fazlasını beklemen, o kağıdı tutman anlamsız bunu yapamadıkça başarılı olursun ancak mesele bunu kalıcı kılabilmek bunu yapmak zorundayız..

Manintears için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Bende rgyo için sizin dediginiz gibi hızlı çıkışından sonra kendini yataya aldığını düşünüyordum ama bugünkü düşüşü soru işareti oluşturdu kafamda çünkü tirede aynı şekilde hızlı çıkışını yataya bağladı ama rgyo gibi sert düşüş yaşamadı bilmiyorum haberiniz varmı iki gündür sitede bi haber dönüyor bi kişinin bütün tavsiye ettigi hisselere oparesyon cekildi diye...

0BeğenmedimŞikayet

HK4012 ()

güclu lıkıtıte ve farklı kaynaklardan gelırlerı olmayan turızm sırketlerı cok zorlanacak bır cok sırket batacak bu kesın ne kadar onlem alınırsa alınsın bu sezon bıttı bununda telafısı yok cogu turızm sırketının kredılerı nısan- eylul arası yuksek odemelıdır ozellıkle borcu olanların ıslerı sıkıntılı

normalde nısan ayında nerdeyse hergun 10km yuruyen bır turızmcı olarak evde kılo alıyoruz :)

0BeğenmedimŞikayet

Manintears ()

Peki rygyo ve benzeri şirket hisselerine kısa vade için değil de uzun vade gözüyle bakarsak eninde sonunda bu meseleler çözüldüğü zaman iyi bir yatırım gözüyle bakılabilirm mi?

0BeğenmedimŞikayet

Hsadic612 ()

İstisnalar hariç her sektörü veya hisseleri sırayla götürüyorlar gibi görünüyor... Bir ara gıda, sağlık hisseleri gibi ... Görüntü o yönde

0BeğenmedimŞikayet

keten_prenses ()

şimdi şöyle bir oluşum var arkadaşlar nasıl takip eder bilmiyorum mart ayındaki tabiri caizse çöküşte ilk hangi kağıtlar zararlarını telafi ettiyse dikkat edin o kağıtlar yataya bağlayıp bekleme moduna aldılar... herkes rygyo noluyor diyor çok şey oluyor o bir gerçek ama 12'lerden 9'a, müteakiben 3.8'lere kadar düştüğünde ilk tepkiyi verip yukarı yönlü seri tavan yapan kağıtların başında yer alıyordu herkes diyor ki rygyo'ya ne oluyor diğer kağıtlar sürünürken tavan tavan giderken şaşırmıyorsan, şimdi bekleme sırası onda diğer kağıtlarında ona yetişmesi için onundinlenmesi gerekiyor... yoksa turizm hisseleri bu sene ek takviyeler vs. pozitif haber akışlarıyla bir yol açmazlarsa kendilerine işleri çok ama çok zor... ancak teoride böyle pratikte gerçekleşir mi işte orası ne kadar inandırıcı olur...

0BeğenmedimŞikayet

HK4012 ()

pegasus uzun suredır takıp ettıgım bır hısse ve eger zarar kes rıskını kı zarar kes yaptıktan sonra ıstedıgınız sevıye gelebılır sıkıntılı gordugum bır hısse eger pegasus a yatırım yapacak olsaydım suan ya kucuk al sat yapardım bıraz terste zarar kes yapardım yanı tamamen rısk dıger turlu paramı 3 e bole ılk parcasını 46 da alırdım sonra takıp ederdım

pegasus ta bu zamanlarda terste kalan ıcın benım tahmınım bır dıp denemesı daha temmuz sonu gıbı gelecek para cıkısı oldugunda ayrıntılı yazdıgım dun bır yazım var profılımde

Triple42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Aynen hep soruyolar o ne olur bu ne olur diye bende aynı şeyi düşünüyorum mesala şuan olmaya truzim hisseleri bile yukarı yukarı gidiyordu birileri canı neyi isterse onu götürüyor sıranın bize gelmesini bekleyecegiz...

0BeğenmedimŞikayet

Hsadic612 ()

Borsamızda mantık aramıyorum ben , önemli olan birşey de kimlerin en çok hangi hisseyi alacağı

0BeğenmedimŞikayet

keten_prenses ()

bu olay nasıl biliyormusunuz aslında ligler ortada yok ts yardır yardır gidiyordu hatırlarsanız, yine aynı şekilde uçmayan bir hava yolu yardır yardır gidiyor yani bunun teknik, temel analizle vs. alakalı bir durumu yok...

0BeğenmedimŞikayet

keten_prenses ()

98,888'li rakamlar üzerinde kaldıkça ben bir problem görmüyorum şimdilik ama bilançolar açıklanmaya başladıkça mayıs ayının hareketli geçeceğini düşünüyorum şahsen 102 bin üzerine yerleşebilirsek 103.500 müteakiben 106.000 hedef rakamlar oluşur oluşmasınada şu an ki kağıtların fiyatlarına bakarsanız aslında çoğunun 124 binleri gördüğü seviyedeki kıvama geldiğini net olarak görebilirsiniz... ortada bir köpük var o köpük ne zaman üflenir ne kadar üflenir yönü ne olur yakın takip etmek zorundayız... Mayıs ayı risk neresinden bakılırsa bakılsın...

0BeğenmedimŞikayet

Triple42 ()

Ne dersiniz BIST pazartesi nasıl açılır ve devamında nasıl bekliyorsunuz ben bugün keskin düşüş başladı yanılgısına kapıldım Pegasus verdiğini geri aldı benden düşüş te kazandığım geri gitti sell açıktı sabahtan 49/45 5ortalaması nda ciktim biraz yukarı attı 50/12 civarında yine sell açtım ama hep yukarıya 51/86 kapadı viopta geri gitti kâr(

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Tl kaldı mı elde?

Antep için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum