Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (161)
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()elim soklandi 1k üstü zarar var. 12.5 denemesi gelir diye düşünüyorum .
İnş yanilmam.
Albatrosadana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Sepet geniş desene. hemso
Zirve0101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Reysaş hakkında bilgim yok hiç almadım ama naten bir miktar daha düşer gibi geliyor bana
ilteris için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Bende Reysaş ve naten de tersteyim. Dün karları aldım ben. Dün için böyle bi düşüş bekliyordum olmadı. Bugün yükselir gibiydi terso oldu. Haftaya olacak yükselişin düzeltmesi diye ümit ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Konuşunca uçtu zaten. insan bazen donuyor kardeşim. Dün brisa bilançosuna baktım güzel. dedim. Takip listesine atmamışım. Tavan yapmış. Gerçi gap'li açmış almazdım belki
makinaus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Bende hisse çok emtia da öyle terse düşersem emtia dan çekerim diye dağıttım:))
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Dokulene bakma:) sokm de çok ısrar ettin sanki?
1BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Pardon hanımagam:)
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()Kalyoncu Saat 14.00 konuşacağını bilip kap haberleri geleceğini bilip benim kfein satmam:))
Bile bile zarar ettiriyorum kendime borsada iken nasıl oluyor kardeşim bir aciklasana:)
5-6 ay öncede benzeri oldu kalyoncu çıktı konuştu 4 -5 kap haberi hisse tavan biliyorum eee uygulasana yok yeter diğer arkadaşlar da kazansın ...
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Para çok:))
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Ne yönden zehir gibiyim:))
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Neden bu kadar dağıttın portföyü azaltsana az
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Logo ve linkten terso oldum kardaki hisselerimden çıkıp ortalama düşüreceğim
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Zehir gibisin valla. Endeks bozmazsa eski zirvesi 20 yi yakında geçer diye tahmin ediyorum sadece yanılabilirim
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Logo ile kafein yazılımın babaları ama çok şişmiş gibiler az düşmeleri lazım alım için bence. Bende hub vardı dün tavandan sattım %30 karla. Sonra sadece karla aldım tekrar taban yedi bugün zor kurtuldum :)
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Benim başım logo ve link ile belada
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Karel de var elimde duruyor 15ten almıştım
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Kfein ve karel favorim benim hemso o sektörde
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()%4 te gördüm alacaktım vaz geçtim :)
Şans nasıl dönecek yav...
%10 kar yeter bana cidden çok bir şey istemiyorum ahhh ahh süt verecekti ahhh ahh döktüm
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Teşekkür ederim seviyorum kfeini düşsün biraz daha tekrar yerine koyacagım
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()Kfeinde fena zarar yaptiracaktida ucuz kurtulduk:)))
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Vay bereketli olsun yakışır:)
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()İsmen aldıramadım sana:) tavan yapıp bozdu bugün
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Kfein den 5.400karimi aldım şutladim:))
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Bazen ortalama düşürmek ters teper. Kfeinde güzel tuttu ama :)
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Ben artık karamsar bakıyorum aşı ilaç bulunmadan rahat yok bize
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Ben onu erline yazacaktım gündüz konuşmuştuk sana denk geldi kb. Bende Reysaş var
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Kfein al sat fırsatları verdi bugün. Seviyorum bu hisseyi
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()Ahahahha o kadar demiyelim kfein acısını smarttan aldım ben:) benim hatam şok ve Sasa beklemeden güvenip toplamam oldu... Aldığım kar ort düşürmeye yaradı:)
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Rygyo hiç almadım ama 5.30da kapamiştı baya düşüş gördü sanki devam edecek gibi