Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (161)
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()İnşallah benim genelde teknoloji hisseleri bugün tüm teknoloji hisseleri negatifti
Albatrosadana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Değiş öyle dene şansın dönsün. Sattigin tavana kitliyor:)
makinaus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()%1 lik bir fiyatlama BIST yapmadı yukarı yönlü ... Pazar gece önemli aksilik olmazsa global güzel olursa sorun yaşamayız ama pazar gece sorun yaşarsak sıkıntı fena...
Zirve0101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Kırmızıdan yeşile döndüğü zaman daha güzel olur:)
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Rygyo ortalama kaçtı üç günde çok şey değişir haber akışı önemli. Çok şişmişti bist. 4 mayıstan itibaren Avrupa da kademeli normale dönüş başlıyor. Çok kötümser değilim.
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Bu gün öyle olunca pazarteside sanki öyle olacak gibi abd nin durumu vahim
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Ts aldım. Spor hissesi sevmem ama hem brutten çıkacak hem de bilanço iyi diye 5.01. Son yarim saatte alım geldi 5.30 kapadı güzel oldu
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()Kırmızı huni mi taksam:)
Fındık dalları olmuyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Ben yeşili seviyorum ama kırmızıda güzel renk:))
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()20 dk daha uzatma olsa yeşil yapacaklardı nefesi yetmedi:)
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Her şey olacağına varır hemsom panik yok. Kırmızıyı da seveceksin bazen:)
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()İyiki yarın borsa kapalı bu günü hiç sevmedim ilkkez sayfam kipkirmiziydi
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Aynen hemşo
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Hemsom sahur zamanı. mi
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Orada başarısız yazınca sinir olurum :)
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()Yok anladım sen hatırlattın onu diyorum :) ons dusmusken alayım az dedim; )))
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Ben zaten siteden bahsetmiştim:)
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()Kardeşim geçen sordun yaa yüksek dedim:)
İlk defa sitenin altinindan aldım para olmayınca altın. inden altın almakta varmış:) demiyelim dedim:) unuturum ben onu yıllardır denememisim zaten:)
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Daima tekbir türk kalana kadar
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Ay yıldız hep olacak:)
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Teşekkür ederim sanada ay yıldızlı geceler:))
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Sagolasin:)herkesin emekçi ve işçi bayramı kutlu olsun
DBgynk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Alışığım ben yıldızlara yıldızlar beni sever ben yıldızları:))
1BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Eskiden 5 e kadar kalırdık bazen. Yıldız sana yakışmış:)
0BeğenmedimŞikayet
Zirve0101 ()Siz sabaha kadar buradasınız galiba hemso:))
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Gram çok akıcı olmadı
0BeğenmedimŞikayet
makinaus ()Gram da tutulmadı onsta şansımı deniyim:)
keten_prenses için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()ben seni etiketledim challenge başlattım:)) haydin yürüyün seferoğulları...
füreya_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Aynı anda gitmeli
keten_prenses için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DBgynk ()Profilin yıldız gibi parlamış kardeşim. Bu vesile ile tüm emekçilerin 1 Mayıs emekçi bayramı kutlu olsun.