Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
üçüz ()Aynısı müdür dedi artış beğenmiyor san tfx git dedi
salih23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Yüklü derken 100bin
mustafa47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Rica ederim
Kadir58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozaydin86 ()Anladım teşekkürler
Gökhan77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Kardeş Mart sonu yaptım banda kaldirdij dediler ama önüne örnek koyunca diyeceği kalmadı bastırın biraz
mustafa47 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Önce bankamdaki temsilcinle görüştüm. sinra senin bankan çağrı merkezi ama bankadaki temsilci istediği an yapar
ozaydin86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
salih23 ()Banada aynini dediler en iyi 1.20 su an arada 2.3 e kadar cikiyo makas du yadaki ekonomik durum bilmem ne bana ne dedim siz bize bu kuru verdiniz diye geldik bu bankaya dedim kimse kimseyi zorla tutmuyo diyede ekledi kan emiciler
üçüz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mustafa47 ()Ne zaman ve nasıl özel kur yaptırdınız acaba cevaplarsanız sevinirim. Yüklü para olması mı gerek hesapta. Geçen gün talep ettim yapmadılar, hatta özel kuru kaldırdık dediler beni mi keklediler acaba :)
0BeğenmedimŞikayet
Kadir58 ()Ben herkeste özel kur aynı zannediyorum çok teşekkür ederim. Pazartesi ararım inşallah
0BeğenmedimŞikayet
cuneytaslan ()Senin bankanmı ? @Gökhan77
0BeğenmedimŞikayet
ozaydin86 ()Senin bankanlı olunca özel kur için çağrı merkeziyle mi görüştünüz
2BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Benden faszlasin mutlaka görüş yemsilcinle hatta görüntüyü al deki bak bir arkadaşımda bu şekilde de
0BeğenmedimŞikayet
Kadir58 ()517 gr altın
1BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Onu kullanmiyorum direk senin bankan uygulaması kullanıyorum
Salihzeki için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
üçüz ()Benim hesap iyi 60 krs iptal etmiş Ler herkesin diyor müdür yalan mı acaba
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Rica ederim.
MeLihdinhooo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert_712 ()Çok iyiymiş
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Miktarın nedir benim şu an 100bin
0BeğenmedimŞikayet
Salihzeki ()Trade plus da durum Nasıl sizde
0BeğenmedimŞikayet
MeLihdinhooo ()Tessekkurler gokhan bey.
0BeğenmedimŞikayet
Kadir58 ()Benim ki neden özel kur 1,5 cıvarı miktar ile mi alakalı yoksa belli bir müşteri süreliği ile mi?
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Altta mavi olan gece az makas açıyor 0,95 gibi gündüz 0,85 civarı
Mert_712 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert_712 ()Bu özel kurmu
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Kuveyt yarında hatırlatın normal yani gündüz olan şekilde atayım
Emirhan_Aydn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emirhan_Aydn ()abi hangi banka