Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (205)
0BeğenmedimŞikayet
Anatolia_49 ()10 yıldır gümüş sektöründeyim. Yeni al sat yapmaya başladım :) fiziki alarak yola çıkdım :) destek dirençlere kafayı taktım inşallah onuda öğrenirim
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FİRARİSATLER ()Heekese hayırlı sahurlar ve hayırlı cumalar.
Sayın çelik hocam Dreyup Hocamızın dediği gibi mi yapoyorsunuz yani bir ust direnç destek seviyesini biz bunu ayarlayamiyoruz. Ornenegin direnç 46 ekranda biz 47-47,5 görünce hemen al yapıyoruz sonra bir bakmışsın.40-45 arası sonra panik. Ricamdir bunu bizim anlayacağımız şekilde yazar mısınız. tesekkurler.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Fibonacci bakıyoruz. 3.46 fibo direnci mesela. 3'ü geçtiğimizden beri 3.46 direncini kırmayı hayal ediyoruz.
Ege_can için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Aslinda hocam siz grafiklerinizde ogretim amaclida destekleri bu sekil yapiyoruz direncleri boyle cikiyoruz gibi yapsaniz herkez ogrenmis olurdu
0BeğenmedimŞikayet
fatih$egeli ()Dün bende bundan bahsetmiştim ne yazık ki sabah bozmadım yükselişin devam edeceğini düşünerek en büyük korkum da bu
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Anladim hocam meseja gecmisteki destek direncleri az cok biliyoruz mesela bugun gumus 5 tl olsa 5 tldeki destegi direnci nasil ayarlaniyor o anlamda ogrenme amacli sordum hocam
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Sağolun. Bir de düşen bıçak tutulmazı açıklamış olduk sayenizde
COVID için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
COVID ()Gayet iyi anlattınız
Size de teşekkür ederim
Onursallls için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Yok kardeşim. Ustalık o zaten. Trendin yönünü belirleyeceksiniz. Destek dirençleri de doğru tespit ettiniz mi gelsin paracıklar
Ege_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tostçu_ ():) gece gece tok karnıma çok güldürdünüz beni hocam :)
Aynı zamanda da düşündürdünüz ?
Nasrettin hoca gibi :)
0BeğenmedimŞikayet
COVID ()Açıklamanız için teşekkür ederim, parçalı alım ve satımın önemini anlatan bir seri oldu
0BeğenmedimŞikayet
gurbet68 ()korkutma bizi hocam :) bendekiler 2 50 den istemem :)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()3.20 sonra 3.08
Cedene için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cedene ()Hocam bir alt desteğiniz kaçta
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Celik hocam destek direncleri nasil ogrenebiliriz bi uygulama varmi
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()3.34 altında 4 saatlik kapanış yaparsa 3.10 parçasını size satarım:)
gurbet68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gurbet68 ()hocam bizle eyleniyy :) 33 dusuncu almiyalimmi hocam saygilar
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Çok güzel anlatmışsınız
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()2.56'dan aldık. 3.46 oldu vermedik. Geri düştü. 3.34'ü kırınca 3.30'dan verdik. Kar 74 kuruş. Bereket versin.
COVID için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Kapanışta malesef 3379 altında yaptığı için sanki 3068 lere kadar yolu var gibi mi?
0BeğenmedimŞikayet
Ksk3515 ()Bana degil @celik2119
Ksk3515 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sır_Katibi ()Eyvallah kardeşim
kirsehirli87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Celikbey hayırlı sahurlar. aytac bey bir formasyon paylaşmıştı ve orada kapanış egerki 3379 altında olursa 3068e kadar gidebilir diye bir grafik ve formasyon paylaşmıştı. sizdede varmı öyle bir öngörü. yani dedikleri tıkır tıkır oluyor . altın içinde kapanış rakamın xx olursa 373e kadar gider demişti oda oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
onur83435 ()1 like'de benden olsun dedim
Ksk3515 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mehmett06 ()Çelik hocam suan sat emri verip yatacaksınız ful satış. Emri kactan girip uyursunuz 3. xxx
Fikrinizi merak ettim ytd degildir
7BeğenmedimŞikayet
Ksk3515 ()Kaldı 1 like :)
0BeğenmedimŞikayet
Sır_Katibi ()Sizin yüksek dediğiniz yerler yükselme trendi ve sağlam oturmuş ve yukarısını görebilecek fiyatlardır.. ondan :)