Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (130)
1BeğenmedimŞikayet
Arif58 ()Emeginize saglık hocam
61altın61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Hafta sonu o kadar dolandım durdum piyasalarda bu grafikten bir tane çalışma yapan trader göremedim ona yanarım.
0BeğenmedimŞikayet
godislove ()Verir kardeşim şu an çok sığ piyasa
Gold_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_07 ()Aynen bende ama ons pek güven vermiyor bakalım izlemedeyiz
godislove için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
godislove ()İyiyiz kardeşim full takip yine
Gold_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_07 ()Kardeşim mesajını şimdi gördüm sağlığım sıhhattim de çok iyi hamd olsun sen nasılsı inşallah iyisindir
.
godislove için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Yazar profiline. Su fiyattan aldım der.
Poguz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Alım yapınca yazar mı acaba :)
erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Rahattir. Çünkü altin yükselen trendde olunca çok tecrübe gerektirir. Sat al zordur. Satip daha yuksekten alma riski vardır.
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Anladım uzun vadeciyse 20 tl düşmüş çıkmış kısmına bakmıyor unutuyor parayı oda bir güzel yaklaşım iniş çıkışlar kısımında rahat ise cok iyi
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Uzun vadecidir. Kendince uygun olduğu yerden alır ve bekler. Borsadan sermayesini %50 artırdı. Onun için rakam önemli değildir. Onun kadar uzun bekleyen gormedim. Kısa vade yorum yapmaz.370 in altında alim yapabilir.
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Uygun yerden altina girmeyi planlıyor. borsadaydi çıkışı kolluyor. Alim yapınca aldım der zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Onun yorumlarına bakıyorum da cok teknik yazıyor altın için nediyor peki bende ara ara bakıyorum anlamak benim açımdan zor
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Evet önceden fiyatlıyor haber geldiğinde duruyor
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Unutma borsa önceden fiyatlar. Temkinli iyimserlik devam.
Hyt46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Mayıs biraz sıkıntılı geçecek belkide
1BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Bist konusunda biraz daha sabir. güzel günler göreceğiz. Finansal bahara bir girelim. Nisan çok bekletti. Mayıstan sonra piyasalar çok güzel tepkiler verir.
0BeğenmedimŞikayet
fatihcann ()üstad bu grafik için rsi kısmını ve bollinger bandını da ilave eder misin?
0BeğenmedimŞikayet
monarch1984 ()hocam görüşlerinize saygı duyarak beyin fırtınası yapmak istiyorum ne ayı piyasacısı nede boğa piyasacısıyım kafama takılan sorular var ismi lazım değil birinin yorumunu dikkate alarak tl de kalmıştım ama hala fiboya göre bu değerlerin aşağısına geleceğini düşünüyorum swap kanalları kullanılırsa ons fibo değerlerine ulaşırsa kaybım büyük oluraltın güvenilir liman denilsede herkesin konuştuğu piyasadaki ürün satış noktalarına gelmemiştir? sonuçta comexlerlede bu piayasa spekilasyona müsait değilmidir?
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Dolar sert düşerse grm ve gumuş düşer gibi
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()6.95-6.96 geçirmezler gibi. 6.60-6,90 git gel.7. 00 üzeri aşarsa zorlaşır dundurmaları. Olacak mi izlemek lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Burdan devam edermi diyorsunuz yukslmesi
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Gramda yanilmiyorsam 368 anlik da olsa görüldü. Çabuk toparladı. Düşse dahi alıcısı var hazır bekliyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Dolar düşer bu tür haberler gelmeye devam ederse kaymaksız kalına bilir
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Dolarin yukselmesi iyi degil. sonrasında ekonomimizin duzelmesi ile çok ugrasilir.
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Etkiler. Ons fiyati /31.1 çarpı dolar kuru. Yükselmesi altina yarar. Ons ve dolar oldu birlikte yikselirse ballı kaymak olur. Ons geri cekilmede dikkat ettiyseniz dolar tl yikari gitti.
monarch1984 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Kim de varsa evet onlar düşünsün buyuk firmalar haberi önceden alır
0BeğenmedimŞikayet
monarch1984 ()hocam dolar/ tl gram fiyatınıda etkilemiyor mu?
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Bu mb bankasının hamlesinde elinde dolar bulunduranlar düşünsün veya büyük firmaların dolar borcu var. onlar düşünsün.
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Biz hiç kimseden para istemiyoruz diyoduk erdal atlama haberleri