Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
1BeğenmedimŞikayet
fatihcann ()Günaydın hayırlı sabahlar. Sabırla bekliyoruz )
61altın61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hizuran27 ()Bende 381 den aldım ama bozmadım. Analistler ABD'nin bir kaç trilyon daha dolar basacağını bunun da altına kayacağından bahsediyor. Bekliyoruz bakalım :) Verdiğiniz bilgiler için çok sağolun.
1BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Yani düşükten almış sanırım piyasa kapandığında.
Hizuran27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Günaydın beste hanım, inşallah hakkımızda hayırlısı olur, rica ederim.
Beste için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hizuran27 ()Dediğinize göre ABD düşükten altın satın almış. Büyük ihtimal birazda enflasyona bağlı, bu aşamadan sonra fiyatları yükselip enflasyon verileri geldiği zaman tekrar satış yapabilirmiş gibi geliyor
1BeğenmedimŞikayet
Beste ()Günaydın hayırlı sabahlar emekleriniz için teşekkür ederim inşallah beklediğimiz gibi gerçekleşir
1BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Bu güzel bi haber diye düşünüyorum, açılışı görmemiz lazım önce, hafta sonu alım yapmayın, makaslar yüksek, yeni başlayanlar için.
Hizuran27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Satmadıysan iyi yapmışsın.
Asilbey2347 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
godislove ()Bakalım piyasayı izleyip göreceğiz bişey demek çok zor.
1BeğenmedimŞikayet
Asilbey2347 ()Ustam günaydın bende acemiyim aydınlatırmısınız. abd nın Altın satın alması ne anlama gelir. Altın düşermi çıkarmı. ben 383 fen aldım mecbur bekliyecem
1BeğenmedimŞikayet
Hizuran27 ()Pazartesi hızlı bir giriş yapacağız diyebilirmiyiz hocam
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Altın satın alındığında düşmez bildiğim kadarıyla stok yapılınca. Yanlışım varsa düzeltin, yorum yazın, saygılar.
godislove için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
godislove ()Yani sonuç ne diyosunuz buralardan düşüş olmaz mı