Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()GüZel olması mutlu eder :)
Beste için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Hayırlısı bakalım derim açılışa.
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Umudumuz gramın yükselmesi tabikide, net yükselecekmi bilmiyorum açılışı görmemiz lazım eğer yukarı atarsa anlaşılır yükseleceği. Ytd.
Volkan3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Scarfacee ()Bende iyiyim sağol.. herşey güzel olacak (:
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()Selam iyiym sen nasılsın dün baya zorladı altın :) Sanki biraz düşüş olucak sonra sonra çıkış bekliyorum biran öyle hissettim aman bana bakarak hareket etme işin gerçeği beklersek tabi kazanacağız :)
Scarfacee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Scarfacee ()Merhaba nasılsınız neler bekliyoruz açılışta hisleri alıyım (:
0BeğenmedimŞikayet
Volkan3458 ()yani artacak mı oluyor? Tersdeyim şütfen yardımcı olun:)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Sa pazartesi alim yapar görüşüm
0BeğenmedimŞikayet
Gezgin2534 ()Üstadım bu kesin habermi netmi
1BeğenmedimŞikayet
Alice16 ()Günaydın, teşekkürler emekleriniz için. Hayırlısı olsun hepimiz için
0BeğenmedimŞikayet
Isvecden ()Kesinlikle kazanırsın, kendimden örnek vereyim tam tarih hatırlamıyorum ama sanırım 7-8 önce 276 dan aldım şimdi hesap et gram da 100 tl kâr, beklemek en iyisi al sat tabii kazandırır ama bor çok insan kâr için değil oyalanmak veya artık alışkanlık olduğu için yapıyor
Zirtapoz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altınadam71 ()Uzun vadede mutlaka kazanacaksın hiç endişe etme
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Uzun vadede kazancın olur bereketli olsun. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Zirtapoz ()üstadım hayırlı sabahlar. alt satçı değilim. Birikim amaçlı 382 den aldım. Uzun vadede zarar ettirmez değil mi ? Yani 7-8 Ay 1 Sene gibi.1.5-2 Sene sonra bir projem var. Onun için koydum kenara bakalım.
https://yorum. altin.in/tum/gram- altin
61altın61 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()@Pokuz hanım boşverin, adam 500 gramım var diyor 326 dan bide çok sert düşmesini bekliyor, kesin tl dedir 1 gram bile altını yoktur boşverin, yormayın kendinizi, saygılar hürmetler size.
Poguz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Emir degil sizin sürekli aşagılayacı yorumlarınızı görüyoruz baktım hep ona yorum yapmışsınız! Burada insanlar iyi kötü yorum yapıyor neler okuyoruz takılmayın bukadar!
gazibey06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Tamam bu insanın yorumlardan bu kadar rahatsızsınız engelleyin admin bu sitede herşeyi koymuş neden bukadar laf sokma geyik yapma, onun da takipçileri var kendine göre hoş degil kesinlikle demiyor her yorumunda, bende takip ediyorum kendi fikrimle aldım sattım @gazibey06
2BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Neden ziya diyorsunuzki onun öyle kesin tabirleri yok varsa elinizde paranız neden geyik yapıyorsunuz asıl sizin gibiler engellenmeli admine sikayet etmeli ayıp ediyorsunuz okuyorum sürekli ziya ziya siz mi biliyorsunuz kim biliyor bu işi Bilen var mı @gazibey06 @61altın61
1BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()eee o zaman niye düşüş bekliyorsun, paranmı erisin gramın mı mantıklı yazda anlayalım.
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Gündemi takip ediyoruz hayırlısı.
Efepolisim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efepolisim ()Haber edin de alalım üstat
61altın61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()@gazibey06 gram varmı elinizde.
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Sen düşecek diye bekliyosun, anlıyorum seni, sende haklısın.
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Traderlerin grafik yorumu, benim değil :)
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Aynen öyle kardeşim heran herşey olabiliyor.
godislove için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Arif58 ()Emegine saglık işin rasgitsin