Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
0BeğenmedimŞikayet
OM3R85 ()Dostum Platinde ışık görüyormusun
brave__heart için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()abim bnm ya çok sukur iyiyim sen nasılsın bende seni özledim ustamsın gumusle ugrasıyom guzel iler çıkardık siteyle biliyon seviyom actionu sende ne var ne yok
Traderrrrr için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()biraz kafa dinledim:) öbür tarafı kullanmıyorum. nasılsın güzel insan. özlemişim seni ve eski günleri
1BeğenmedimŞikayet
yukselll ()Tamam abi düzeltmeyi bende bekliyorum
1BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()aynen oyle o bize baksın biz ona değil:)
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()dostum bi bakalım belkide gelmez kırmadan bişey demek olmaz izleyip gorelim ben onden bi attım ole gösterge durumunada bakarız gelirse
yukselll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Hoş geldin sayın Başkan:) bende yazdım diğer taraftan ulaşamadım size.
Maşallah özlettin kendini, başka özleyenler de var.
@Leon_the_professional
2BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Eyvallah Kardeşim, Yükselirseeldekileri değerlendiririz. Düşersede alırız. zaman sıkıntısı Yok.
0BeğenmedimŞikayet
yukselll ()Abi hoşgeldin:)
1BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()eyw başkan hayırlı kandiller
hunter43 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()abi enrdesin aramadığım yer kalmadı seni obur taraftandan yazdım sana
1BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Eline sağlık, tşk ederiz.
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()eyw başkan şimdi soran olabilir neden dusus satın diyemi diye tabikide hayır sonucat yarı duruyo bendede ama onun yeri farklı orta vadede suan için çıkmasından cok dusmesi işime gelir yatırım böle olur cunku alıyım hemen cıksın mantıgı olmaması olazım tl de kalan için dusus kollamam kadarda doğal bişey yok. makas farkınıda unutma başkan daha erkekn yanlız bi görelim hareket olacakmı
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yukselll ()Aleyküm selam abi emeğine sağlık düzeltme rakamı 3.19 mu yoksa kırarsa ilk ineceği yer mi orası daha aşağı var mı
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Ve Aleykümselam Rüzgar Dostum. Grafik On numara 319 emir girdim gelirse alırız gelmezse hayırlısı olsun.
2BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()dostum sen misin :)