Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (103)
1BeğenmedimŞikayet
Author ()Ben alım satım yapamam diye karamsar olma. Parçalı alım yaparsan paniklemeni gerektirecek bir durum olmaz. Gbp'de 1/4 alım yapmıştın aynı dönem benimle ama ne yazık ki sabredemiyorsun.
Alım satım rakamları kadar cesaret ve sabır önemli bu işte. Hepimiz amatör dönemlerden geçtik. Usdtry'de 5.90lar alım rakamlarıyken ne yazık ki tutarsız fikirleriyle yanlış yönlendirenler oldu. Alım yapamadan yükselişi izleyenlerdeki bu moral bozukluğu onlar yüzden.
Senin durumun biraz daha özel sağlık sektöründe olduğun için extra stres var üzerinde şu sıralar.
Fırsatlar bitmez bu ülkede. Sen lütfen toparlan bir an önce ve kafandan at o karamsar düşünceyi.
Cengiz_HaN_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sadEce ()sen sağol kardeşim. yazmadığında merak ediyoruz ..
1BeğenmedimŞikayet
Cengiz_HaN_ ()Iyi dileklerin icin cok tsk ederim gercekten herkese yardimci oluyorsun cok saol
sadEce için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
sadEce ()haketmiyorum diye bir şey yok :( terste kalmamak için risk almak istememişsindir o kadar. ki çok mantıklı bu. gümüş sen aldıktan sonra 2.92 ye gitseydi üzülecektin. gbp de sen sattıktan sonra geriledi aslında. o an kötü bir hamle olmadı ki satman.
bu dalgadan faydalanmazsın bir daha ki sefere olur. trene alacağız seni o çekirdekleri beraber yiyeceğiz :) yok ben bu treni istemiyorum dersen başka trenlere zorla iteleriz :) aslında bir grafik yapmıştım 13.4.2020 dlr grafiği diye bir bak istersen..
1BeğenmedimŞikayet
Cengiz_HaN_ ()Cesaretim olsaydı onceleri alirdim hocam ben artik hic birsey alabilecegimi sanmiyorum gbp yi satmakla hafi hata yaptim ama gümüş cok düşündüğüm halde almadim cok cok pismanim bu saatten sonra ben haketmiyorum
Author için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Author ()Sevindim. 4 gündür yazmayınca merak ettik.
Usd 6.60 emir duruyor mu?
Ya da farklı ürünler mi radarında? Ben de alım yapacağım, gbp takviye düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Cengiz_HaN_ ()Iyi kardesim simdilik bir sıkıntı yok uzaktan sizi izliyorum.
Author için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sav87 ()Hocam dolarda eksek çikarmı
1BeğenmedimŞikayet
Author ()Sağlıkçı kardeşim her şey yolunda mı?
1BeğenmedimŞikayet
sadEce ()geçmiş olsun :)
mesajlarım gitmiyor :(
Guclu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Kürek yüzünden ? @Kesepar dut ağacından kürek hediye etti.. adminde elimden aldı kafama çarptı küreği
1BeğenmedimŞikayet
sadEce ()niye? neden ce za almıştın?
0BeğenmedimŞikayet
Cengiz_HaN_ ()Hem organik hemde size enflasyon uğramaz cok guzel :)
1BeğenmedimŞikayet
Altıncıhis34 ()Tavuk ta besle 10 tane günlük 5 6 yumurta toplarsın :)
5BeğenmedimŞikayet
sadEce ()her türlü olan biz küçüklere olur. dün ablam 3 çeşit peynir almış minicik torba 200 lira. zaten evde olunca her şeyi kendimiz yapmaya başladık peynir yapımına geçeceğim artık :) saksıda domates ektik onlar da yeşilleniyor. başka saksıda maydanoz nane var.. bir tanesinde çilek. ekmeği zaten yapıyoruz. yazın bizim balkondanız cengiz :)
0BeğenmedimŞikayet
Kesepar ()Dostum iyiki balta'yı önce dememiştim , allah muhafaza sen burayı kan gölüne çevirmiştim:))
0BeğenmedimŞikayet
yatırımcı13 ()Bizim merkez bankamiz ne kadar bağımsız yada değil bilmem ama Fed tam bağımlı onu biliyorum. Trump a kafa tutmaya kalktı ve en sonunda tarihi faiz indirdi.
SonGün42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Al işte hadi lağzım olmasın kürek ?
Kesepar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kesepar ()Bu çok set oldu, biraz sakın !
SonGün42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SonGün42 ()bence MB.. Dünya, da ki en bağımsız MB. sı FED yanın da nal toplar. GÜVENİN
yatırımcı13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hurşit8231 ()Amin üstadım. Gene bir gün iyiymiş
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Eyvallah dostum.. Allah siz drğerli dostlarıma göstermesin çok zor çoook :) hahaha
Hurşit8231 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hurşit8231 ()Geçmiş olsun.
Sıkma canını
Sağlıkla kalın
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Hoşbuldum sayın üstadım.. ne sen soor ne ben söyleyim geçti gitti ..
Hurşit8231 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hurşit8231 ()Hg üstad sana Kim yapti bunu
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()İştah miştah kalmadı @sadEce dostum :(( sayılı gün çabuk geçiyo derler amma velakin bu çok koydu bana :))
0BeğenmedimŞikayet
yatırımcı13 ()Merkez bankası bağımsız değilmiymis. Kime göre, neye gore?
0BeğenmedimŞikayet
ozdemir_64 ()Bu ülkede doların düşmesini beklemek tekeden süt beklemek demektir. Fed, vermez. Ne yaparlarsa yapsınlar vermez. Ancak Fıratın doğusu ile ilgili gelişme olursa durum değişir.
0BeğenmedimŞikayet
Cengiz_HaN_ ()Degerli bilgi tsk ama bu isin sonu nereye varacak
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()hobaa :) ben de bilmem, büyük yatırımcılar bilir :)
tahminim; gelmez şeklinde.
60 a razıyım o bile muamma.
sırada 668 ve 639 var kırarsa ..
sen şanslısın emir kullanabiliyorsun. ben anca ptesi saat 9.00'u bekleyeceğim :/