Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (73)
1BeğenmedimŞikayet
nlizci ()O zaman izleyelim Hocam teşekkür ederim
yunusbeyytr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ()direnç sarı alan
nlizci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ():) saatlik kapanış 6850 ve üzeri kalırsa stop yükselterek turkuaz hedefler takip
Bold__Pilot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nlizci ()7362 tepe mi hocam çok özür dileyerek soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ()stop yükselterek son grafiği takip et dostum
nlizci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bold__Pilot ()hocam sende birsey var yazini okumadan almak lazim :) ne zaman grafik atsan cikiyor
0BeğenmedimŞikayet
nlizci ()Hocam ben 6.7 k dan aldım kalayım mi beklemede
3BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ()bak yine grafik atınca yükselmeye başladı :)
0BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ()bereketli olsun dostum . şuan short kapattım biraz long cevirebilirim ama izliyorum şuan yazamazsam k bakmayın
Vonali_25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Vonali_25 ()Yunus bey mala girdiğiniz zaman dünkü gibi söylerseniz seviniriz kardeşim teşekkür ederim bu ara da güzel kar ettik
0BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ()telden bu kadar oluyor dostlar k bakmayın biraz kirli grafikler çalışmalardan dolayı :)
Bitkoinçarpar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bitkoinçarpar ()Eline sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ()@xvg890 kısa vade bunu takipte olalım dostum