Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (73)
0BeğenmedimŞikayet
ANALiZCi_ ()Yunus bey teşekkür ederim
Grafiğin üstüne lütfen yorum yapmayin varsa analizi yapın.
yunusbeyytr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Hocam 6900 den btcdeyim ilk kar gördüğüm yerden satayımmı 7200 gelse zaten zararım 3 te biri çıkar ordan satarım zaten
5BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ()ilk hedefi geldi belki gider belki gitmez stop yükselterek beklemek yada düşüş yerini beklemek yada malda değilsen 7200 kırarsa oradan toplamak . seçenekler bunlar.
Denizseda için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Turkuaz noktalara doğru gidiyor mu hocam
1BeğenmedimŞikayet
nlizci ()Sen varya adamsin üstat Allah seni buradan eksik etmesin :)
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Hocam 6900 den aldım yorumunuz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Kaan14531995 ()Usta hedef kırmızı ok ucumu
1BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ()eğleniiyormuyuz :) turkuaz hedef tp1 ok 6977 ^^
0BeğenmedimŞikayet
Dtyns ()Sana yine diyorum en basit hesabını yap ilk aldığı zaman hiç satmasaydın şimdi kardaydın ihtiyacın olmayan paraya istersen 8k olsun şimdi al bekle vakti gelince zararın çıkar insallah
Dtyns için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dtyns ()Zarar yok deniz kardeş ama olması an meselesi heran olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Zarar varmı sendede Hocam şu zararı çıkarsam kafi bana ama treni kaçırmışım 6200lerden yakalasaymışım zarar çıkıomuş
1BeğenmedimŞikayet
Dtyns ()Deniz kardes sana kim nasil anlatti btc bilmiyorum ama parani kurtarirsan hic bulasma daha ticaret diyorduk resmi kumarmis bide gelcegin parasi diyorlar yerinde durmuyorki bu velet hirs yaparsan kaybedersin bi isimize gucumuze gidelim hayirlisiyla al sat yapmam insalh basimin agrisindan yatamiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Eyvallah Hocam saol tinere
0BeğenmedimŞikayet
Dtyns ()Deniz karda ac gözlülük etme lazım olmıyan para kadar al madem kâr geldi satarsın gelmedi bugün gelmezse yarın öbürgün yine gelir ozaman satarsın zararına satma madem bu işi bilmiyorsun daha öğrenene kadar kâr ettiğinde al sat yap açık ve net... sana kalmis alip almamak
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Nakitteym Hocam ben
1BeğenmedimŞikayet
Dtyns ()Sonuç az çok belli burda yazıya dalıyım FIRSATI kaciriyon borsa sayfana git takipte kal 5 10 aşağı ne yakaladıysan al işte bide kullandığın sayfanın internette klavuzu var videosunu izle hızlı olman lazım buraya yazarak vakit geçirirsen olanda gider burdakiler profesyonel
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Saat üçü bekliyğmmi alım yapsam mı şimdi bilemedim ki Hocam
0BeğenmedimŞikayet
Dtyns ()Sen yazarken 6700 lerdeydi alan aldı btc bundan sonrası 6850 kırarsa yine alim yapın yukarısı gelecek dio 1 btc varsa bekle 6800 lerde biraz alttan yakalarsan al 6700 altına sarkarsa satarsın yoksa bir buçuk saat daha var yükselir diyor benim 1 btc nin 3de 1i alttan girdim sen burdanda girsen 1 btc varsa kâr bırakır 7100 gördün saat acemisin yakalayamazsan balık kacar
0BeğenmedimŞikayet
nlizci ()Tamamdır üstat yorduk seni hakkını helal et iyi geceler
1BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ():)) eyvallah
yca1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yca1 (): ))) 3 3 vericem tam geceye denk getirip sana 3 tane gönderdim şimdi codex abide sıra ?
1BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ()stoplu takip grafiği oku son grafik ve son yorumlar cümleten iyi geceler
nlizci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nlizci ()Abi hedefler doğrultusunda trenden nerde iniyoruz :)
5BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ()1.5 , 1.5 mu vereceksin :))
yca1 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ()saatlikte 6729 üzeri kaldıkça deneyecektir.
0BeğenmedimŞikayet
Bold__Pilot ()Kapanislar 11:00 15:00 19:00 23:00 günlük kapaniş 03:00
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Olmadı saatlik 6850 Hocam napakım
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Saat bir de 6850 üzeri olursa alım yapalımmı
1BeğenmedimŞikayet
yca1 ()Abi beğeniler bitmiş yarın senle codex abiye paylaştırıcam :)
7BeğenmedimŞikayet
yunusbeyytr ()arkadaşlar saatlik 6850 ve üzeri kapanislarda affetmeyin vurun btc e :)hedefler grafikteki turkuazlara varana dek arop yükselterek takip.
son grafikteki açıklamayı okuyup takip..