Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (98)
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Ablam hoş geldin nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
ifrit ()Teşekkürler Güliz Hanım.
0BeğenmedimŞikayet
erkan08 ()Sizi tam zamanında Allah gönderdi. İşte böyle arada birde olsa girin yazın okadar takipciniz var . Teşekkür ederiz bilgiler için
0BeğenmedimŞikayet
msf ()Walla bekliyoruz altını zaten 260 dan terste hemde
0BeğenmedimŞikayet
hazelnutcity ()Sen bitanesin hocam
0BeğenmedimŞikayet
dizayn60 ()hasret bitmiş çok sükür hşg güliz
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Ons 1335 boğa olur diyor @guliz hanım herkes pozisyonunu alsın
0BeğenmedimŞikayet
NES54 ()Hoşgeldiniz @guliz hanim
1BeğenmedimŞikayet
husserl ()elinize ve emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Nazlı1 ()Abla ne çok özlemişim seni @guliz
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Hosgeldiniz @guliz hanim..
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah_kul ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Zazaselo ()Abla dolar tl tahminin var mı
0BeğenmedimŞikayet
Şakircay ()Hos geldiniz
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Dollarda hayat yok 2019 yılı için. grm ve gümüş yılı olacak sonucu çıkarabiliriz 2019 için teşekürler @guliz hanım
0BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Güliz hanım teşekkür ederiz, iyi akşamlar.
@guliz
0BeğenmedimŞikayet
Rahatsız ()Abla hoş geldin sefalar getirdin
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan3460 ()Abla ben aldım halen bekliyorum çıkış teşekkür ederim yorumun icin
0BeğenmedimŞikayet
Yatirimci_saglikci ()@guliz hanım sizi yine sitede görmek güzel umarım tekrar siteyi aktif kullanmaya başlarsınız, sizi ve @temel_teknik abiyi 2015 sonundan beri takip ediyorum sayenizde çok şey öğrendim, öğrenmeye devam ediyorum, saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
Can_abi ()Hoşgeldiniz Güliz Hanım...
Bereketli olsun..
0BeğenmedimŞikayet
Mepoiss ()Şükür kavuşturana Nerdesin sen yav aglıcam ha kimseye yanıt yazma okey ama haftalık bir yorum yap sensiz önümüzü göremiyoruz
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Sevgiler saygılar @guliz hanım
0BeğenmedimŞikayet
Sivaslire ()Hoşgeldiniz Güliz hanım
0BeğenmedimŞikayet
şogın ()Ooo guliz abla hg ya nihayet!
0BeğenmedimŞikayet
Mesa1 ()Hoş geldiniz @guliz hanım
0BeğenmedimŞikayet
Blue06 ()Merhaba güliz hanım hoş geldiniz sizi burda görmek çok mutlu etti bizleri iyi varsınız iyi akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
asab3380 ()Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
0BeğenmedimŞikayet
ati79 ()Abla hoşgeldin:))
Yorumlarını gerçekten çok özlemiştik
0BeğenmedimŞikayet
engincan ()Guliz hanım hoşgeldiniz emeğinize saglik
0BeğenmedimŞikayet
Derbent ()Hoş geldin abla