Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (98)
0BeğenmedimŞikayet
____İBO_DEDE____ ()maalesef, ancak sayfasına yazarsanız belki dönüş yapabilir size
Hasan_12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hasan_12 ()Çok şükür İrtibat şansımiz varmı Güliz hanıma bilgilerinden yararlanabilirmiyiz
____İBO_DEDE____ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
____İBO_DEDE____ ()ben güliz hanımla yazıştım iyilermiş zaten kuweytte kendisi akrabalarıda iyiymiş
Hasan_12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_12 ()Sanırım Hatay da yaşıyordun saten de 4 yıl once çok kazandım isalla depremden kurtulmussundur
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gerçekten maşallah diyorum harika paylaşımları analizleri. İnşallah döner bir gün
OFLU_6131 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OFLU_6131 ()Güliz hanım muhteşem tahminleri vardı , sayfada 1 numaraydı
Uzun zaman oldu siteye girmiyo
Keşke burada olabilse
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Beğeniye ve takipçi sayısına bak vay arkadaş :) ama neden artık girmiyor istifa da etmemiş
0BeğenmedimŞikayet
Kendin_gibi_ol ()Guliz hanım buraya yazmayi bıraktınız mi
0BeğenmedimŞikayet
king3545 ()Güliz hanım merhaba nasılsınız. sizden dolar ve altın için yorum alabilirmiyim.
0BeğenmedimŞikayet
elifffff ()Şu an 325.80 li rakamlari gördü ama çok riske atmadan 3.30 a talimat verdim ama duruma göre 3.28 veya 3.29 dan çıkarım
Bkr38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bkr38 ()Düşmez merak etme kaç olunca çıkalım gümüşden @elifff rica ederim ne demek )
elifffff için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
elifffff ()İnşallah düşmez. Sağol içmiş kadar oldum
0BeğenmedimŞikayet
elifffff ()Sen kaçtan aldın
0BeğenmedimŞikayet
Bkr38 ()Bende aldım gümüş @elifff tşk ederim kahve borcumu ne zaman dersen öderim :)
0BeğenmedimŞikayet
Bkr38 ()Tamam bende alıyorum @elifff tşkler
0BeğenmedimŞikayet
elifffff ()3.26 dan aldım gümüş
0BeğenmedimŞikayet
Altıncı_amca ()Aynen eski. meşhurmus ama uzun zamandır ben kendisini sayfada hiç görmedim.
0BeğenmedimŞikayet
Cahitbey ()Bu ablanın bu konu hakkında bilgisi tartışmasızdır. Yanlışlık vardır muhtemelen yada örnek olarak paylaşmıştı
Altıncı_amca için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
elifffff ()olabilir ama yeni yazmamış eski yazıyı paylaşmış
Altıncı_amca için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altıncı_amca ()Ya altın yukseldi ya hava atmak için yazmış arkadaş. ama uzun zamandır ortalık ta yoktu
0BeğenmedimŞikayet
Bkr38 ()Tmm @elifff nasıl dersen alım fırsatı olursa haber et)
0BeğenmedimŞikayet
elifffff ()ben 3.10'a talimat verdim ama biraz zor görünüyor gelmesi belki 3.23 veya 3.24 diye değiştirebilirim duruma göre alınca haber veririm
1BeğenmedimŞikayet
Bkr38 ()Gümüş alırken haber et beraber alalım @elifff
0BeğenmedimŞikayet
elifffff ()Olabilir önemli değil sağolun size de bol kazançlar
turgutercan78 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turgutercan78 ()Ona 1100 diye yada ben yanlış yorumladım kusura bakmayın bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
elifffff ()Hangi paylaşım hatırlayamadım
0BeğenmedimŞikayet
turgutercan78 ()Sizi geçmiş paylaşıminizdan dolayı demiştim.
0BeğenmedimŞikayet
elifffff ()Pardon ben de neyi topa tuttuğumu anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
elifffff ()Yarı gram yari gümüşteydim gümüş 350 TL karla bozdum almak için fırsat kokluyorum pazartesi aldığım gram halen duruyor yarı TL deyim simdi
0BeğenmedimŞikayet
Bkr38 ()Günaydın @elifff nbr grdamısın halen