Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (98)
0BeğenmedimŞikayet
anla_beni ()hocam günaydin altin inermi cikarmi simdilik zararim 500 kadar düştü
turgutercan78 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turgutercan78 ()Neden topa tutuyorsunuz anlamadım
elifffff için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
elifffff ()Yorum da zaten 1 yıl önceki yorum yeni bir yorum yok anlamadigim şimdi burda niye çıktı.
Altıncı_amca için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altıncı_amca ()Siz neyim kafasını yaşıyorsunuz ? 1 yıl geçmiş aradan 1100 ons mu kalmış
1BeğenmedimŞikayet
şogın ()Abla gelsen de tekrar yorum yapsan keske. Burda efsane papatyanın ellerine kaldik
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()tesekkurler emegınıze saglık
0BeğenmedimŞikayet
şahika ()Gerçekten iyi tespitleriniz var Güliz hanım.
0BeğenmedimŞikayet
ansızın ()Abla uzun sure once dinlenmek icin girmeyecegini soylemistin o yuzden seni rahatsiz etmemek icin yazmamistim bugun gordum ki ara ara girip yine yorum yapiyorsn ve senin yorumn benim icin gercekten cok onemli ben gecen yil dolar aldim 6.70 ten ve 4 bin tl zararim var ekim gibi bozdurmam gerek bu sure zarfinda dolar ne olur dususe devam eder mi yoksa bir atak yapip yukselir mi onerin nedir tesekkur ederm...
-1BeğenmedimŞikayet
Boşhayat ()Tek gerçek ve net bu sitede gelmiş geçmiş kişilik @guliz ablam
0BeğenmedimŞikayet
Sadribaba ()Dolar yorumunuz var mıdır Güliz hanımefendi?
0BeğenmedimŞikayet
Turquality ()aynen dediği rakamlar neredeyse geldi
0BeğenmedimŞikayet
Mesut_kubilay ()1426 3 aşağı 5 yukarı tuttu gibi tebrikler
115BeğenmedimŞikayet
guliz ()ozaman benle ons alan varsa yada elinde halen ons olanlar hedefim 1365/1374/1391dir.
https://altin.in/guliz
Uzun vadeli olarak asagda yazdigim uzun yorum grafik aciklama beklentim hedefim tam olarak gelmistir. asgada yazdigim gibi bundan sonrasi size aittir. bundan sonraki hedef 1381 ustunde tutunup devam etmesine bagli olarak 1426dir. ama gelip gelmeyecegi geri donup donmeyecegi mechuldur... asagidaki yorumu tiklayin ayrintilari tekrar okuyun... hoscakalin...
0BeğenmedimŞikayet
muhammed63 ()Hocam elimde 238 maliyetli gram altın var lütfen gram altın için bi yorum yaparmısınız lütfen ?
0BeğenmedimŞikayet
Yagmurum06_ ()Inşallah gelirsiniz. sizi cok seviyorum. Bukadar nokta atışı yapan biri görmedimm. Bilgilerinizle ayri kalmasak keşke
0BeğenmedimŞikayet
Aytun ()Emeginize saglik. Mukemmel ve tatmin edici yorumunuz icin tesekkur ederim
0BeğenmedimŞikayet
Caspi35 ()Güliz hanım dolar çıkıp gram altına geçsem nasıl olur kar yaparmiyiz
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()1335 üstü boğadır dedi ama kırdığı halde geri düştü
erkan08 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erkan08 ()Güliz Hanımın hedefleri geliyor gibi
0BeğenmedimŞikayet
vedat__ ()@guliz hocam kendinizi özlettirdiniz nerelerdesiniz özledik sizi hiç değilse arada gelin güzel yorumlarınız dan mahrum etmeyin saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
The_Duke ()merhaba @guliz
değerli yazılarınızı okumaya devam etmek isteriz.
0BeğenmedimŞikayet
Gold21 ()Güliz hanım siz hoşgeldiniz. inşallah bir daha gitmessiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Garantici_ ()Dolar yorumu yapabikirmisiniz tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
gurbuzveli_34 ()Abla vesilenle kâr ediyodum. Öğrenme gereği dahi duymuyodum. Siz ne derseniz oydu. Siz gidince mecbur öğrenme gereğinde kaldım indikatör formasyon vs. Öğrendikten sonra sizin attığınız son yorumlarla sağlamasını yaptım. Herşey için çok teşekkür saygılar..
0BeğenmedimŞikayet
serdarsa ()hoşgeldiniz aylar sonra güliz hanım gram beklentiniz var mı acaba yükseliş olarak dolardan ümidimizi kestiniz mi yoksa
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Güliz hanım hoşgeldiniz cevap yazıp yazmamanız mühim değil burada olduğunuzu bilmek güzel müsait vaktinizde usd/try yorumu da yapabilirseniz sevinirim kazanıcnız bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
sonyolcu6 ()Abla seni yeniden görmek çok güzel. Bilgilerinden faydalanmak isteyen yüzlerce kişi var. Umarım sitede kalıcı olursun.
0BeğenmedimŞikayet
boncukkuş ()Hoş geldiniz sefa geldiniz...
Mutlu olduk.
0BeğenmedimŞikayet
Kulaksız ()@guliz abla hoş geldin özlettin valla 5 aydır gözümüz yollarda kaldı _))
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Hoşgeldiniz güliz hanım.