Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0488 14:10:10
EUR 36.3134 14:10:10
USD 34.5986 14:10:10
ALTIN ONS $2681.5400 14:10:10

Grafiği gönderen: Traderizm

⭐⭐Traderizm ()
Dolar
bazı şeyleri anlamak neden zor çözemiyorum. yazdığım metni görsel şablona şu şekilde çevir dim.
77 bekliyorsun 89 diyosun diyen arkadaş bak bir şekle "hmm şimdi anladım" diyince mesaj at bana engelliycem çünkü :)

umarım tahminim tutar ve hepimiz kazanırız.
YTD
Sadece bir tahmindir.

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

minardi ()

bu grafik için öngördüğünüz süre var mı? mesela "3, 89'a x- y zaman içinde çıkar, 3, 60'a a- b zaman içinde düşer ... 4, 25- 4, 30'a k- m zaman içinde çıkar ve grafik tamamlanır" gibi.

0BeğenmedimŞikayet

Black01 ()

Aklımda hep bu grafik var.

0BeğenmedimŞikayet

Hızals ()

Bu ongörünüz tahminen ne kadar bir zaman dilimi içinde olacak...

0BeğenmedimŞikayet

birpara ()

Bak aynı fıkırdeyız guzel acıklamıssın benım savundugum olayın aynısı sabahtan berı 89da 88 satın dıyorum haa uzun bır zaman bekleyecekse kendı bılır ama elbette dolar 3, 60 sevıyeler gelecek ve 2018 sıyası olarakda zor gececek buda bır etken olacak lakın sonrakı aylar 4, 00 lere dayanacak

0BeğenmedimŞikayet

acelemvar ()

UStad 3, 933 ten ortalama ıle tersteyı cıkayımmı kı acaba

0BeğenmedimŞikayet

__Dersimli__ ()

@Traderizm derki
3, 89 da bugün satış yaptık bir sonraki işlemler yada diğer adı ile hamlelerimiz an itibari ilet
3, 60 bekle al 3, 89 sat
3, 70 al 3, 98 sat
3, 82 al 4, 25 sat
Ama şu var bugünkü 3, 89 öncesinde satış yapmadan önce 3, 98 den olan ne yapsın?
Nasıl anlamışmıyım; ))

0BeğenmedimŞikayet

volki0666 ()

Sat diyorsun 3. 60 dan al diyorsun dogrumu anlıyorum:)

0BeğenmedimŞikayet

Gözlerim_dolardı ()

dedigi yaptim 88 sattim. bakalim simdi 60 dogru gidecekmi : ) giderse helal olsun sana

0BeğenmedimŞikayet

__Dersimli__ ()

Hımmm
Şimdi anladım, bilemedim şimdi; )) hadi engelle; ))

0BeğenmedimŞikayet

DoğanGökTÜRK ()

Tamda dediğiniz gib olacak galiba sn traderizm..

0BeğenmedimŞikayet

Funke ()

Vallaha bu resim desktop ta duruyor benim. 3, 89 gordugum anda bu resmi dusundum. Tebrikler. Takipteyim

0BeğenmedimŞikayet

Traderizm ()

@istanbul1 alt yorumdaki şablona bak. 89 geldi. Şimdi sonraki hedefi bekliyorum. Kısmet

0BeğenmedimŞikayet

nedesem ()

Sessiz takipcilerindenim, grafige gore hareket ettim 8830 dan cikti. Allah tum dualarini kabul etsin

0BeğenmedimŞikayet

vlkn_krdy ()

eline sağlık 88 gelse yeter ordanda satarız :)))

0BeğenmedimŞikayet

Seren ()

Bunu beğendim anlaşılır olmuş benim için yoksa öteki grafiklere bakıp A N L A M I Y O R U M diye hönkürecektim imdada yetişti bu dalgalanmalarda belirlediğin tepeler dipler sanırım çok zaman alacak gibi mesela seneye bu zamanlar gibi geliyo bana bu kadar çok dalgalanmayı çok daha kısa zamanda yaptığı örnekler var mı geçmişte devrik oldu cümlem ama heyecan yaptım şimdi balık yakalamış gibi kısacık bir cvp ltf

0BeğenmedimŞikayet

Nobmh ()

Maşallah. umarım olur ben deneyeceğim

1BeğenmedimŞikayet

Gece_x ()

4, 30 a kadar anlamam ben :)) 4 dışındaki rakamlara kafam basmıyo benim :)))Kendime 4 görünümlü çakma dolar alıcam az kaldı :)

0BeğenmedimŞikayet

Atmaca_ayşe ()

Merhaba hocam inşallah kurtuluruz tersten sizin grafiklerinze güvenyorum

0BeğenmedimŞikayet

solserit ()

3. 82 ordan 3. 60 derken 3. 98 ve 4. 25 :)))

0BeğenmedimŞikayet

tan_tan_tan ()

çok yerinde mantıklı güzel tahmin bravo bence emeğinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

ozgurozan ()

grafiklerden bende anlamıyorum ama bu gayet net :)

0BeğenmedimŞikayet

Richii_richhh ()

Trader bey sizin dolarınız var mı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum