Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
minardi ()bu grafik için öngördüğünüz süre var mı? mesela "3, 89'a x- y zaman içinde çıkar, 3, 60'a a- b zaman içinde düşer ... 4, 25- 4, 30'a k- m zaman içinde çıkar ve grafik tamamlanır" gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Black01 ()Aklımda hep bu grafik var.
0BeğenmedimŞikayet
Hızals ()Bu ongörünüz tahminen ne kadar bir zaman dilimi içinde olacak...
0BeğenmedimŞikayet
birpara ()Bak aynı fıkırdeyız guzel acıklamıssın benım savundugum olayın aynısı sabahtan berı 89da 88 satın dıyorum haa uzun bır zaman bekleyecekse kendı bılır ama elbette dolar 3, 60 sevıyeler gelecek ve 2018 sıyası olarakda zor gececek buda bır etken olacak lakın sonrakı aylar 4, 00 lere dayanacak
0BeğenmedimŞikayet
acelemvar ()UStad 3, 933 ten ortalama ıle tersteyı cıkayımmı kı acaba
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()@Traderizm derki
3, 89 da bugün satış yaptık bir sonraki işlemler yada diğer adı ile hamlelerimiz an itibari ilet
3, 60 bekle al 3, 89 sat
3, 70 al 3, 98 sat
3, 82 al 4, 25 sat
Ama şu var bugünkü 3, 89 öncesinde satış yapmadan önce 3, 98 den olan ne yapsın?
Nasıl anlamışmıyım; ))
0BeğenmedimŞikayet
volki0666 ()Sat diyorsun 3. 60 dan al diyorsun dogrumu anlıyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Gözlerim_dolardı ()dedigi yaptim 88 sattim. bakalim simdi 60 dogru gidecekmi : ) giderse helal olsun sana
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Hımmm
Şimdi anladım, bilemedim şimdi; )) hadi engelle; ))
0BeğenmedimŞikayet
DoğanGökTÜRK ()Tamda dediğiniz gib olacak galiba sn traderizm..
0BeğenmedimŞikayet
Funke ()Vallaha bu resim desktop ta duruyor benim. 3, 89 gordugum anda bu resmi dusundum. Tebrikler. Takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()@istanbul1 alt yorumdaki şablona bak. 89 geldi. Şimdi sonraki hedefi bekliyorum. Kısmet
0BeğenmedimŞikayet
nedesem ()Sessiz takipcilerindenim, grafige gore hareket ettim 8830 dan cikti. Allah tum dualarini kabul etsin
0BeğenmedimŞikayet
vlkn_krdy ()eline sağlık 88 gelse yeter ordanda satarız :)))
0BeğenmedimŞikayet
Seren ()Bunu beğendim anlaşılır olmuş benim için yoksa öteki grafiklere bakıp A N L A M I Y O R U M diye hönkürecektim imdada yetişti bu dalgalanmalarda belirlediğin tepeler dipler sanırım çok zaman alacak gibi mesela seneye bu zamanlar gibi geliyo bana bu kadar çok dalgalanmayı çok daha kısa zamanda yaptığı örnekler var mı geçmişte devrik oldu cümlem ama heyecan yaptım şimdi balık yakalamış gibi kısacık bir cvp ltf
0BeğenmedimŞikayet
Nobmh ()Maşallah. umarım olur ben deneyeceğim
1BeğenmedimŞikayet
Gece_x ()4, 30 a kadar anlamam ben :)) 4 dışındaki rakamlara kafam basmıyo benim :)))Kendime 4 görünümlü çakma dolar alıcam az kaldı :)
0BeğenmedimŞikayet
Atmaca_ayşe ()Merhaba hocam inşallah kurtuluruz tersten sizin grafiklerinze güvenyorum
0BeğenmedimŞikayet
solserit ()3. 82 ordan 3. 60 derken 3. 98 ve 4. 25 :)))
0BeğenmedimŞikayet
tan_tan_tan ()çok yerinde mantıklı güzel tahmin bravo bence emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
ozgurozan ()grafiklerden bende anlamıyorum ama bu gayet net :)
0BeğenmedimŞikayet
Richii_richhh ()Trader bey sizin dolarınız var mı