Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Eyvallah efendim.
Sadece izliyoruz zaten
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Yarısı gitti.. Alıcısına hayırlı olsun benden alan da kazansın.. Kalan yarısı da ay kapanışını bekliyor.. Zaten dibe yakın alınanlar:)YTD..
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()en iyi senaryoyu @ZeKaT_VeR e yazdım en iyi ihtimal buy lilidasyonlarını alıp zigzaglı yukarı çekmek, altı sakat efem , size de yazmıştım 25 26 el freni şart
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()O balina burda % 10 vursa kimse sağ kalmaz.. Satma yarışı başlar:)ytd..
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Ufak ufak uyandırmadan zigzaglarla aşağı çekiyorlar.. Veri v. s hikaye.. Son vuruş sağlam gelecek.. Silkeleme v. s değil bunlar.. Umarım yanılırım:)Asla ytd.. @Şahmeran_2525
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()analdım, sizin buralar eyu bende balina ile uğraşıyom %300 vurdu doymadı 500 vuracak galiba
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()ben anlamadım efem, benim yazdığım yazı ahaa
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Sayfanızda yazmışsınız üstadım.. Attım o tarafa düştü.. Her şeyin net özeti:)@Şahmeran_2525
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()bitcoin için Şahmeran_2525 yorumu (3 saat önce) Cevap yaz
veri şunu diyor enflasyon halen var, zaten fed in tahvil amacıda faiz indiririmi yerine ötelemek değil mi
https://altin.in/sahmeran_2525
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()ne tahmini efendim, bizde öğrenelim
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Bekleyip görelim üstadım.. Bir tahminimiz olsa da.. Var olunuz:)@ASRN
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yarın ve cuma bize cuma günü lazım
Gulykadir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulykadir ()Konuşma ne zaman hocam
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Jackson Hole'de faizlerle ilgili açıklamaları izleyecez! @Baba_Vanga_ @zzrrvvee2
0BeğenmedimŞikayet
zzrrvvee2 ()Varol üstad, şu durumda 112 TL ihtimal hareketini en az pazartesiye kadar yapmaz diyebiliriz o zaman degilmi
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Yani: "Yandı gülüm keten helva" diyelim mi üstadım? ..70.557 Zor imkansız olamaz.. @ASRN
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()pazartesi ay kapanışını xagusd 70.557 üzerinde yaparsa güneşli günler başlar! yapamazsa tekrar satarlar!
zzrrvvee2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zzrrvvee2 ()Eline sağlık üstad,105 üzerinde kalislarla yeni dirence (112) yakinmiyiz, yoksa 108-104 sürünmeye devammi
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Haftalık kapanış önemli olacak artık hocam