Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1653 20:59:58
EUR 56.1072 20:59:58
USD 48.1161 20:59:58
ALTIN ONS $4597.8700 20:59:58

Grafiği gönderen: ASRN

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ZeKaT_VeR ()

Eyvallah efendim.
Sadece izliyoruz zaten

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Yarısı gitti.. Alıcısına hayırlı olsun benden alan da kazansın.. Kalan yarısı da ay kapanışını bekliyor.. Zaten dibe yakın alınanlar:)YTD..

1BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

en iyi senaryoyu @ZeKaT_VeR e yazdım en iyi ihtimal buy lilidasyonlarını alıp zigzaglı yukarı çekmek, altı sakat efem , size de yazmıştım 25 26 el freni şart

Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

O balina burda % 10 vursa kimse sağ kalmaz.. Satma yarışı başlar:)ytd..

1BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Ufak ufak uyandırmadan zigzaglarla aşağı çekiyorlar.. Veri v. s hikaye.. Son vuruş sağlam gelecek.. Silkeleme v. s değil bunlar.. Umarım yanılırım:)Asla ytd.. @Şahmeran_2525

1BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

analdım, sizin buralar eyu bende balina ile uğraşıyom %300 vurdu doymadı 500 vuracak galiba

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

ben anlamadım efem, benim yazdığım yazı ahaa

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Sayfanızda yazmışsınız üstadım.. Attım o tarafa düştü.. Her şeyin net özeti:)@Şahmeran_2525

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

bitcoin için Şahmeran_2525 yorumu (3 saat önce) Cevap yaz
veri şunu diyor enflasyon halen var, zaten fed in tahvil amacıda faiz indiririmi yerine ötelemek değil mi

https://altin.in/sahmeran_2525

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

ne tahmini efendim, bizde öğrenelim

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Bekleyip görelim üstadım.. Bir tahminimiz olsa da.. Var olunuz:)@ASRN

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

yarın ve cuma bize cuma günü lazım

Gulykadir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gulykadir ()

Konuşma ne zaman hocam

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Jackson Hole'de faizlerle ilgili açıklamaları izleyecez! @Baba_Vanga_ @zzrrvvee2

0BeğenmedimŞikayet

zzrrvvee2 ()

Varol üstad, şu durumda 112 TL ihtimal hareketini en az pazartesiye kadar yapmaz diyebiliriz o zaman degilmi

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Yani: "Yandı gülüm keten helva" diyelim mi üstadım? ..70.557 Zor imkansız olamaz.. @ASRN

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

pazartesi ay kapanışını xagusd 70.557 üzerinde yaparsa güneşli günler başlar! yapamazsa tekrar satarlar!

zzrrvvee2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

zzrrvvee2 ()

Eline sağlık üstad,105 üzerinde kalislarla yeni dirence (112) yakinmiyiz, yoksa 108-104 sürünmeye devammi

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Haftalık kapanış önemli olacak artık hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum