Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1254 13:41:12
EUR 55.3261 13:41:12
USD 49.1276 13:41:12
ALTIN ONS $4143.8450 13:41:12

Konu: 18 Ağustos Gümüş ons birleşik sar oluşumu

#ABD
#FED
#DXY
#XAUUSD
#XAGUSD
#XPTUSD
#altın
#Gümüş
#ECB
#BOE
#PBOC
#BOJ

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Bu da güzel dünya malı dünyada kalır fazla hırsa gerek yok olan da hayır vardır olmayan bizim değildir gibi gibi ya nasip ya kısmet teşekkürler

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

genelde duyan bu tepkiyi veriyor zaten ben çok fazla hareketi sevmiyorum hobi olarak yıllardır takip ediyorum yıllardır para kazanma odaklı yoğunlaşmadım çok tuhaf gelebilir belki ama daha çok insanlara faydalı olabilme amaçlı takip ediyorum çoğunlukla

karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Bu kadar temel bilgi anlık paylaşım videolar piyasanın içinden geçmişsiniz uzun yıllar ama al sat yapmamanız şaşırttı beni bereketiniz bol olsun

1BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Haklısın Olcay ustam Altın da ben de öyleyim 280 liradan altın gram var elimde normalde istifçiyimdir ben gümüş'e biraz yüklü girdim o benim şeklimi bozdu gidip gelen piyasada para kazanamadık buraya gelince de herkes alıp satınca izledikçe bir garip oldum sanki şaşkınlık içinde seyrediyorum acizane fikrim bu bereketli olsun cümleten

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

kurban bayramı bu seneden bahsediyoruz sanırım bende bunu anlatmaya çalışıyorum bu uzun vade değildir ben satmadım hayır 23 martta 6.000 liradan 98 gram var bende oradan 7.060 oldu 97 bin kar vardı satmadım o hala duruyır birde en son 8 haziranda 99.92 1.397.76 gr gümüş almıştım hiç istemediğim halde normalde 90.00 lira Altın dan alma hedefim vardı mesela 83.00 liralara geldi çok miktarda tl vardı alım yapmadım ben çok hareket sevmiyorum alayım satayım bunlarla uğraşamıyorum umarım yeterince aydınlatıcı olmuştur

0BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Buyurun kurban bayramından beri diyelim merak ettim siz de uzuncuydunuz satış yaptınız mı bu düşüş dalgasında

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

tamamda maliyet kötü bir rakam değil zaten ayrıca bu maliyetle uzun vade nasıl beklemiş olduğunuzu anlamadım burada bir yalnışlık var bence

0BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Ben bilmem kardeşim sen gelmedinde bu pazar geleyim de yemek falan ısmarlama elinden bir bardak su içeyim şu yolları düzelteyim olmuyor böyle

GümüşlerinAdamı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

GümüşlerinAdamı ()

Ben buna düşüş demem ki ; ))

Bana göre düzeltme yapıp

Alım fırsatı veriyor

Sarı çıyan 2 gün konuşmasın

Yine 102 ye gideriz

0BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Ne biçim teranedir bilmem 102 5-6 takla attı gene geçemedi Duman etti bizi gümüşlerin adamı hep satıp düşürdü biz bu adama ne zaman yeneceğiz yapacak bir şey yok biz de ona uyuyacağız artık

Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Taşıma maliyeti ve enflasyona karşı yenilmiştir doğrudur. Şimdi size lira üzerinden rakam verirler. Bunlar sağlıklı analizler değil. Düşüş trendinde çok mal taşımak iyi değildir. Piyasa testere. Yapabilirseniz yarı yarıya al sat ile maliyet düşürmek en iyisi.

1BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

111'den 82 liraya kadar alımım var ortalamam şu an 105 alttan aldıklarımla biraz yoklama çekiyorum ama cesaret de gelmiyor Uçar kaçar diye maalesef kaybettik taşıma maliyeti cabası

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

uzun vadeci tabirinde kaybeden hiç görmedim ben nereden aldınız uzun vadede kaybettiniz gerçekten merak ettim ben

0BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Olcay bey uzun vadeci olduk maalesef kaybettik satanlar hep kazandı alttan alıp yüzlerce işlemden para kazandılar biz ne yapacağız böyle şaşkınlık içinde bakıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Seyhanefe ()

Tebrik ve teşekkür ederim hocam.

Zamanında bir bilgilendirmeydi.

Elinize emeğinize sağlık..

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

aynen günlük sar seviyesi orası bakalım oradan tepki yapacak mı aslında onada temas etmese iyi olurdu ama etti yapacak bir şey yok

Seyhanefe için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Seyhanefe ()

Hocam mrb.

Tekrar elinize sağlık.

Dinlemeyen arkadaslar var ise bir kez daha yazmak istedim.

Günün şu ana kadar en düşük rakamı 63.54 usd .

Umarım buradan artık döner..

0BeğenmedimŞikayet

Beyaz04 ()

64,72 nin Altın a temas etti herhalde değil mi?

1BeğenmedimŞikayet

Seyhanefe ()

Allah razı olsun inşallah hocam.

Emeğinize sağlık..

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

rica ederim kıymetli kardeşim önemli olduğu için paylaştım umarım daha fazla kişiye ulaşır

Seyhanefe için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Seyhanefe ()

Elinize sağlık hocam..

0BeğenmedimŞikayet

Vagabondboy ()

ELINE sağlık abi iki nokta yan yana gelmesi önemli bir gelisme

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum