Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Kardeş geçen hafta derken 2 hafta oldu rasyo konusunda yukarı kırılım geldi demiştim
1 ay önceki yorumda da gümüş yukarı gitti zaten direnci aşamadı geri döndü
Ben platform felan karıştırmış değilim
2 hafta önceki yorum
Üstteki grafikte Altın gümüş rasyosu düşen kanalı yukarı kırmıştı ve üzerinde hareket ediyor. Bugün için 62.10 altı kapanışlar görmemiz lazım aksi halde rasyonun yukarı yönlü Hareketi devam edecektir. Rasyo olumsuz
https://altin.in/boyno2727
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TTEKOL ()Hayır bir bağlantı yok. dolar endeksi ile eur a arasında bağlantı var. Bununla birlikte dolar endeksi güçlendikçe Altın düşer
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Anladım sadece dolar endeksi arttı dediler dün diğer her şey düşmüş, demek ki metaller ve euro arasında bir bağlantı var.
TTEKOL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Geçen hafta?
1 Ay önceki yorumunuz bu; Gümüşte rasyoda kırılım gelmiş
Yukarı sert hareketlere hazır olun
Ytd
https://altin.in/boyno2727
1 hafta önce buraya yazmamışsınız. Platformu karıştırdınız herhalde.
@Boyno2727
Boyno2727 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TTEKOL ()Senin sorunun cevabı 4. madde de geçiyor. dolar ın üstünlüğü tesadüf değil
0BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Bütün emtialar döngüsel trend lerle hareket eder
Trend tersine dönerse asla piyasa yla inatlaşmam
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TTEKOL ()dolar endeksinin güçlenmesi sonucu euro düştü. Zaten geçen ecb 0,25 faiz artışına gitmişti. Şimdye kadar zayıf dolar güçlü metaller mesajı vardı şuan tersine döndü ama bu da abd acısından sürdürülebilir değil. Birkaç mesaj çnce bessentin son konusmasının okunmasını yazmıştım
0BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Evet
Günlük haftalık aylıkta
Sata geçerse trend tersine dönerse satarım
Ars_Bozok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Bu emtialarla euro da 1 lira düştü hocam bunu neye bağlıyorsunuz?
TTEKOL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Satarsınız muhakkak yazın hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()Elimdeki gümüşlerin hepsini satarım derken, zararına bile mi yani
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Yükseliş trendi derken Sn @Boyno2727
Yükselişe geçebilme çabasının sonlanması mı demek istediniz
1BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Hoş buldum kardeş
İzliyorum sadece
Geçen hafta uyarımı yaptım
Gümüşte durum iyi gözükmüyor diye
Ars_Bozok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TTEKOL ()Bu seviylerin altı gerçekten üzer ve uzun süre bekletir. Artık bugünkü veriler ile yeter diyip yönü yukarı çekerler umarım. Geçmişte 70 dolar altı hızlı alım fırsatı sunup hemen yukarı geri atıyordu. 54,25 ler yükseliş dalgasının başladığı seviye
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()Boyno usta uzun zamandır yoktun sanki hoşgeldin