Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1551 14:27:50
EUR 55.1522 14:27:50
USD 47.7126 14:27:50
ALTIN ONS $4335.2150 14:27:50

Konu: Ons Altın

Ons niyeti bozdu, Gözümüz haziran ayının kapanış rakamı olan 4066 seviyesinde olacak, Haziran ayını 4066 seviyesi üzerinde kapatan ons Altın da şuanki seviyeler feyk olarak kalacak. Temmuz ayına 4066 seviyesi üzerinde girdiğimizde önüne 30 gün daha süre almış olacak ve bu hareketleri Temmuz ayı içerisinde de devam ettirip 3886 yı test ettirip temmuzun ortalarında 4066 üzerine alıp yukarı hareketlerini devam ettirebilirler. Silkelemeye devam ediyorlar, sıkı tutunmaya devam ediyoruz.

Ayrıca 4097 seviyesi altına ne kadar sarkarsa pivot ve tepe seviyesi aşağı gelecek.
Şuan haftalık grafiklerde pivot 4692 Tepe seviyesi 5419
Bu rakamlar 4097 seviyesi altında ne kadar çekilirsek o kadar aşağı gelecekler, ama eninde sonunda test edilmek zorundalar.

Dolayısıyla 4066 seviyesi altında kaça düştüğünün bir önemi yok, önemli olan sen bu düşüşleri alış fırsatına çevir ebilecek misin?

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

BEKH ()

Sıkı tutunmak zorundayız efendm bu saatten sonra ortalama düşurmek için alım bekliyoruz siz olsanız alım için temmuzu beklermiydiniz

2BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Kısa vadeli grafiklerde trend aşağı yönlü
orta uzun vadeli grafiklerde bozulma yok
biz buna düzeltme diyoruz.

heathcliff için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

heathcliff ()

Bir yere yükseleceği yok. Altın bitti artık. Daha da düşer bence. Eski zirveleri de gelmez.

BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Burada çok duraksadı, buralardan alanları panikletmek için hızlı bir şekilde aşağı atıp yine hızlı bir şekilde yukarı çıkabilir. Ama genel olarak baktığımızda ben birkaç hafta içerisinde ya da en geç temmuz ayı içerisinde kazanç sağlayacağımızı düşünüyorum.

yunuskara için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yunuskara ()

Hayırlı sabahlar Adaşım aldım son parçayıda beklemeye geçtim nasip gerisi. daha aşağı ineceğini sanmıyorum bütün olasılıkları veri tabanlı en azından bu haftalık fiyatladı. senin düşüncen ne yönde.

0BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Boşverin tahminleri, adi üstünde tahmin.

Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Muhakkak takip ederim yaz tatilinde zamanım olacak inşallah hocam.

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Yıl sonu tahminleri bile biraz düşmüş ama yine de iyimser sağlık olsun inşallah kazanırız

0BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

%99 ıhtimal evet, zaman sizi biraz yoracak ama yapacak birşey yok.
Yorumlarımı kaçırırsanız profilimi mutlaka okuyun. Günü geldiğinde komple sat daha aşağıdan yerine koy yapabiliriz.

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Ben de kurtulurum o zaman hocam

0BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

7200 etrafından Gram altın alanlar kurtulur. Üstüne ise zamanla bakacağız.

0BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Buralardan maliyeti aşağı çekebilirseniz iyi olur. Tl yok diyorsanız ben yorumlarımı ve profilimden günlük yaptığım yorumları mutlaka okuyun

Ahu09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Bekleyen TL pek yok hocam hep acele ettim alımda en son 6200 küsürlerden aldım 7Temmuz gibi biraz TL gelir o da 3 gram alır ancak Altın maliyetini ben de merak ediyorum tatile girince döküm yapayım

0BeğenmedimŞikayet

Ahu09 ()

Ben de yüksekten 7.200 civarlarından alan mağdurlardanım ama. Zararkeste yapmadım.5 aydır bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Hiç üzülmeyin zamandan kaybınız olacak, ama sizden bir ara maliyet ve bekleyen tl varsa bunların bilgisini yazmanızı istiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

İnşallah Yunus hocam geri bugün çok yıprandık

2BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Bana güvenin, bana güvenenler ons Altın da 4000 dolar seviyesi altında alışta olanlar kazançlı çıkacaklar. Haziran ayını 4066 seviyesi üzerinde kapatmasını bekliyorum. Bu önemli bir seviye ve bu gerçekleşirse bu düşüşlerin hicbir anlamı kalmayacak.

Ahu09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahu09 ()

Sitede sizden başka yükselecek diyen yok. Moral oluyorsunuz insanlara. Size güveniyoruz

1BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Bu grafiğe göre alış tarafında olmak kazanç sağlar.

1BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Bozma birlikte hepsini düzeltiriz yeter ki moraller yüksek olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

altın da düşüktür hocam ama bu 6ay hep terse girdi moralim bozuldu artık.

0BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Beyza tedirgin olma lütfen, maliyetini bilmiyorum ama maliyeti aşağı çekmeye çalış.

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Bu çalışmaz inşallah hocam çok beter bir tablo

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum