Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (275)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Biliyorum hatırlıyorum aynen sağlık sorunları vardı iyidir umarım doğru eskilerden baya değerli katkı sağlayan sizier gibi nadır kişiler kaldı maalesef
Etiket yapmıyorum unuttuğunuz atladıgımız olmasın diye bu vesile ile hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Kısmen, çok etkilemediğini ben araştırmasını yaptım ve büyük kuruluşların daha etken olduğu bilgisine ulaştım, teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()o yorumunu bilmiyorum görmedim ama evet tezgah üstü piyasa var adı otc over the counter diye geçer belli bir merkeze bağlı değildir
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()çoook eskilerden dili biraz sivri olsada, analizleri yorumları bilgisi ve donanımı olan @Dersu_UZALA vardı sağlık nedenleri ile ara vermişti ona çok benzettim
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()ASRN üstad tezgah üstü firmaların açılışta fiyatları belirledğini dair yorumu sizce doğrumu ? Burda ABD vadeli işlemler comex sp500 Abd 10 yıllıklar es geçmek bana mantıklı gelmiyor
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()arkadasımız her zaman yazıyor hakkını yemeyelim güzel tespit ongoruleri var aynı zamanda. Daha dün yazdım gr sayfasında Üstad sizden duymak kendimide teyit açısından güzel oldu tesekkur ederiz sizin söylemeniz
Daha etkili tabiki .
@ASRN @aklın_penceresinden
https://altin.in/mustafaizmir35
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Biz kırk kişiyiz, birbirimizi biliriz!
Klopp için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam burada amaç "saygı görmek" - "layk almak" vs vs değil! "birbirimize" bildiğimiz ölçüde yardımcı olabilmek bunu yaparken tabii ki karşı tarafı bilmediğinden ötürü inciltmemek gerek ilgili üyenin ego kibir ile bunu yaptığını düşünmüyorum @F30
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Uyarınız için teşekkür ederiz hocam @ASRN
1BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Doğru yönlendirmeler yapıyorsa bizde takibe alalım arkadaşı hocam
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Hocam egolu kibirli yazınca sürekli millet laf ediyor bilgisine saygımız var evet ama düzgün üslup le yazsa saygı görür sizin gibi
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Yorumu kendinde kalsın //
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Tam isabet değerli hocam. İlk geldiğimde fark ettim ben kendisini. @aklın_penceresinden
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()tezgah üstü firmalar ? Gümüşün fiyatını belirlemesi ?
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Bilgisi olabilir bu arkadaşın. Hocam yanlış anlamayın ama onun yaptığı yorumlarda bitti çöktü şeklinde sonuçlar çıkıyodu ama şuana kadar olan biten bişey yok.
4BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@aklın_penceresinden mesela bu değerli üyenin grafik okuması doğru, verdiği hedeflerin hepsi (zaman dilimleri ile) doğru, hangi enst. hangisi ile hangi zamanlarda korelasyonlarına bakılması gerektiği doğru, finansal okuryazarlığı doğru, analizleri doğru ... bu kadar doğruyu söyleyince dokuz köyden kovarlar "sizler onu yapmayın" emi!
Özgür197501 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgür197501 ()Teşekkürler sayfadakileri az çok tanıyoruz verdiğinız emekler takdir edilir. Demek istediğıniz uzaylı kişilik gibi anladım. Sayfada takdir edilecek bayağı kisiler var onlarada saygiar sunarım.
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()biri hedef veriyorsa "gerekçelerine bakın" koşul var mı yok mu? haftalık günlük aylık... kapanışlar şunun Altın da veya üstünde olduğunda hedef burası olabilir gibi bu doğrudur kabul görür, yok sadece öngörü tahmin beklenti varsa o kişiden uzak durun!
Özgür197501 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgür197501 ()Tartısmayı seviyor olabilir daha öncede ons gurubunda yazdı tartisma cikti :))
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sayfada direkt hedef söylerseniz sizi taşa tutarlar
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Dx ve Emitalar normalde tera korelasyon ama ikisi birlikte boğa Bayrağı yapmazlar mı sizce hocam
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Hangi zaman diliminde hocam
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Dx içşn mi boğa Bayrağı hazırlığı hocam kastettiğiniz hangi enstrüman için boğa Bayrağı hazırlığı var
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Bunlar düşüşten kazanan Short kesimi destekçisi stres yapmak yerine konfor butonu tercihi yapman daha iyi
Aura__28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Mandal var vereg mi:)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()bilginiz olmadığı belli alçalan takoz var günüşte düşen tepeler ve dipler 2 1 2 boydan 53.88 görür yazıyı okursanız uzunda zaman dilimini yazmışım bu arada bilgime gelince kaldıraçlı işlem alıyorum yani siz günlerce aylarca başında beklerken...
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()gümüş kısa hariç uzunda dolar cinsinden yükselme şansı yok. şahsi fikrim 6 ay veya 1 yıllık zaman diliminde 53.88 usd göreceğini tahmin ediyorum