Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1438 15:02:39
EUR 53.5719 15:02:39
USD 46.8029 15:02:39
ALTIN ONS $4175.3050 15:02:39

Grafiği gönderen: ASRN

Yorumlar (275)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

DAYI_61 ()

Dün tepki için biraz alacaktım ama biraz fazla çıkınca terse düşmiyim diye sizin dedikleriniz aklıma geldi almadım demekki farkediyor hocam yazdıklarınız.

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Hocam sanki 70 üzerinde tutunamayanlar. Geri gelirse nereye kadar yeri var aşağıda. Bir cümleyle cevap verirsen memnun olurum.

1BeğenmedimŞikayet

Klopp ()

Orası öyle ama herkes kendi bildiğini okuyor hocam soru soruyorlar ama uygulamıyorsalar buda onları bağlar yapıcak birşey yok gösterileni görmeyen insana ne yapılabilir ki

0BeğenmedimŞikayet

Fazla_cesur ()

Hocam gümüş durum nedir

3BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

bir elin parmaklarını geçmez onlarda

Klopp için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

keşke bu nutukların önemini anlayabilenlerden olsanız! bana hoca diye hitap etmeyin lütfen

Mertt66 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sevgili hocam tersde kalmayın taki artık tutun deyinceye kadar dedin. Ama çok kardeşimiz aldığını satamayınca tersde kaldı. Sen büyük abisin bir kaç kalfa yetiştir. Seni seviyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Klopp ()

Haklısınız hocam uymayanlar çoğunlukta ama sözünüzü dinleyip bekleyen arkadaşlarda var kira serfikası fonunda olanlar var hala

1BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

78.82 - 82.5 E kadar tepki 70. xx gün kapanışı sonrası. Lütfen devamı çok önemli sonrası.. sizi takip edenler için.. 92 ye kadar çıktığında siz gelip satmayın demeseydiniz herkes satacaktı , sayenizde kazandık..

-2BeğenmedimŞikayet

Mertt66 ()

Hoca bu neyki ikidir nutuk gibi yaziyon.

Nerden alacaz nerden satacaz onu yaz da sayfa rahatlasın

0BeğenmedimŞikayet

Sabırsız_sabırlı ()

Hocam fırça atmaktan başka bilgi versen bizde ona göre önlem alsak daha iyi olmazmı

0BeğenmedimŞikayet

Ars_Bozok ()

Hocam bunun için gün kapanışı beklemek daha doğru değil mi. Dediğiniz 70.29 üzeri kapanacak mı ona bakalım kapamazsa bir miktar satış yapılabilir sanki ama üstünde kapatırsa malı tutmalıyız doğru mu

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Hocam ben Altın ons içinde aslında soracktim grafiği varmı . yoksada onun rakamsal olarak nereye kadar tepki yapması beklenir. hayirli akşamlar

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Tamam hocam Allah razı olsun

3BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

birşeyler öncelik verin dedim uydunuz mu? "önceliğimiz kaybetmemek" bu sözü yüzlerce kez tekrar ettim peki biri çıkıp sordu mu? "nasıl kaybetmeyiz diye"
şimdi sayfanın yarısından fazlası "kaybeden tarafta" bundan eminim fesi önüne alıp ben nerede yanlış yapıyorum diyen var mı? yanlışını bulup tekrarlamayan var mı? size bu şekilde yüzlerce soru sorarım (size derken sayfaya) doğru düzgün cevap alamam

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Silver_gr ()

Aslında herşey var o grafikte bütün olasılıkların ihtimallerini çizmiş alt orta ve üst bant adına çok açıklayıcı bir grafik 2 hafta öncesinde bu bekleniyordur 75,30 bölgesinden buraya geleceği sinyaller vardı benim öngörüm ordan yukarıya dönmesiydi ana @ASRN üstad bişey görmüş olmalıki dip beklentisine girdi çünkü 71 ,80 bandından dönem bi mal vardı sürekli

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

4BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

grafiğin içinde ki kesikli çizgi ne diyorsa o "onun üzerinde kapanış alırsa" tepki bakın tekrar ediyorum "tepki" biraz daha devam eder hedefleri daha önce yazdım
kendinizi yükseliş umuduna kaptırmayın! "yanılırsınız"

Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Hiç bir elçi bunlar ıslah olmaz diye tebliğden vazgecmemiştir. Başka yazmaya gerek varmı.

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Asrn hocam tepki yükselişi 70rakmimi vermistiniz grafikte yoksa yanlismi okuyorum

5BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

güzel kardeşim devamını çizsem ne olur ki? haftalar öncesinden ne olursa ne olacağı belliydi kim uydu?

Klopp için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Klopp ()

Bundan bahsediyorsunuz sanırım hocam devam modeli olarakta müsait olduğunuzda çizebilir misiniz teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

@ASRN hocam bu grafik diyor

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

@Silver_gr w1 alttaki grafik güncel

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

sevgili dostlar aynı şeyleri soruyorsunuz! üsteki grafikte ki! ikinci hedefe ilerliyor

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

İlgili sayfada yarın hatırlatın detaylı bakalım

hakan33 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan33 ()

Selamlar hocam uzun zaman sonra girdim siteye sizi görmek mutlu etti umarım iyisinizdir. Süreç içerisinde kendimi teknik analiz anlamında biraz geliştirdim sayılır ama takasa ayıracak vaktim olmadı işim gereği sizin de bilginiz dahilinde #gents hissesini yorumla imkanınız var mıdır 7.7 üzeri 13 diye aldım trendi kırdı mı döküyor mu bilemedim 6.75 ve 6 destekleri var sizin düşünceniz nedir acaba ?

0BeğenmedimŞikayet

Bahtsız_gümüşcü ()

Tahmin derken verdiğiniz rakamlar demek istemiştim o anlık tahmin yazmışım

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Tahmin ile işimiz olmaz!

Bahtsız_gümüşcü için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum