Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (275)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()hocam işte ben tam o noktada aldım sanırım. düştü bitti sandım
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()kaçırmışım hocam bunu görmemişim
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Hocam bu rakam uzun rakam 1 2 hafta ta 1 ayda gelecek rakam değil
honeyw için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Asrın hocam maşallah size tahminleriniz nokta atışı mübarek Allah razıolsun sizden hiçbir beklentiniz olmadan yardımcı olduğunuz için.
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Hocam Allah size sabır ve kolaylık versin.
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()E tamam usta Bir güzellik yap şimdi büyük harflerle yazıver 110 olacak veya 90'a düşecek gibi gibi
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Bu güzeldi sayın @ASRN
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()zerzevatçı değiliz ki! "bağıralım"
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Minareden şu rakamları bağırsaydın usta kimse terste kalmazdı? Sitede kimse duymuyor kafalar hep üst kar realizasyonunda
1BeğenmedimŞikayet
Fakirullah_ ()Olur mu hocam sizin bu kıymetli bilginizden herkes yararlanıyor vede dua ediyor ALLAH razı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hadi sürekli diyoruz ya birşeyleri doğru yapmak lazım "başarabilmek için" ve hatalardan kaçınmak (tekrar etmemek)
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()fonda ki 2 günlük kazanç daha iyi
By_manken için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Yaşayarak öğrenmek daha kalıcı oluyormuş hocam:)
1BeğenmedimŞikayet
Zafer3450 ()Öyle deme üstad bana dokundu bu yorumunu dikkate aldim emegine sağlik teşekkur ederim
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()kimseye faydası dokunmamıştır!
Fakirullah_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fakirullah_ ()Sizi tebrik ediyorum hocam tam isabet.
0BeğenmedimŞikayet
honeyw ()bu gümüş için 53.88 dip rakammı? elimde TL de var bankadan aldığım gümüş de var. düştükçe alıyorum. ama artık almayıp beklemeyi düşünüyorum. elimdekileri zararına satmak konusunda kararsızım
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yucel04 ()Teşekkür ederim bilgi için
İmtihan_dünyası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_manken ()ÜSTAD, sizce alalım mı pazartesiyi mi bekliyelim. Halen kira fonunda bekliyorumda
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Teşekkür ederim hocam.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()çünkü; paranın gücü ile bir enst. da "tepeleri gösterirler" ordan kendileri satarlar ve fiyatlar aşağıya geldikçe ky nın psikolojik olarak o "zirveleri" gördükten sonra satış yapamayacağını bilirler
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"kendinizi geliştirin" onun bunun ne dediğine bakmaksızın!
Marangoz_Ustası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Emrah hoca yı çoktandır takip ediyorum. Hocam Sarlar ile raip işe yarıyor ve dedikleri çıkıyor. Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
İmtihan_dünyası ()Sakın satma zararına tekrar çıkar aldığın fiyat iyi ytd
Yucel04 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Hocam aldınmı onu de bari ben parça aldım
1BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()3 bayramdır parasını veren oğlum bu bayram hep düşüyor diyorsun, yükselince alırız baba dedi. 10 yaşındaki çocuk olayı anladı, biz anlamamakta ısrar ediyoruz
0BeğenmedimŞikayet
asosyalherif ()bunu net bilen olsa zaten köşeyi döner korkmadan girip.
Kubra_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yucel04 ()Merhaba Ustam 3.5 kg alacak kadar param vardı 108 liradan bagladim. Alttan alımda yapamıyorum. Bu durumda ne yapabilirim . zararına satip almak mantıksız geliyor. Sizin fikrinizi alabilirmiyim. Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Hocam yapacak bir şey yok sabırla bekleyeceğiz.