Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yukari devamı halinde gene iki hafta önce yaptıgım gibi gerekirse sadece eksi ortalamalı gümüşü birakır tekrardan toplarim geri donüslerde de daha fazlasini alarak bu gün gram miktarını nakiti fazla eksiltmeden artirmak istiyorum. Ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()114.69099 dan son aldigim parcanin % 80 ini sattım
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Hocam banka değiştirin, dk ya gelin. Fiba makas çok kötü 10 tl nedir alma satma diyor resmen. bayram tatilinde de açık oluyor hem dünya borsaları açık olduğu için.
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()114.0306 dan elimdeki gümüşun dörtte biri kadar aldım. Asagi devam ederse artan oranlarda alıp yukarı tepkide satarak devam inşaallah ytd. @simurg22 Merhaba, öyleyse hareketlilik erken biter. Geçen hefta Makas açıkken 107 leri gosterdiler bu haftada gene makas acıkken 116 ya yakın seviyeyi godterdiler bir aşagi bir yukari alana aldirmamak satana sattirmamak suretiyle elinde malla bekleyenin de parayla bekleyenin de parasıni eritiyor pul ediyorlar. Duserken daha aşagisini gordum almam satarken daha yukarısini gordüm satmam derken haftalar aylar geçti ayni manipülasyon devam insanları aptal zannediyorlar. Ya kademeli alınir ya da kademeli satılır beklemez sadece oran değişir. Bu gün fiyat aşağıda gelse yukarı da gitse gram artırmayı hedefliyorum ytd @Mertoğlu66
0BeğenmedimŞikayet
İda ()@REŞAT12 bey uyarilarinizi ayaküstü okuyabildim her şeyin farkındayım emeklerinize sağlık. Burayı meşgul etmemek adına yazmak istemedim. Evlatlar ünv. okuyorlar onlar gelince iptal oldum okul, çocuklar, annelik derken para arka planda kaldı. Umarım yarın fırsat yakalayabiliriz. Bol kazanclariniz olsun teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yaklaşık % 9.5 gümüş % 91.5 nakitteyim ortalama 109,23 fiyat aşağı yönlü devam ederse % 60 a kadar toplarım ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Son sattığım iki parcayı 111.0274 ten tekrar aldım aşaği devamı halinde diger iki parcayi da yerine koyacağım yukarı tepkide de gene satacağım inşaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()111.8326 dan bir kuçük parça daha sattım. Kaldı iki küçük parca turp un manipulasyon yaptigi gerekcesiyle sorusturma söylentisi var. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim ben stratejimi yazdım gecen cumadan beri de uyguluyorum gerekirse daha yukaridan gene başlarım sen bilirsin benim gram eksiltmek veya ortalama düşurmek gibi bir derdim yok ytd.
İda için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Farklı isimler kullanıldığı için bir õnemi yok sadece birileri kaybolurken diğerleri ortaya çıkıyor ve her yazdığína çokça like veriliyor. Kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum makas çok alım yeri değil düşecek dediler nereden nereye geldi. Sonrada çok yükselecek dediler nereden nereye düştü. Ben zaten çok yazmıyorum. Sayfayí devamlı takip edenlere sorun. Ytd
Mertoğlu66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fortune1984 ()Kim acaba ya
Valide_hanım için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Takipteyim. Alttan topladıklarımı henüz satmadım. Şimdi parçalı başlayacağım bende...
0BeğenmedimŞikayet
mardinlisılgan ()Hocam isim verin biz de bilelim.
0BeğenmedimŞikayet
Mertoğlu66 ()Kim isim verin ifşa edin lütfen
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sizde mi tuzağa düstünüz. Aylardır uyarıyorum yazık.
1BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Kac haftadır almayın derken diğer yan hesaplarla şimdi de tepede olmadık rakamları hedef gösteriyor. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()109,59875 te aldığımın dortte birini daha 112,1321 dan sattım kaldı üç parça geri donüş yakalayamazsam bu hafta da sadece eksi ortalamalı gumüsleri bırakirım inşaallah. Azılı manipülator diger yan hesabiyla gene saçma sapan grafkler cizip sayfayı zehirlemeye başladı uye olmadan takip edenler dikkat çok kişinın canini yakti her paylaşımına yan hesaplariyla like yağdiriyor yaldızına takipci sayisina aldanmayin bunu takibe alanlar ve yazişanlarin büyuk cogunlugu yan hesap ytd.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Küçük bir al sat eklendi... Hodri meydan :))) Risk almadan olmuyor. Farklı bir hesaptan giriş yaptım.
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Elinize emeğinize sağlık hocam, saygılar
2BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Gerçektende rüzgar tersine döndü
Ytd
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@İda alt yorumda kademeli sat cok yukselirse de eksi ortalamalı olanı da sat diye net bir sekilde görüş belirtmiştim. Kendim de sadece eksı ortalamalı sembolik çok az gümüşü bırakmıstım. Engelci parazitte 125 Tl olacak diye sayfayı zehirledi 116 TL ye yakin aşağı döndü 125 gelse de yazdıgi cöp oldu. Yan hesaplariyla da kendini överek sacma sapan arka arkaya cıvik yazısmalar sohbetle yazdıgımın okunmasini her zamanki gibi engelledi bu tür sayfayı meşgul eden zararlı insanların yan hesaplarla övüldugunu 50 100 mesajla sayfanın mesgul edildigini görurseniz üc eksiyle engelcilerin yorumlarıni gorunmez yapmak her vicdan sahibinin borcu ne zaman birisi faydali yorum yapılsa onu okutmamak içın sayfaya sağanak halinde pislik yagıyor emek verenler bir yaldız alamazken gunde 50 100 yorum yazan manipulatorler kisa surede iki yildiz alıyor. yt.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Düşse aşagi dogru abanır biraziyla al satla devam ederim. 10 TL terste kalmaya razıyim. Düstugu gibi yükselir bir süre yatay kalırsa zengin eder. Ytd.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()O seviyenin üstünde defalarca satıp geri alma firsatı verdi % 10 satarsın geri gelince % 15 alır geri satarsın bir daha dönerse % 20 alırsın ben alamadım ortalamamın üstüne gelirse dörte birini satar duruma gore devam ederim insaallah ytd. Düserken kaçilmaz cögü tutulur azı satılir yukselirken azı tutulur çoğu satılır al satla toplanır ytd.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bu dediğiniz seviyeden parça ekledim. Umarım daha da düşmez çabucak kaçabilirim. Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Kardeşim walla full gümüş vardı zaten nakit olsaydı burdan alirdim ama hiç nakit yok ortalama 143 bekliyorum sadece
Mertoğlu66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mertoğlu66 ()Nedir sende durum
Bavkan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()İnşallah abi dediğin gelir bayramdan sonra yani
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()% 11 alt yorum.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Belli olmaz. Ben hep uç seviyelere tedbir olarak emir veriyorum bir kaç gün önce 130 TL yi geçmedi mi ? Bu gun de 107 leri gördü. Şu an 11 gümüsteyim aşagi devamı halinde artan oranlarda toplayacağim tabi yukarı tepkilerde kâr eden parcadan satış yapıp yukaridakini aşagi çekerek inşaallah. Ytd.
Bavkan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Reşat kardeşim 15 gün sonra 135 gelirmi dersin yanlış anlamadım doğrumu