Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Teşekkürler üstat
Şanın bol olsun
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam çok geriden geliyorsunuz "o da bitti"
Sadzade61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sadzade61 ()Benim anladığım 86 83 sell satıcaz 89 91 buy satın alcaz
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Doğru kesinlikle haklısınız :))
Mesaj alındı
İyi ki varsınız
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()iyi ki almamışsınız! şimdi alsanız daha çok alacaksınız :) bi hayr varmış
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Üstat mesela Tlv fonda bekliyorum ama 0 valör olsa da saatleri var biliyorsunuz
Şimdi satış versem öğleden sonra anca geçiyor para hesaba 15.00 gibi
O arada gümüş düşünce almak istediğimde alamıyorum. Bir kaç kez yaşadım. Desteğe geliyor ama nakit yok alamıyorum
https://altin.in/uniqueidentity
Sabah yazmıştım size
Şimdi yine bu durumu yaşıyorum
Para fonda ve kullanamıyorum
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()neden ters?
Sadzade61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sadzade61 ()Hocam sell ve buy ters yazmış olabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Üstat mesela Tlv fonda bekliyorum ama 0 valör olsa da saatleri var biliyorsunuz
Şimdi satış versem öğleden sonra anca geçiyor para hesaba 15.00 gibi
O arada gümüş düşünce almak istediğimde alamıyorum. Bir kaç kez yaşadım. Desteğe geliyor ama nakit yok alamıyorum
-1BeğenmedimŞikayet
kellemrt ()Hocam sell veya buy pozisyonu alacağınız zmaan haber verebilir misiniz? Şuan 15 dk lıkta 87,52 aşılmadı.
1BeğenmedimŞikayet
murat_2323 ()Teşekkürler efendim temenni ve düşünceleriniz için rabbim olmayanlarada nasip etsin inş
1BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Güzel yürekli hocam benim...
İyi ki varsınız efendim
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()doğru zamanda doğru iş yapacaksınız (bunu daha öncede çok kez yazdım) gücünüz neye yetiiyorsa ev arsa tarla dükkan vs alın sonra bu fiyatlara alamazsınız!
allah şimdiden hayırlı eylesin üçe beşe bakmayın evinizi alın
murat_2323 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
murat_2323 ()Niyetim önümüzdeki hafta kapora vermedim daha bir ev var konuatum baktık beğendik almaya niyetlendim ama gümüşü daha satmadım henüz beklemedeyim
0BeğenmedimŞikayet
kellemrt ()Teşekkürler hocam, izliyoruz.
8BeğenmedimŞikayet
ASRN ()87.52 tekrar yukarı yapamazsa masamızda bir geriye dönüş yapısı belirecek! boynu 86 olan 86-83 e sell vereecez bu bir ihtimal diğeri 87.52 15dk kapanış 89 ve 91 re buyy verecez
Andırınlı_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"çok kısada" tepede bir geriye dönüş yapısı gelişiyor "obo" ona göre aksiyon alacaz obo çalışırsa sell verecez
Yusuf0147_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()günlükte gösterdiğim üst sınıra geldik burası en önemli viraj! o virajı alıp almayacağına bakacaz
Yusuf0147_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evi ne zaman alacaksınız hazır kaporasını verddinizmi sadece almaya niyetlendiniz mi?
4BeğenmedimŞikayet
Andırınlı_ ()Asrın hocam merhabalar grafiklerden pek anlamıyoruz sizden istirhamımız günün hangi yönde olabileceği konusunda fikir beyanında bulunursanız çok memnun oluruz aşağı eğilim yukarı eğilim gibi ifadeler bizim için yeterlidir teşekkür ediyorum bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Kardeşim elindeki yüklü miktar önemli, bence o meblağla al sat yapma derim çünkü kesinlikle kumar oynamış olursun, biranda toz duman olursun. Gmş veya Altın düştü zaman yatırımını yap orta veya uzun vade bekle, yoksa son pişmanlık fayda vermez, bir öğrtmn tavsiyesi YTD
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()Hocam çok güzel gidiyorsunuz sizi takip ediyorum şuan ki aksiyonuz nedir bizde öyle davranalım
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()Bundan sonrası düşüş mü hocam
0BeğenmedimŞikayet
murat_2323 ()Hocam selamlar
Yazılarınızı okuyor takip ediyorum siteden pek grafikten anlamam ama rakamlar kısa vadede yükselicekmi düşecekmi yazabilirmisiniz öngörünüz nedir nasipse ev alacağım eldekileri bozup elimde yüklü var 1 tl bile benim için değerlidir
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Wyckoff Fazlarında PhaseD bizim günlük grafiğimizde yatayın çıkışına denk geliyor günlükte takip ettiğimiz üst zor direnç seviyesi