Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Günlükte 200 ema 65'e tekamül ediyor, sağlam destek olarak bilinir.
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()hiç belli olmaz sadece konuşma etkili olmuyor ki o anı bekleyip bahaneyle satış yapan uluslararası fonlar balinalar devreye girebiliyor sonuç olarak ortada bir kaç haftadır anlatmaya çalışıyorum piyasada ons yükselişine karşı art niyetli yaklaşım var dün 4.558 tuttu oraya kadar yatırımcı panik satışı gelmedi yine toparlar 4.600 üzeri atar belki diye eğer bu art niyetli yaklaşım devam eder bugün 4.500 seviyesini aşağı yönlü zorlamaya başlarsa bu sefer elinde ürün olan yatırımcının panik satışları başlar ben yinede kenarda nakit bulundurmak iyidir derim belki çok düşürüp millete sattırıp öyle yukarı alacaklar bu işin en güzel kısmı sürekli ekran takip etmemek alıp unutmak aslında şu an konuştuğumuz hiç bir durum orta uzun vade yatırımcısını ilgilendirmiyor
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Haklısınız bu olasılıklar yuksek.
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Ya da yeni normalimiz kaç ons olacak ilerleyen günlerde?
Fiziki gümüş ile sanal gümüşün arasında fark olduğu müddetçe burada her türlü oynamayı yapabilirler!
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Konuşma önemli... Beklentim kendi açımdan düşüş yönünde... Hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Fiyat beklentisini önceden fiyatladı bence çok geri gelmez artık
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Sol üst çizgiyi tıklayarak ekonomi takbviminden bakabilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Günunaydin seninde abi.. Tesk edrim bu akşam fed
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Günaydın bereketli olsun fet ne günü acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()74ons aşağı sindan sonra hayır yok umarım 64 ons ta durur Bi fed görelim bakalım eline sağlık
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Belkide 64 temaslı bir iğne ile yukarı kırılım?
Ya da 48-71 arası aylar süren bekletim!
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Ozaman olur. :). Ancak numara 3 ü gostermeden yukari cekecekler diye dusuncem var . Ben dahil çikbkisi bekliyor oralari. Bu yuzden yukarisindan donus olabilir diye tahmin ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Büyük düşüşten sonrasını kastetmiştim.
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Buyuk resimde zaten 3. Temas olmus. 4. Temas olacakti sanirim.