Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Ben dünden paraşüt acmictim 80 ons'dan o kemerler takılı abim seni ve arkadaşları bilmem ... YTD
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Kemerler hazır mı)
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Oda Ilgınc olmuş hocam doğru mühimmat hammadesi ama İspanya rest çekmişti demekki zorda kaldı hadi bakalım sonuç ne olacak iyi geceler.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İyi geceler.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()amerika silahlanma için çinin kritik minerallerine muhtaç muhimmat stoğu azaldı. Dünyanın en fazla kritik minerallerine sahip ülkelerden Brezilya da İspanya ile anlaşma imzaladı. İspanya amerika ve traile rest çekti.
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Hocam iyi geceler dünde bir açıklama yapmıştı aynı yönde ilk kez Top'a girdi iyi geceler dilerim ...
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Çine ait gemiye el koyması üzerine Çinden abd ye son uyarımız tarzında ultimatom geldi.
1BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()sizin için bu iş hobi zevk halinde gelmiş defterde çizelgeniz var sattığını aldığınızı yazıp yola devam emeklisiniz galiba başka işiniz olmasa gerek çok sıkı takip gerektirir bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Geçen hafta 1 parcayı dörde bölerek artırdım. Yukarı yönlu 10 parça da olabilir ama satığimi geri almıssam miktar artırarak. Ytd.
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Al Satı 10 puan yükseltmişsin%35 %40 parçalarını kaça bölüyorsun uz ona mı?
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yukarı tepki devam ederse alttan eklediklerini yukarı doğru kademeli çıkmakta fayda var henüz yukarı dönmedi iki haftadır yaziyorum. Tek care al sat bu hafta oran % 60 65 tut % 35 40 parçalı al sat % 35 40 nakit olmalı. Yalancı ateskesi surekli uzattıgini ancak ablukayı kaldırmayacağini açıkladi Iran tehdit ve baskılar devam ettiği surece muzakere yok Husilerden Kızildenizi kapatirız açiklaması Ytd
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()@REŞAT12 bey alttan iki parça ekledim. Sizce yön aşağı mi yukarı mi
Bilginiz için teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İran Çarşamba günkü görüsmelere katılmayacağıni resmen açıkladı 108 leri gordük.
çılgın_gmş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çılgın_gmş ()Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Savaş konusundaki olumsuzluk devam ederse evet gecen hafta da 104 ten 120 ye yakin seviyeye yükselmişti. Asagidan tipladım yukarı dogru sattım aşaği gene topluyorum. Çok gerilerse viraz daha alır yukari tepki bekler gene kademeli satarım ytd. Manipülasyon soygun devam edecek gibi görunuyor aylardir elinde parayla bekleyen de malla bekleyen de zarar ediyor ytd.
çılgın_gmş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çılgın_gmş ()Daha aşağı devam edermi sizce
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Son geri alım 113 87665 ti 111,32272 den ikinci parcamı geri aldım ytd