Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Son dönemde savaşın ağirlığı iyice ekonomik kimliğe büründü amerika ve israil yenilgiyi kabul etmezlerse bundan sonra sistem üzerinden siber savaşa dönüsecek ve iş iyice uzayacağa benziyor şimdiye kadar stratejik olarak dogru ilerledim ve sağanak halinde medya ve sanal ortamda sağanak halinde manipülatif paylaşım yapanları işlemlerini oran vermek suretiyle paylaşıp ispat etmek suretiyle boşa cıkardım. Önümüzdeki hafta gene çok parcalı ıslemle yukarı dögru satış aşagı doğru alısla ilerlemekte fayda var % 55 60 eldekini muhafaza % 40 45 olduğu kadar al sat seyretmek yok ytd. Bu paylaşımlarım üye olmadan sayfayı dışarıdan takip edenler için bu sayfada çok sayıda yan hesapla girip manipülasyon yapanlara dikkat etmezseniz bolca zarar edersiniz ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
PİA19 ()Reşo, Bremen seni görünce bı tuhaf oldum.
Bı selem vermek yok mu, ahretlik.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()110,36801 den bir ust parçanın ücte birini daha sattım. Gene hafta tam da düşündügum gibi bitti yukari devam ederse son bir kademe daha satar pazartesiyi beklerim ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Pakistanlı yetkili nin Iran dişisleri bakanı Abbas Arakçi nin Pakistan a gideceğini açiklaması uzerine fiyat yukarı hareket etti. Kâr alarak ve dönüş yakalanan yerde de kısmen yerine koyarak devam inşaallah bir şey ifade etmiyor Cuma Saat 14,30 olmuş gene manipülasyon ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()109,80486 dan bu parcayi sattım gire çika devam seyretmek yok ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()108,12781 miş ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()108,12797 den biraz daha fazlasini geri aldım gire çıka devam insaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()110.58911 den bu parcanin ucte birini sattım aşagi yukarı miktar artirarak devam seyretmek yok inşaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hayır 87.50 ben hep uç olmaz denilen yerlere emir girerim daha önce işlediği oldu zarar gelmez ytd. Gelcegini de sanmiyorum daha once 98,50 girmiştim 101 in biraz aşağısindan donmüştu kısmet ytd.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()100 ve 97.50 mi yazacaktınız
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()100 ve 87.50 ye de emir girdim 105 Altın a inerse daha once de alım yapa bilirim tabi gene kâr yazdikça yukari kademeli satarak ytd.
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bende aldım teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()109,53451 den tekrar aldım miktar artirarak gire çıka devam inşaallah ytd.
1BeğenmedimŞikayet
heromero ()Tesekkurler.. 100 ler 110 lar bence de yakın zaman, için hayal. 50 yılda bir olan seyi becerip de paramızk 2 ye katlayamadık. . . Dana 169 170 ler 1 2 yıla ancak... ytd.
Saolasın.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()111 den aldıginı kâr yazdıkça aralıkli olarak yukarı dögru artan oranlarda parçali satar dönüs yakaladıgin yerde de yerine koyarak devam edersin ben şu anda düzeltme beklemiyorum 70 dolar altı 35 dolara kadar duzeltme sevuyesiydi en son 69 dolar seviyesinden dondü belki buradan 2027 nisan mayıs a kadar 96 dolar seviyesini hatta biraz üstünü belki görebilir duzeltmeyi yaptı mı yapmadi mi bilemiyorum şu an cok aşagilari beklemiyorum tek care al sat ytd.
heromero için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Bu adamla beraber alıp satamazsın benim bildiğim banka çalışanı olması lazım yeni gelişen bankalardan düşük makasla Bir de personel makası jilet halt etmiş etmiş
heromero için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()En düşük Özel kur Tavşan bank dı oda özel makas kuru % 1,3 seviyelerine kadar çıkardı normal kuru %1.8 civarında
En düşük makas olan Destek Bank var %0.51 DK Bank %0,66
0BeğenmedimŞikayet
heromero ()111 den aldım dün. 135 ten tersteyim hala. Kaçtan başlayarak kademe yapılmalı sizce?
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Geçen hafta 104 lerden 120 civarına kadar cıkti ben 116. ,83 e kadar sattım bu hafta 108 lere kadar düstü ben 111,32 ye kadar aldım ben aldıktan sonra daha aşağı sattıktan sonra da daha yukari gitti yani normal kuru alnlara da defalarca al sat firsati verdi normal kur 3 3,5 Tl osel kur 31 ile46 kuruş arasi burada düserken cok aşagilari cıkarken cok yukarilari gosteren makasi bahane eden hayali destek direnç paylaşip şuranin uzerinde kaldigi surece yukarida olmadik hedef gosterip su rakamin asagisi diye de olmadik hedef gosterip yukarida sattirmayip asagi da korku salıp aldirmama yonunde algi uyandiran manipulatorlere dikkat. Simdi eksileri versinler ben de uyarmaya burayi muhabbet sayfasina ceviren kafa karistiranlari deşifre etmeye devam edecegim insaallah hiç bir bankada16 TL makas yok asagi stop konmaz yukari tepki beklenir az miktarda kademeli yapılir ytd
zzrrvvee2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
zzrrvvee2 ()Tamamen tecrube kokan degerli dusunce ve aciklamalariniz tesekkur ederim,
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Üstadım hangi banka ile çalışıyorsun isim ver de biz de alalım satalım makasn bıyık makası gibi sankim
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Her rakam gele bilir bunu bilemeyiz yükseldikce kademeli satip geri donüste de yerine koyarak ilerleyen o rakamın cok daha uzeri kâr elde eder. Yok suranin uzeri kaldikça şura hedef suranin Altın a inince de stop ol ddersen her zamanki gibi sadece vakit ve para kaybedersiniz. Ytd. Ben gumuşu 168.85 e kadar satmış düserken de 162 uzeri de ful TL ye gecip mundar olan mal elde tutulmaz diye defalarca uyarmış 89 TL civarina kadar da alım yapmıstim.
zzrrvvee2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zzrrvvee2 ()peki 6 yilin tecrubesiyle hocam, gumus bu ay icinde dahi 135 e cikabilirmi yani oynakligi mahiyetinde, boyle bir emtiami bu
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()111 32'den nasıl aldın? Biz niye görmedikki?
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()6 senedir hep anlık paylaşiyorum. Anlık paylaşmayan sonradan aldiudim sattiydim diyen cok sayida hesapla girip kendi kendine like veren engel atan atan manipulatorlerden degilim tek hesabim var bende engelli yok. Yukari devamı halinde çok parcalı satısa devam edecegim insaallah. Ytd
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Reşat usta bu alımları anlık mı paylaşıyorsun geriye dönük mü? Rakam zaten şu an gelmedi sen dün gece yapmış olabilirsin
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()112,20935 ten son aldıgım parcanin ücte birini geri sattım yukari dogru satıs aşagi donuste de kparcalı alısa devam insaallah banka makasi iyice düsurdü ekrandaki fiyatın asağısina satiyor ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Hayrlı geceler. İnşaAllah. Selametle
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()İyi geceler dost selametle nasipse görüşmek üzere ...
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Ben kaçtım. Rast gele. Yarın mesai vs
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)