Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ():))ateş desen kabul ederdim selametle
zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()yıne zehır gıbısın hocam :)
kal sağlıcakla...
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()satrançta siyahı ve beyazı aynı kişi oynuyorsa ne sen ne ben kazanırız, boş boş hayaller kurma .. :)
-1BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()Sadece birimiz kazanacak.
ya sen
ya ben
dibini sıyırcam))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()satrançta kim kaybetmez bilirmisin
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()yaşlanıyorsun !
sahnenein arkasındaki oynanan oyunları göremiyorsun artık
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()yaldız alda tepeleri görelim çiziminde
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()rica ederim dostum ilk temas geldi 4740 a bizi gözetliyorlar :)) su an kanaldan çıktık :((
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()hürmüz boğazının etrafındaki eşsiz manzarayı ''tepeleri'' sana özel çizecem
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()captan gemisini terk edermi
1BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()Bazen ilk limanda inmek hayır vardır hocam
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ():)) tytanıc değil bu gemi, yakıt taşıyor :)) hürmüz ü bir kapatıp bir açıyorlar :(( dua edin
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()hocam gemidekiler umutlu mu? rotanız uzun, yükünüz ağır , çok ağır aksak ileriyosunuz.. ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Teşekkürler kıymetli hocam, 4700 desteğini koruyabilsek razıyız şimdilik, ekranlar da haklı bu gün saat 15.30'da çok önemli bir veri varken ve yarınki görüşmeyi düşünürsek en azından pazartesi gününe kadar hareket etmesini beklemek zor. Pazartesi günü ya 4600$ ya da 4900$ Hangisinin olacağını, hangi yöne evrileceğini henüz bilen yok, kısa vadede. Saygı ve selamlarımla. @Yön_Kuzeydoğu
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()günaydın dostum, hayırlı cumalar tşk ederim
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Günaydın sayın @Çakarkeyf hayırlı cumalar saygılar elinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()günaydın dostum, tşk ederim,4800 boyun bölgesi, öncelikle üzerine atması lazım sonra hedef fıyatlardan konusuruz, kulbun derinliği 4740 düşüş devam ederse ıkılı dıbe gider 4700 pota da olur
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Günaydın değerli hocam elinize emeğinize sağlık, çok fazla yorumlayamasak ta sanki 3. çanak daha ufak gibi mi olacak. Hacim ve uyumsuzluklar ne durumda hocam, @bashar89 gibi mi. Hürmüz'den haftaya çıkmış oluruz inşallah, ondan sonrası Maldivler ve Bali. Saygı ve selamlarımla @Yön_Kuzeydoğu