Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Evet hocam brn baktıkca düşüyor izlenimine kapıldım. Uzak duruyorum
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()@Mert13mert alt grafik sabah çizildi çok taze :)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()sen epeydır yoktun neg lık kalktı emtialardan farkındamısın :)) hoş geldin
Mert13mert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()77 üstünde tutunursa hedef ne hocam
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Tammdir hocam çok saglun . yardımcı olduğunuz için.
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()k. özbilgç iyidir kendı işlemini yapacak kadar öğren başlangiçta devamı gelir
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Onerebilceginiz kaynak varmıydi hocam. her gün beş bilgi edinsem yine yeter bana.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()grafiği tekrar alalım arkadaşlar görmeyenler için
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()kaynaklardan öğrenin çalışmaları pratıkte yaparız
0BeğenmedimŞikayet
VEBALERA ()Nerden yapar düzeltmeyi
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Tammdir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Dusecekmi neyi kaçırdım hocam
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Siz sagoln hocam bu detayı ogrenebilmissem ne mutlu. :))
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()rica ederim
Metin44_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Metin44_ ()Teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()şu an 15 dk lıkta var @Terlikci sağ olsun farketmiş 1s de de giyzlisi var rsi takıp edilmeli
0BeğenmedimŞikayet
Metin44_ ()Onu görmüştüm şu an da da mı var onu anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tamda öyle olmuştu o kadar uyarmamıza ragmen ertesi gün iyspat isteyenler oldu :)) grafiklerde etıket yapmayı unutursam hatırların olur mu
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()yaklasık on gün öncesınden bahsetmiştik
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Evet hocam kaydetmiştim nu var dediğinizde sonra yakalsik aradan bir saat sonra onslar düşüşe geçmişti. sanirim acemileri fomoya kaptirarak hemen düşmemişti hatirladigim kadarıyla. ::)uyarmistiniz birkaç kez nu var diye
0BeğenmedimŞikayet
Metin44_ ()Yine mi nu var
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hocam denk gelirse grafik yaptığınızda etiket leyebilirmisnz. gorsel olarak daha kalıcı oluyr. kayit aliyrm . öğrenmek istiyorum ufak ufak bilgilerimi pekistirerek
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()ons lar ateş lemiş gidiyordu 1s de nu var demiştik sonrasında yaklaşık yuzde on düşüş olmuştu yanlsım varsa düzeltin
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()notlarınızı alın, karmaşık gelebilir ancak bırakmayın bir zaman sonra sız bıraksanızda o sizi bırakmaz :) düzeltmeleri, kırılım destek direnç ve onaya gelen boyunlardan vs göreceksınız zamanla
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Gecenki Nu var dediğiniz paylasimda 3 5 dolar duzeltme yaptığını hatrliyrm sadece
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hocam çok acemiyim sizin ve başka burda grafik paylaşan hocalrdan not aliyrm inceleyip anlamaya çalışyrm.. Nu dan sonraki düzeltme detay bilgisnde paylasirsanz not alırım.
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Teşekkür ederim hocam. emeginize saglik
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()trader isen diyelim; 15dk lıktakı nu yu yakaladın işlemden çıktın sonrasında düzeltmeyi nerden yapar onu görmelisin teknik durmaz sureklı hareket halındedir
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()rica ederim memnun oldum devam edin elimizden geleni bilgimiz dahilinde yardımcı oluruz, paylaştığım görseller acaba bır kaç arkadaşa sebep olurmu diye
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Teşekkür ederim hocam not aldım. sizin attığınız pu örnekteki Altın ons 15 dk grafik teyydi. öğrenmeye çalışıyorum.. emeğinize sağlık