Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1694 10:29:21
EUR 52.1359 10:29:21
USD 44.5511 10:29:21
ALTIN ONS $4816.1250 10:29:21

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Gümüş

Zayıf bir tepki hareketi olarak geniş planda görünse de 61 usd den itibaren yükselen tepe ve dip yapiyor. Dün 70 usdnin biraz aşağısı bugün 77 usd civarı. %10 bir yükseliş.

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Sma27 ()

Hangi banka kullanıyorsunuz parite için kolay gelsin.

Diebright için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Sattikca yükselir bu :)

Lusi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Evet bu sefer bende korkak davrandım, bizim civcivler tavuk olurmu lusim :)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Tekniğin temel haberlerden fazlaca etkilendiği bir dönemdeyiz.

Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lusi ()

Günaydın bu arada :))

Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lusi ()

Yakladık da civcive yem olur anca:)))

Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Günaydın Lusim 100,81 sen benden daha iyi dip yakalamışsın:) bereketli olsun

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Daha düşüş fırsatı verir diye az girdik olsun.
Buda kâr yaptı sağlık olsun..

0BeğenmedimŞikayet

Lusi ()

Ben de biraz 101.60 dan almıştım çıkacağım birazdan artık onu da :) bileydik full girerdik kısmet artık napalım :))

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

101 tlye denk gelecek seviyeden aldık işte heybeye az koyduk. Sattım buralara yakin bir kısmını. Az bir miktar bıraktık biraz daha yukarısı için. İyi fırsat kaçtı. Yeni alım için bekleyeceğiz artık.

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Sizin makaslar düşük bizde yüksek mejbur geniş kanal takıp ediyoruz iki aydır yaptım iki al sat bu üçüncü olacak yaparsam yüzde elli hiç yapmıyorum o uzun vade kalacak

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Katılıyorım size Tramp sataşacak illakı düşer :) öanüpülasyonları laf atarak yapabilir.

0BeğenmedimŞikayet

Lusi ()

Üzülme tek değilsin aynı düşünceyle aynısını ben yaşıyorum şuan :))

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Düşüşe devam ermesi lazımdı normalde. Alım yaptığım halde bir düşüş daha sonra yükseliş bekliyordum. 70 usd yi destek yaptı bir haberle %10 kadar yükseldi. Yine kar verdi şükür de işte ful alacak yere gelsin diye beklerken 10k usd civarı kâr kaçtı. Yine bekleyeceğiz mecbur düşüş için.

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Benim hedef de üstat 77 di yüzde elli ile al sat yapıyorum ateş kes oldu bu bölge birazda takıp edecem hava pozitif döndü bakalım çıkış devam eder diye düşünüyorum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum